Ιρλανδική Νυφικά

Φλερτάροντας την ιρλανδική ειδύλλιο είναι σουρεαλιστική από μόνη της, αλλά τι θα έλεγες αν ονειρική επιθυμίες σας παντρεύεται σε μια ιρλανδική ύπαιθρο με το αγαπημένο σας περιμένει στο αλλάξει μιας Κελτικής Παρεκκλήσι έρχεται αλήθεια; Χμμ ... Θα πείτε, splash λίγο νερό στο πρόσωπό σας και ξυπνήστε από trance σας επειδή τέτοια πράγματα συμβαίνουν μόνο σε ταινίες, έτσι δεν είναι; Δεν υπάρχει τέτοιο πράγμα όπως ένα τέλειο γάμο, σύμφωνα με τον κ. Murphy, πράγματα που μπορούν να πάνε στραβά είναι πολύ πιθανό να πάει στραβά. Έτσι, τι μένει να κάνουμε, είναι να αφήνουμε κάποια πράγματα να πολύς, πάνω-rated FATE. Δηλαδή, τα πάντα εκτός από τα κορίτσια φόρεμα γάμο σας,. Νυφικά είναι κάτι που δεν μπορείς να αφήνεις τους άλλους να αποφασίσουν για σένα. Θα πρέπει να βρείτε το τέλειο φόρεμα για ελπίζουμε τέλειο γάμο σας, πριν τα ρολόγια τσιμπούρια μακριά και οι προσεγγίσεις ημέρα D.
Έτσι, όλα αυτά Bridezillas, beware! Πριν από οποιονδήποτε άλλο να αποσπάσουν σωστό φόρεμα σας κάτω από τη μύτη σου, κουμπώνουν και την αναζήτηση για το νυφικό σας, αν δεν θέλετε να υποφέρει από αυθόρμητη ξόρκια της υστερίας και ουρλιάζοντας οργή για την ημέρα του γάμου. Τώρα που είμαστε σαφείς όσον αφορά την αποστολή μας στη ζωή, ας πλάθω ευστροφία και την αποφασιστικότητά μας για αυτή την αναζήτηση. Η πρότασή μου, είναι να πάει για το μοναδικό, που προκαλούν δέος ιρλανδικής νυφικά. Παραδοσιακή και σύγχρονη ταυτόχρονα, αυτές οι Celtic ιρλανδική νυφικά αξίζουν περισσότερο από μία ματιά. Θα πρέπει να τα δοκιμάσετε, πριν να μπορεί να παράσχει πολύτιμη απόφασή σας σε αυτές. Ως εκ τούτου, έχω συγκεντρώσει κάποια στοιχεία πάνω σε σύγχρονους και vintage ιρλανδική νυφικά για τις ανάγκες σας και θέλει.
Ιρλανδική Gowns Γάμος
Οι γάμοι είναι υποτίθεται ότι είναι μεγάλη και ρομαντική, με τη συμμετοχή δύο άτομα για καλύτερα ή χειρότερα. Σε μια τέτοια grand γιορτινή ευκαιρία, ένα νυφικό φόρεμα δεν θα πρέπει να είναι τίποτα λιγότερο από ουράνια. Παραδοσιακό ιρλανδέζικο νυφικά είναι ότι και πολλά άλλα ...
Ιρλανδική γαμήλια έθιμα αντικατοπτρίζουν την εγκάρδια, δεισιδαίμονες και γενναίος τον πολιτισμό του νησιού της Ιρλανδίας. Ένας Ιρλανδός νυφικό αποτελεί αστράγαλο εσθήτα μήκους, το οποίο έχει τη δυνατότητα να ενσωματώνουν ένα καθεδρικό ναό αμαξοστοιχίας μήκους που μονοπάτια, χαϊδεύοντας το έδαφος για πάντα. Ένας από τους λόγους για τους οποίους ιρλανδική νυφικά είναι τόσο δημοφιλές μεταξύ της Ιρλανδίας και δεν είναι και τόσο ιρλανδική νύφες είναι ότι μπορεί να αποκτήθηκε σε ευέλικτο στυλ, τα χρώματα, τα υφάσματα και αξεσουάρ. Φέρνει ζωντανή μεσαιωνική, γαελικά αέρα που αποπνέει, αλλά τίποτα δεν ιπποσύνη και ίντριγκα. Αυτά τα φορέματα μπορεί να είναι τυπική ή άτυπη, ώστε σύμφωνα με τη ρύθμιση του γάμου σας, μπορείτε να ντύνονται σαν γαελικά πριγκίπισσα ή ως Lassie αγροτών. Κατά την εξέταση του ιστού της νυφικό, επιλέξτε ένα συνδυασμό από δύο υλικά για το πάνω κορσέδες και η φούστα του φορέματος. Περιττό να πούμε ότι, η φούστα της εσθήτας πρέπει να είναι μαλακά, μεταξένια, με το υλικό που κολλάει στα στομάχι ή του ισχίου και προς τα κάτω canopying. Το μπούστο του φορέματος θα είναι σκληρό, που τονίζουν το περίγραμμα του σώματος και του δίνει μια πολύ επιθυμητό σχήμα.
