Υπνοδωμάτιο Interior Design Ιδέες

Ο σχεδιασμός ενός υπνοδωματίου εξαρτάται από μερικούς σημαντικούς παράγοντες. Το πρώτο είναι ποιος θα Παραμονή στο δωμάτιο. Για παράδειγμα, η κρεβατοκάμαρα του σχεδιασμού για έναν ενήλικα θα είναι απολύτως διαφορετικό από το σχεδιασμό ενός υπνοδωματίου παιδιά. Ομοίως, το μέγεθος του υπνοδωματίου θέματα επίσης. Ο σχεδιασμός που θα ταιριάζουν σε ένα μεγάλο υπνοδωμάτιο δεν θα είναι σωστό για μια μικρή απόσταση μεταξύ τους υπνοδωμάτιο. Επομένως, σ'αυτήν άρθρο θα είναι μιλάμε για μερικούς βασικούς δωμάτιο interior ιδέες σχεδίου.
Master Bedroom Design Ιδέες Interior
Η κύρια κρεβατοκάμαρα είναι και η μεγαλύτερη μεταξύ όλων των άλλων υπνοδωμάτια στο σπίτι σας. Ως εκ τούτου, μπορείτε να πάρετε πολλά περιθώρια να πειραματιστεί με τα σχέδια της κρεβατοκάμαρας. Θα πρέπει να επιλέξετε ένα σχέδιο για αυτό το δωμάτιο με τρόπο που να αντικατοπτρίζει την προσωπικότητα του επιβαίνοντες. Το χρώμα του υπνοδωματίου τοίχων θα πρέπει να έχει μια ήρεμη και γαλήνια επίδραση στο μυαλό και τις αισθήσεις σας. Ως εκ τούτου, μπλε, πράσινο και λεβάντα είναι τα πιο δημοφιλή επιλογή των χρωμάτων. Ωστόσο, αν θέλετε μια πιο νεανική νότα στο υπνοδωμάτιό σας, στη συνέχεια, να επιλέξουν για κάποιο θερμότερα χρώματα όπως το θολό τοπίο ροδάκινου, βουτυρώδη κίτρινα, λεπτή ροζ, το φως παστέλ αποχρώσεις του και ούτω καθεξής. Αν ψάχνετε για μια νηφάλια ζωντανή ατμόσφαιρα στο δωμάτιό σας, κατόπιν να επιλέξουν τα ουδέτερα χρώματα όπως το φως αποχρώσεις του καφέ.
Τα έπιπλα του ένα μεγάλο υπνοδωμάτιο περιλαμβάνει ένα διπλό κρεβάτι, ντουλάπα, τουαλέτα, κομοδίνα και ένα γραφείο. Αν υπάρχει μια βεράντα που επισυνάπτεται στην αίθουσα, τότε μπορείτε να κρατήσετε κάποια τυπική διάταξη των καθισμάτων εκεί επίσης. Το φινίρισμα και τις σκιές των επίπλων πρέπει να συμπληρώνει καλά με τα χρώματα των τοίχων, δεδομένου ότι καλύπτουν ένα μέρος του χώρου τοίχο.
Φωτισμός του δωματίου θα πρέπει να περιλαμβάνει την ορθή χρήση τόσο του τεχνητού φωτός, καθώς και φυσικό φως. Για τα τεχνητά φώτα χρησιμοποιούν σποτάκια και διακοσμητικές λάμπες να κάνουν το δωμάτιο φωτεινό. Υπνοδωμάτιο τοίχοι μπορεί να διακοσμηθεί με πίνακες ή έργα τέχνης ή όμορφες τοίχων ή αφίσες. Μπορείτε να δώσετε μια εξατομικευμένη αφή στο δωμάτιο με απαγχονισμό ένα κολάζ από οικογενειακές φωτογραφίες που περικλείεται σε ένα διακοσμητικό πλαίσιο. Η χρήση των φυσικών στοιχείων, όπως houseplants μέσα στο υπνοδωμάτιο μπορεί να σας κάνει να αισθανθείτε πιο κοντά στη φύση. Οι εγκαταστάσεις που φέρουν άνθη μία φορά το μήνα είναι η ιδανική επιλογή για το σκοπό αυτό, δεδομένου ότι θα επιφέρει αλλαγή στην εμφάνιση του δωματίου μετά από κάθε λίγες ημέρες. Διαβάστε περισσότερα για την κύρια κρεβατοκάμαρα ιδέες διακόσμησης.
