Princess Cut Diamond Σκουλαρίκια

Πριγκίπισσα κομμένα διαμάντι εφευρέθηκε στη δεκαετία του 1960. Από την άποψη της δημοτικότητας, πριγκίπισσα κομμένα διαμάντι κατέχει τη δεύτερη θέση στον κόσμο μετά το γύρο λαμπρή κομμένα διαμάντι. Το σχήμα του προσώπου του πριγκίπισσα διαμάντι είναι τετράγωνη, ενώ το σχήμα πλευρά εμφανίζεται σαν μια πυραμίδα. Πριγκίπισσα κομμένα διαμάντι είναι το πιο δημοφιλές cut μεταξύ όλων των περικοπών των διαμαντιών. Η μείωση αυτή χρησιμοποιείται για την κατασκευή πριγκίπισσα κομμένα διαμάντι σκουλαρίκια σε λευκό χρυσό, πλατίνα και κίτρινο χρυσό. Είναι, επίσης, χρησιμοποιείται στην παραγωγή διαμαντιών μενταγιόν πριγκίπισσα κομμένα και ράμφος. Αν η ποιότητα ενός πριγκίπισσα κομμένα διαμάντι είναι να αξιολογηθεί, πάντα το αφρώδες πτυχές στο διαμάντι που παράγουν ένα εκθαμβωτικό αποτέλεσμα. Πριγκίπισσα κομμένα διαμάντια έχουν περισσότερους λαμπερή έδρες από ένα κομμένα διαμάντι γύρω από τα οποία είναι συνήθως πάνω από το 58. Διαβάστε περισσότερα για τα είδη των τεμαχίων διαμαντιών.
Princess Cut Diamond Σκουλαρίκια? Η πριγκίπισσα κομμένα διαμάντι σκουλαρίκια είναι σύμβολα της αιώνιας αγάπης. Αυτά τα σκουλαρίκια κάνει δημοφιλή δώρα γάμου, ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου δώρα, δώρα επετείου και τα δώρα γενεθλίων. Τα σκουλαρίκια διαμαντιών Princess Cut υπόσχονται να προκαλέσουν τη ροή της αγάπης και του ειδυλλίου. Ένας τέτοιος σχεδιασμός σε πριγκίπισσα διαμαντένια σκουλαρίκια περικοπή είναι κουνάμε καρδιά σκουλαρίκια με διαμάντια. Αυτά τα σκουλαρίκια είναι σίγουρος απολαύσεις για κάθε γυναίκα! Πριγκίπισσα κομμένα διαμάντια είναι συνήθως διαθέσιμα ως στηρίγματα αυτιών, στεφάνια και μερικές φορές σε χρυσά δαχτυλίδια με μια σταγόνα διαμάντι και σκουλαρίκια πολυέλαιο. Διαβάστε περισσότερα για διαμαντένια σκουλαρίκια.
Princess Cut Diamond Σκουλαρίκια - λευκό χρυσό? Τίποτα δεν ορίζει την κομψότητα και την πολυτέλεια, ταυτόχρονα, όσο και ένα ζευγάρι διαμαντένια σκουλαρίκια πριγκίπισσα κομμένα σε λευκό χρυσό κάνει. Η τραγανή γωνίες του τετράγωνου σχήματος διαμαντιού κάνει τα σκουλαρίκια βλέμμα τολμηρό και τη λάμψη του πλευρά πέτρες κάνουν ένα σπάνιο κομμάτι της πολυτέλειας. Λευκό χρυσό σκουλαρίκια cut πριγκίπισσα έρχονται σε διαφορετικά στυλ και karats. Συνήθως, αυτά τα σκουλαρίκια με διαμάντια πριγκίπισσα που περικοπή είναι σε 14k και 18K λευκό χρυσό. Η αξία καράτια των πριγκίπισσα κομμένα διαμάντι κυμαίνεται από 0,03 καρατίων έως 20.00 καράτια. Το μέγεθος ενός πριγκίπισσα κομμένα διαμάντι εξαρτάται από το μέγεθος καράτια της, 0,03 είναι το μικρότερο και 20,00 είναι το μεγαλύτερο μέγεθος του διαμαντιού. Λευκή χρυσά σκουλαρίκια με διαμάντια Princess Cut έρχονται σε διάφορους τύπους σχεδίασης, όπως καρφιά, βρόχων με offset πλευρά πέτρες και καλάθια με κεκλιμένη πέτρες που προσθέτουν καθαρή τελειότητα στο σχεδιασμό το σκουλαρίκι του. Η τιμή του πιστοποιημένου ζευγάρι από αυτά εκθαμβωτικά θαύματα ξεκινούν από US $ 300 και μπορεί να πάει ακόμη και πάνω από US $ 5000 ανάλογα με το μέγεθος καράτι των διαμαντιών.