Σύγχρονη ιρλανδική νυφικά μπορούν να διακοσμούνται με λαμπερά ακολουθίες, κάνοντας το χρήστη ένα κόκκινο χαλί ντίβα. Άλλα πράγματα που πρέπει να θυμόμαστε, ενώ αγοράζοντας το δικό της Ιρλανδίας φόρεμα του γάμου σας είναι ότι τα χρώματα δεν είναι μπαρ. Ιρλανδική νύφη δεν χρειάζεται να ηρεμήσει για λίγο κλασικό λευκό εξετάζοντας παράλληλα νυφικό φόρεμα της, έχει όλη την ελευθερία στον κόσμο για να επιλέξετε βαθιά και πλούσια χρώματα για να ενισχύσει την ομορφιά και την χάραξη της η κελτική παράδοση στην ενδυμασία της. Αν για ένα τέτοιο φόρεμα, στη συνέχεια, βαθύ ωκεανό μπλε ή ζωντανό πορφυρό για το μπούστο με ανάγλυφο κέντημα θα είναι το φόρεμα για να δούμε.
Ιρλανδική Αξεσουάρ Γάμου
Ιρλανδική νυφικά είναι ελλιπείς χωρίς τα γραφικά και τα αγροτικά ιρλανδική γαμήλια έθιμα και την ιρλανδική μουσική. Μία τέτοια ενδιαφέρουσα συνήθεια στην ιρλανδική κουλτούρα ήταν η νεόνυμφοι δεν ήταν μόνο πλημμύρισε με ρύζι σύμφωνα με το χριστιανικό έθιμα, αλλά και εκσφενδονίστηκαν σε με μεγαλύτερα αντικείμενα όπως τηγάνια και κατσαρόλες. Ένα μαντήλι διαδραματίζει εξέχοντα ρόλο στην ιρλανδική τελωνειακή γάμο καθώς είναι ένα σύμβολο της μητρότητας και παραδοσιακά διακοσμημένο από την ιρλανδική νύφη νυφικό μανίκια της, ή και μερικές φορές ακόμη και φοριούνται κάτω από το πέπλο. Μια άλλη γαμήλια αξεσουάρ που φοριέται από τη νύφη είναι η Kinsale μανδύα που είναι ένας μακρύς, με κουκούλα, billowing μανδύα. Οι επενδύτες έχουν φορεθεί από την ιρλανδική γυναίκες χώρα από αιώνες και ως εκ τούτου, εύκολα να προσθέσετε μια επιπλέον πινελιά για να αναδείξει την ποιμενική και ειδυλλιακή ομορφιά μέσα σου. είναι Ιρλανδοί βέρες που ονομάζεται ring claddagh, σηματοδοτεί αρραβώνα μιας γυναίκας. Όταν η γυναίκα φοράει το claddagh δαχτυλίδι στο δεξί χέρι, με την καρδιά του δακτυλίου προς τα έξω, αυτό συνεπάγεται ότι είναι αδέσμευτος σε κανέναν. Από την άλλη πλευρά, αν η καρδιά του δακτυλίου αντιμετωπίζει προς τα μέσα προς την κατεύθυνση της αρθρώσεις όταν φοριέται στο δεξί χέρι, λέει ότι είναι δεσμευμένη. Ότι, claddagh δαχτυλίδι στο αριστερό χέρι θα δεν αφήνουν καμία αμφιβολία στο μυαλό ότι έχει ληφθεί στο γάμο. Έτσι, μην ξεχάσετε claddagh δαχτυλίδι σας για γαμπρό σου, και το σημαντικότερο, μην αφήνετε γλιστρήσει το δαχτυλίδι σας από το μυαλό γαμπρό σας.
Μπορείτε επίσης να διαβάσετε:? Ιρλανδικό χορό? Ιρλανδική Toasts Γάμος? Σέλτικ Τέχνης και του Πολιτισμού? Μια επικείμενη ημερομηνία του γάμου με τόσα πολλά πράγματα να κάνουμε διαφαινόμενη πάνω από το κεφάλι σου είναι μια τρομακτική κατάσταση. Γι 'αυτό, θα ήταν πιο εύκολο να ασχοληθεί με ένα πράγμα τη φορά. Περάστε από ποικίλες ιρλανδική νυφικά και να επιλέξετε αυτό που η καρδιά σας έχει θέσει επάνω. Και ας την οικογένειά σας και τους φίλους ασχολείται με όλες τις ρυθμίσεις και να βάλουμε κάποια τάξη αυτό το χάος που ονομάζεται γάμο.