Σκιές Συμβουλές

Πολλές φορές, αναρωτιόμαστε για το πού μπορώ να τοποθετήσω τα χρώματα, και πότε; Έτσι, Πάω να σας πω κάποιες βασικές, καθημερινές τεχνικές που μπορείτε να ακολουθήσετε για την εργασία ή το σχολείο. Αυτές οι συμβουλές eyeshadow οι βασικές γραμμές για την τέλεια εφαρμογή μακιγιάζ ματιών. Χρησιμοποιήστε ένα κρεμ χρώμα σκιά βάσης για το σύνολο των βλεφάρων που είναι εύκολα διαθέσιμη στις περισσότερες γραμμές του μακιγιάζ. Με το δάχτυλο το δαχτυλίδι σας, χωματίδα ορισμένα από τη βάση, αυτό θα βοηθήσει τη σκιά to stick και δεν θα αφήσει κανένα ρυτίδες κάτω από τα μάτια σας. Διατηρεί επίσης το χρώμα για περισσότερο και είναι ανθεκτικά τσαλακώνεται. Υπάρχουν πολλά διαφορετικά χρώματα που βρίσκονται στη σκιά βάση κρέμας, όπως κίτρινο-χρυσό, ροζ, λευκό ή μπεζ. Αγώνα με τον τύπο του δέρματός σας και / ή γραμμή μακιγιάζ αισθάνεστε άνετα. Τώρα που έχουμε τη σκιά cream βάση πάνω, γιατί να μην ρίξτε μια ματιά σε μερικά εύκολα συμβουλές eyeshadow και κόλπα για τέσσερα διαφορετικά χρώματα ματιών. Διαβάστε περισσότερα για το πώς να εφαρμόσει σκιά ματιών.
Σκιές Συμβουλές για καστανά μάτια? Brown μάτια είναι ευέλικτο και να συγχαρώ όλα σχεδόν τα χρώματα σκιά ματιών. κορυφαίες επιλογές μου χρώμα του eyeshadow για καφέ μάτια για να είναι δροσερά μπλουζ, μπρούντζο, πάγος-χόρτα, λίγο ροζ, smokey-μαύρο, και ζεστά champagnes. Επιλέξτε 3 διαφορετικά χρώματα για το μακιγιάζ σκιά ματιών σας από την ίδια οικογενειακή χρώμα. Αυτό σημαίνει ότι έχετε επιλέξει το ελαφρύτερο χρώμα του βλεφάρου (τρεμοφέγγοντα χάλκινα), μία απόχρωση πιο σκούρα για την πτυχή (σκούρο καφέ), καθώς και επισήμανσης σχετικά με την underbrow (τρεμοφέγγοντα ουδέτερο). Μια από τις σημαντικότερες συμβουλές eyeshadow για καφέ μάτια είναι να χρησιμοποιήσετε μαύρο ή σκούρο καφέ eyeliner. Αυτό θα αναδείξει την όμορφη καστανά μάτια και κάνει τους ανθρώπους να παρατηρείτε. Κάθε φορά που ισχύουν 3 διαφορετικά χρώματα σκιές ματιών επάνω, σιγουρευτείτε ότι τους γίνονται ένα για να τονίσουν τα μάτια. Ρίξτε μια ματιά σε μερικές συμβουλές eyeshadow for φυσικό βλέμμα μακιγιάζ για καστανά μάτια.
Σκιές Συμβουλές για Blue Eyes? Ειδικές συμβουλές eyeshadow και κόλπα θα πρέπει να ακολουθείται για κάθε χρώμα ματιών. Συνήθως, ένας από τους κύριους συμβουλές eyeshadow για μπλε μάτια θα ήταν να μην ταιριάζει με το χρώμα σκιά με τα ρούχα και τα μάτια σας. Πιστεύω ότι ο έξοχος, δαμάσκηνο, γκρι, χρυσό, και καφέ χρώματα κάνουν καταπληκτική σκιά για μπλε μάτια. Μην πηγαίνετε για το φυσικό βλέμμα, καθώς θα κάνει εκπληκτικά καταγάλανα μάτια σας φαίνονται θαμπά. Επιλέξτε από τα χρώματα που προτείνονται ανωτέρω για την βλεφάρου και πτυχή, και είστε καλοί να πάτε. Δείτε μερικές μοναδικές τεχνικές μακιγιάζ για μπλε μάτια.
Σκιές Συμβουλές για Πράσινα μάτια? Επιλέξτε χρώματα από το μοβ και βερίκοκο οικογένεια, καφέ, χαλκό και χρυσό τρεμοφέγγοντα, όπως χρώματα όπως το ροζ και μπλε είναι ένα μεγάλο μη-δεν για τα πράσινα μάτια. Η διακριτική συνδυασμός σκιά για τα πράσινα μάτια θα είναι να συνδυάσει 3 χρώματα από την ίδια οικογένεια χρωμάτων. Ένα τυπικό, κάθε μέρα μακιγιάζ ματιών για τα πράσινα μάτια μπορούν να περιλαμβάνουν μια γκρι χρώμα για τα βλέφαρα, ένα χρώμα βάσης για την πτυχή, και μια βαθιά καφέ, πράσινο ή τρεμοφέγγοντα χαλκού ως τρίτη επιλογή σας. Εάν ψάχνετε για μερικές συμβουλές για την πράσινη σκιά στα μάτια για ένα κόμμα το βράδυ, προσθέστε το ίδιο χρώμα στο βλέφαρο σας και κάτω από το κάτω βλεφαρίδες, καθώς και. Αυτό θα δώσει μεγαλύτερη έμφαση στην λαμπερή θάλασσα-πράσινα μάτια σου.
Σκιές Συμβουλές για την Hazel Eyes? Ίδιο με το μωρό μπλε μάτια, eyeshadow for φουντουκιά μάτια δεν θα πρέπει να συνδυάζεται με το χρώμα των ρούχων και τα μάτια σας. Τα μάτια σας θα στερηθούν λάμψη και σας κάνει να φαίνεστε χλωμός. Φοράτε βαθιά purples, ροζ, πράσινα, μπορντώ, τρεμοφέγγοντα χάλκινα και άλλα ουδέτερα χρώματα. Ακόμα κι αν έχω αναφέρει μοβ στον κατάλογο των σκιές ματιών, να είστε προσεκτικοί κατά την εφαρμογή αυτού του χρώματος, γιατί αν το παρακάνετε με το, θα μπορούσατε να καταλήξετε να μοιάζουν έχετε έναν πονοκέφαλο. Απλά ισχύουν ελαφρώς κάποια χαλαρή σκόνη στη γωνία των ματιών σας και το μίγμα με κάποιο αναπτήρα αποχρώσεις του μοβ χρώμα οικογένειας. Για να ολοκληρωθεί η όλη εμφάνιση, δείτε μερικά καταπληκτικά φουντουκιά συμβουλές μακιγιάζ ματιών.
Για όλα τα μακιγιάζ eyeshadow, θα χρειαστείτε ένα πινέλο ανάμειξη, μια πτυχή (τρούλο) βούρτσα, και μια βούρτσα φρύδι. Δοκιμάστε τις νέες σκιές ματιών και να πειραματίζονται με το βλέμμα σας. Μόλις μάθετε κάποιες έξυπνες συμβουλές eyeshadow για σας, θα είστε σε θέση να δημιουργήσουν μια εξαιρετική εμφάνιση για κάθε περίσταση.