Princess Cut Diamond Σκουλαρίκια - πλατίνα? Η πλατίνα είναι το σπανιότερο μέταλλο και έτσι είναι η πριγκίπισσα διαμαντένια σκουλαρίκια κομμένα σε πλατίνα! Princess Cut σκουλαρίκια με διαμάντια σε πλατίνα παίξει το κεράσι-on-the-top ρόλο όταν πρόκειται για σχέδια κοσμημάτων με διαμάντια. Μερικά από τα καλύτερα σχέδια των πριγκίπισσα κομμένα διαμαντένια σκουλαρίκια βρίσκονται σε πλατίνα. Το μέταλλο ίδια ακτινοβολεί τόση των αφρωδών ομορφιά, που δεν μπορεί κανείς να πάρει τα μάτια του από πάνω της! Είναι σχετικά φθηνότερα από εκείνα που σε λευκό χρυσό. Έρχεται σε διάφορα σχέδια, όπως καρφιά, βρόχους και σκουλαρίκια πολυέλαιο. πριγκίπισσα Platinum cut καρφιά διαμάντι μπορεί να φορεθεί σε επίσημη ενδυμασία και έκτακτοι, καθώς και. Βρόχους και σταγόνες είναι θηλυκό και επαινούν ένα φόρεμα του καλοκαιριού άνοιξη και ένα χορό-φόρεμα, όπως καλά! Πολυέλαιος σκουλαρίκια πηγαίνουν καλύτερα με ειδικές εκδηλώσεις, όπως γάμους, επίσημα δείπνα και για ρομαντικές περιπτώσεις όπως ημέρας και μήνα του μέλιτος του Αγίου Βαλεντίνου. σκουλαρίκια Platinum είναι διαθέσιμα σε 14k και 18k και οι τιμές ξεκινούν από € 200 και φτάνει μέχρι € 5000 ή περισσότερο ανάλογα με το μέγεθος καράτια των πριγκίπισσα κομμένα διαμάντι. Η καθαρότητα της πλατίνας μετριέται σε ένα 3-ψήφιο αριθμό, για παράδειγμα, 950 πλατίνα σημαίνει 95%. Μπορείτε επίσης να διαβάσετε εναντίον πλατίνα λευκό χρυσό.
Princess Cut Diamond Σκουλαρίκια - Χρυσό? Πριγκίπισσα διαμαντένια σκουλαρίκια περικοπή είναι επίσης διαθέσιμο σε κίτρινο χρυσό. Κίτρινος χρυσός είναι σχετικά φθηνότερες από πλατίνα και λευκό χρυσό. Το εύρος καράτιο σε κίτρινο χρυσό είναι 10k, 14k, 18k και 24k. 24K κίτρινο χρυσό είναι η πιο αγνή μορφή της κίτρινο χρυσό, αλλά το κοσμημάτων με διαμάντια σε κίτρινο χρυσό είναι μόνο σχεδιαστεί 14k και 18k χρυσό. Κίτρινο χρυσό προσθέτει ένα vintage δείτε τα σκουλαρίκια. Το κόσμημα σε κίτρινο χρυσό είναι αναμφισβήτητα η πιο κλασική επιλογή, δεδομένου ότι ήταν σε χρήση από τις ηλικίες, ακόμη και πριν από πλατίνα και λευκό χρυσό ανακαλύφθηκαν.
Συμβουλές πριν από την αγορά Princess Cut Diamond Σκουλαρίκια? Ενώ η αγορά κοσμήματος θα πρέπει να είναι επιπλέον προσεκτικοί. Μια αυθεντική πιστοποίηση από την ανώτατη αρχή, όπως IGI (International Gemological Institute) ή GIA (Gemological Institute of America) είναι αυτό που κάποιος θα πρέπει να προσέξετε. Ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού είναι η πιο γνωστή εταιρεία για την πιστοποίηση διαμαντιών. Ξεχωρίζει για Diamant Hoge Raad voor. Η πιστοποίηση διαμαντιών είναι μια απόδειξη ότι το διαμάντι είναι πρωτότυπο και είναι ένα έγγραφο που επαληθεύει την κοπή, το χρώμα, τη σαφήνεια και το βάρος σε καράτια των διαμαντιών. Πάντα ζητήστε μια πιστοποίησης διαμαντιών πριν την αγορά ενός κοσμήματος με διαμάντια. Η πλατίνα, χρυσό και λευκό κίτρινο χρυσό γνωρίσματα και πιστοποιητικά είναι επίσης απαραίτητη πριν από την αγορά αυτό το κόσμημα. Για την επιλογή του σωστού μέταλλο και το σχέδιο, θα πρέπει να δείτε τι φιλοφρονήσεις τόνο του δέρματος και την προσωπικότητά σας. Λευκό χρυσό και πλατίνα πηγαίνει με πιο δροσερές αποχρώσεις του δέρματος ενώ κίτρινο χρυσό πηγαίνει με ζεστό τύπο του δέρματος και προσθέτει κίτρινη λάμψη στο πρόσωπο κάποιου. Διαβάστε περισσότερα για:? Τι είναι πιστοποιημένα Διαμάντια? Πώς να αγοράσει Διαμαντένια σκουλαρίκια? Τα διαμάντια είναι σπάνια και χρειάζονται χιλιάδες χρόνια για να σχηματιστούν, βαθιά κάτω από το φλοιό της Γης. Ίσως, η τιμή ενός διαμαντιού είναι πέρα ​​από δολάρια και λίρες. Είναι το αίμα και τον ιδρώτα των εργατών ορυχείων διαμαντιών και την ικανότητα ενός τελειομανής σχεδιαστής κοσμημάτων που το κάνει μια μαγική πέτρα της αιώνιας αγάπης και της αιώνιας ομορφιάς. Ας πληρώσει σέβεται δόξα μας σε όλους τους εγκεφάλους των Glitterati ενός διαμαντιού. Τούτου λεχθέντος, είμαι σε αναμονή για ζεύγος μου πριγκίπισσα κομμένα διαμαντένια σκουλαρίκια! Αυτό είναι που υπογράφει. Καλώς ήλθατε στον κόσμο Bedazzled, κυρίες!