Eyeliner Συμβουλές και Κόλπα

Eyeliner θεωρείται ότι είναι ένα εργαλείο που βοηθά στο δόσιμο ορισμού στα μάτια και να ενισχύσει την ομορφιά του. Ωστόσο, το πρόβλημα εδώ είναι ότι υπάρχουν πολλές γυναίκες που δεν γνωρίζουν τον ακριβή τρόπο εφαρμογής eyeliner. Οι περισσότεροι από εμάς πρέπει να έχει δει τις γυναίκες που αναζητούν πάνω από κάνει, ακριβώς λόγω του τρόπου με τον οποίο εφάρμοσαν το eyeliner. Αυτό είναι ένα πλήρες μόδας faux pas και ως εκ τούτου, είναι σημαντικό για κάθε γυναίκα για να μάθει μερικές χρήσιμες συμβουλές eyeliner και κόλπα. Κάποιος πρέπει να καταλάβουν ότι η εφαρμογή μολύβι ματιών με το σωστό τρόπο δεν είναι ένα εύκολο έργο. Ωστόσο, με την πρακτική που μπορεί κανείς να γίνει οπωσδήποτε ένας ειδικός στην τέχνη της εφαρμογής του eyeliner. Έτσι, το πρώτο βήμα της εφαρμογής eyeliner είναι να ασκείστε τακτικά. Εδώ, θα εξετάσουμε μερικές από τις συμβουλές eyeliner και κόλπα που μπορεί να σας βοηθήσει στη λήψη μικρών μάτια φαίνονται μεγαλύτερα και το αντίστροφο. Θα βρείτε επίσης μερικές συμβουλές για να εφαρμόσει με το υγρό eyeliner, καθώς και eyeliner μολύβι. Διαβάστε περισσότερα για συμβουλές μακιγιάζ eyeliner.
Eyeliner Συμβουλές και Κόλπα
Προτού να βρούμε μια απάντηση στο ερώτημα, πώς να εφαρμόσει eyeliner, είναι σημαντικό να ξέρετε για τους διαφορετικούς τύπους eyeliners διατίθενται στην αγορά. Η πιο κοινή και η καλύτερη eyeliner είναι το υγρό eyeliner. Ωστόσο, το πρόβλημα με το υγρό eyeliner είναι ότι μπορεί να εφαρμοστεί μόνο με μια πρακτική χέρι. Αυτό συμβαίνει γιατί είναι πραγματικά δύσκολο να κάνω μια πολύ λεπτή γραμμή με αυτόν τον τύπο eyeliner. Ως εκ τούτου, για ορεκτικά, το καλύτερο είδος του eyeliner είναι ένα μολύβι το οποίο δεν bloat όπως το υγρό ένα. Επιπλέον, ακόμη και αν το πρόσωπο είναι ειδικός στην εφαρμογή υγρό eyeliner, θα πρέπει να εφαρμόζεται μόνο στο πάνω βλέφαρο και μόνο ένα μολύβι θα πρέπει να χρησιμοποιείται για το κάτω βλέφαρο. Εκτός από τις δύο eyeliners, υπάρχουν eyeliners κέικ που εφαρμόζεται με την ανάμειξή του με νερό και μπορεί να εφαρμοστεί τόσο στην άνω όσο και στο κάτω βλέφαρα. Μάθετε περισσότερα για τα στυλ eyeliner.
Eyeliners είναι επίσης διαθέσιμα σε διάφορα χρώματα. Ωστόσο, πολλές γυναίκες έχουν τη συνήθεια να ταιριάζει το χρώμα του eyeliner με το χρώμα της εξάρτησής τους. Αυτό πρέπει να αποφεύγεται καθώς μπορεί να εξετάσει το ακαθάριστο σε μερικούς ανθρώπους. Το χρώμα του eyeliner θα πρέπει να ταιριάζει με το χρώμα του δέρματος, καθώς και τα μάτια. Αν και το μαύρο είναι ένα από τα πιο δημοφιλή χρώματα, όταν πρόκειται για eyeliners, θα πρέπει να χρησιμοποιείται μόνο για μία δραματική εμφάνιση. Από την άλλη πλευρά, εάν θέλετε να δημιουργήσετε ένα φυσικό, καθημερινή ματιά, είναι καλύτερο να χρησιμοποιήσετε eyeliners που είναι καφέ χρώματος. Εκτός από αυτό, οι άνθρωποι που έχουν γαλανά μάτια, θα φανεί καλή σε χρώματα eyeliner σαν καραμέλα, σκούρο καφέ, σκούρο πράσινο, γκρι, κ.λπ. Σε περίπτωση πράσινα μάτια, eyeliners που έχουν αποχρώσεις όπως το σκούρο γκρι, δαμάσκηνο, κάρβουνο, μπλε, κ.λπ., θα εξετάσουμε το καλύτερο. Αν θέλετε να ξέρετε για συμβουλές eyeliner για καστανά μάτια και συμβουλές eyeliner για τα μπλε μάτια, μπορείτε να διαβάσετε eyeliner για καστανά μάτια και το eyeliner για μπλε μάτια.