Kids Υπνοδωμάτιο Design Ιδέες Interior
Παραδοσιακά, το ροζ χρώμα συνδέεται με το χρώμα τοίχο του υπνοδωματίου κορίτσια και το μπλε για το υπνοδωμάτιο αγόρια. Ωστόσο, τώρα, οι καιροί άλλαξαν και έχετε περισσότερες αριθμό των διαθέσιμων επιλογών μαζί σας. Μοβ, κίτρινο, πράσινο, κόκκινο, παστέλ, πορτοκαλί, το μπεζ είναι τα άλλα χρώματα τα οποία είναι πολύ άρεσε από μικρά παιδιά. Όποια και αν είναι η επιλογή των χρωμάτων να βεβαιωθείτε ότι είναι βάση το νερό, έτσι ώστε ένας τον καθαρισμό των τοίχων θα είναι μια πιο εύκολη αποστολή. Μόλις τελειώσετε τη ζωγραφική, μπορείτε να διακοσμήσετε τους τοίχους περαιτέρω με τη βοήθεια των τοιχογραφιών ζωγραφισμένα στο χέρι τοίχο. Εικόνες από νεράιδες, γεωμετρικά σχήματα όπως το τετράγωνο και ορθογώνιο, τα πουλιά, αρκουδάκι, συννεφιασμένος ουρανός, προτιμώνται το υπνοδωμάτιο εσωτερικό κορίτσια ιδέες σχεδίου. Ενώ τα θέματα των δασών, τα θέματα θέατρο, εικόνες από τα ερπετά, τα άγρια ​​ζώα, τα αθλητικά αυτοκίνητα είναι η επιλογή για τη διακόσμηση αγόρια υπνοδωμάτιο. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε wallpapers για διακόσμηση τοίχου.
Ασφάλεια του παιδιού είναι ύψιστη προτεραιότητα σας. Ως εκ τούτου, η ιδανική επιλογή δαπέδων θα πρέπει να καλύπτουν το δάπεδο με παρκέ χαλί ή ξύλο. Θα πρέπει να κρατήσετε αρκετό χώρο αποθήκευσης στα παιδιά κρεβατοκάμαρα όπως έχουν τα παιχνίδια, τα βιβλία τους, τις τέχνες και άλλα μπιχλιμπίδια που θα πρέπει να αποθηκεύονται σωστά, έτσι ώστε ο χώρος δαπέδου είναι ελεύθερος. Εκτός από το κρεβάτι και ντουλάπι, περιλαμβάνει ράφια, κρεμαστά ράφια, αυτόνομες βιβλιοθήκες, κ.λπ. σύμφωνα με τις απαιτήσεις τους. Η αίθουσα θα πρέπει να φωτίζονται ικανοποιητικά με λάμπες πίνακα, φωτιστικά δαπέδου, απλίκες τοίχου κ.λπ., θα πρέπει να υπάρχει αρκετός υφασμάτων με τη μορφή σεντόνια, κουρτίνες, μαξιλάρια, ρίχνει τα μαξιλάρια, κουβέρτες περιοχής να δώσουν μια μαλακότερη αίσθηση στο δωμάτιο. Βρείτε περισσότερα για τα παιδιά υπνοδωμάτιο ιδέες διακόσμησης.
Μικρό Δωμάτιο Interior Design Ιδέες
Για ένα υπνοδωμάτιο με ένα μικρό χώρο, ο σχεδιασμός πρέπει να είναι απλές και η επίπλωση, το χρώμα και η διακόσμηση θα πρέπει να φανεί μεγάλο. Χρώματα όπως το μπλε και το πράσινο στους τοίχους μπορεί να κάνει το χώρο να φανεί μεγαλύτερο. Χρησιμοποιήστε ένα χρώμα που έχει μια υψηλή γυαλιστερό φινίρισμα που θα αντανακλά αρκετό φως κάνουν το χώρο να φαίνεται πιο ευρεία και ανοικτή.
Το υπνοδωμάτιο έπιπλα πρέπει να έχει μια πιο συμπαγή εμφάνιση, έτσι ώστε να καταλαμβάνουν λιγότερο χώρο στο δάπεδο. Επιπλέον, ένα μεγάλο κομμάτι των επίπλων θα κοιτάξει από τη θέση σε ένα μικρό υπνοδωμάτιο. Η σωστή αποθήκευση είναι πολύ σημαντικό σε ένα μικρό διάστημα, δεδομένου ότι μπορεί να εμποδίσει το δωμάτιο από να πάρει ακατάστατη. Μπορείτε να επιλέξετε όπως έπιπλα για αυτές τις κρεβατοκάμαρες που έχουν εγκαταστάσεις αποθήκευσης, καθώς και. Το πιο σημαντικό, βεβαιωθείτε ότι υπάρχει αρκετό φως και αέρα μέσα στο δωμάτιο, έτσι ώστε δεν φαίνεται σκοτεινός.
Χρησιμοποιήστε αντικείμενα κατασκευασμένα από μέταλλα, γυαλί και άλλα γυαλισμένη επιφάνεια για την διακόσμηση των δωματίων καθώς μπορούν να αντικατοπτρίζουν πολύ φως. Κάνοντας ένα καλά διακοσμημένο πλαισιωμένο καθρέφτη σε έναν τοίχο απέναντι από το παράθυρο μπορεί να κάνει το χώρο να φανεί ακόμα πιο φωτεινό. Λάβετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά μικρό υπνοδωμάτιο διάταξη: ιδέες διακόσμησης για μικρούς υπνοδωμάτιο.
Αυτές είναι μερικές από τις πιο ενδιαφέρουσες ιδέες υπνοδωμάτιο εσωτερικό σχεδιασμό. Συνδυάστε όλες αυτές οι ιδέες να κάνει ένα μοναδικό σχεδιασμό που ταιριάζει στο γούστο σας, το ύφος και τις απαιτήσεις. Απλά να έχετε κατά νου ότι ο σχεδιασμός δεν θα πρέπει να δώσει μια στενότητα προσβλέπουν στην κρεβατοκάμαρα και το βλέμμα θα πρέπει να σας κάνει άνετα.