Πώς να εφαρμόσει ένα Eyeliner
Μία από τις πιο σημαντικές συμβουλές eyeliner είναι ότι πρέπει να εφαρμοστεί πολύ κραυγαλέα δηλαδή κατά τέτοιο τρόπο ώστε η γραμμή είναι σχεδόν αόρατη. Πριν να εφαρμόσετε το eyeliner, θα πρέπει να εφαρμόζεται ίδρυμα και σκόνης σε όλο το πρόσωπό σας. Μόλις γίνει αυτό, επιλέξτε τον τύπο του eyeliner που θέλετε να χρησιμοποιήσετε. Εδώ, θα δούμε τις λεπτομέρειες της εφαρμογής eyeliner με τόσο υγρά όσο και eyeliner μολύβι. Μάθετε περισσότερα για τις τεχνικές eyeliner.
Liquid Eyeliner Συμβουλές? Η βούρτσα του υγρού eyeliner θα πρέπει να είναι ένα λεπτό ένα ως γραμμές γίνεται με χοντρό βούρτσες δεν θα δώσει μια τακτοποιημένη εμφάνιση. Είναι επίσης σημαντικό να δούμε σε αυτό ότι έχετε ένα σταθερό χέρι κατά την εφαρμογή υγρό eyeliner. Αν δεν, τοποθετήστε τον αγκώνα σας σε μια επίπεδη επιφάνεια κατά την εφαρμογή των τακτικών γραμμών. Σκουπίστε το πλεονάζον υγρό στο στόμα του μπουκαλιού επένδυση ή στο χαρτί. Τώρα, με βάση εκκίνησης τη γραμμή από την εσωτερική γωνία του ματιού και τεντώστε προς τα έξω γωνία σε μία και μόνο εγκεφαλικό επεισόδιο. Εάν βρείτε αυτό το δύσκολο, μπορείτε να κάνετε τη γραμμή με μικρότερες κινήσεις. Βεβαιωθείτε ότι η επένδυση είναι όσο το δυνατόν πλησιέστερα στα βλέφαρα. Ένας άλλος τρόπος θα ήταν να ξεκινήσετε με μια λεπτή γραμμή και να δέσουν όλα τα υλικά καθώς κινείστε προς τα έξω. Μία από τις σημαντικές συμβουλές eyeliner για τα μικρά μάτια είναι να αρχίσει να εφαρμόζουν το eyeliner από το κέντρο του βλεφάρου και όχι από την εσωτερική γωνία να κάνουν τα μάτια να φανεί μεγαλύτερο. Μόλις εφαρμόσετε το eyeliner, μουτζούρα από το υπερβολικό με ένα καθαρό βαμβάκι και συνεχίστε με το υπόλοιπο μακιγιάζ. Μάθετε περισσότερα για την εφαρμογή συμβουλές eyeliner.
Μολύβι ματιών άκρες? Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το μολύβι ματιών, αν θέλετε να δώσετε στα μάτια σας ένα μουτζουρωμένο βλέμμα. Ωστόσο, να θυμάστε ότι επειδή eyeliners μολύβι να έχουν την τάση να μουτζούρες εύκολα, δεν θα πάρετε μια μακράς διαρκείας επίδραση. Παρ 'όλα αυτά, eyeliners μολύβι είναι αρκετά εύκολο να εφαρμοστεί και είναι ιδανικό για ανθρώπους που μόλις ξεκινούν τη χρήση eyeliners. Πριν από την εφαρμογή μολύβι ματιών με το μολύβι, βεβαιωθείτε ότι το μολύβι είναι αιχμηρή. Αλλά, εάν νομίζετε ότι είναι πάρα πολύ απότομη, μπορείτε να κάνετε λίγο αμβλύ κάνοντας μια γραμμή μαζί του στο πίσω μέρος του χεριού σας. Χρησιμοποιήστε το κυρίαρχο χέρι σας για να κρατήσει το μολύβι και με το άλλο χέρι, τεντώστε το μάτι και να εφαρμόσει το σκάφος της γραμμής από την εσωτερική γωνία του ματιού προς την εξωτερική τέλος. Μία από τις σημαντικές συμβουλές eyeliner για τα μεγάλα μάτια εφαρμόζεται eyeliner στο κάτω βλέφαρο πολύ. Αυτό βοηθά στο να καταστεί η μάτια φαίνονται μικρότερα σε μέγεθος. Μάθετε περισσότερα για την εφαρμογή μολύβι ματιών για καπάκι.
Μπορεί να θέλετε να διαβάσετε περισσότερα για:? Eyeliner υποδείγματα? Γάτα Οφθαλμικές Μακιγιάζ? Eye Makeup? Ελπίζω ότι αυτές οι συμβουλές eyeliner και κόλπα θα σας βοηθήσει στην εφαρμογή του eyeliner και μόνοι σας. Ωστόσο, πρέπει να κατανοήσει ότι η εφαρμογή μολύβι ματιών απολύτως δεν μπορεί να επιτευχθεί κατά την πρώτη ημέρα το ίδιο. Ως εκ τούτου, είναι σημαντικό να ασκηθεί αυτή η διαδικασία, έτσι ώστε τα μάτια σου δεν φαίνονται αργού, αλλά τακτοποιημένη και χαριτωμένο.