Πρώτα δώρα γαμήλιας επετείου

Δεν έχει σημασία πόσα χρόνια μπορεί να έχουν συνάψει σχέση με την πριν δύο παντρεύτηκαν, η πρώτη επέτειο του γάμου είναι πάντα μια ειδική περίσταση και αυτό που πρέπει να δώσετε κάτι το σύντροφό σας ξεχωριστό. Μετά από όλα, έχετε περάσει ένα χρόνο ως ένα παντρεμένο ζευγάρι και είναι μια μεγάλη υπόθεση! Έτσι, σε περίπτωση που έχετε τραβήξει τα μαλλιά σας έξω χωρίς να είναι σε θέση σε μηδέν για το τέλειο δώρο για τη σύζυγό σας, εδώ είναι ένα άρθρο για την πρώτη επέτειο του γάμου τα δώρα που θα σας βοηθήσει να εξερευνήσετε μερικές ενδιαφέρουσες ιδέες για δώρα για αυτό που αγαπάτε.
Πρώτα δώρα γαμήλιας επετείου για το σύζυγο
Θέλω μόνο σχήμα ότι οι άνδρες έχουν περισσότερο πρόβλημα για την αγορά το τέλειο δώρο για τη σύζυγό τους, από ό, τι γυναίκες κάνουν για τους συζύγους τους. Επιτρέψτε μου λοιπόν να αντιμετωπίσει το θέμα αυτό πρώτα! Εδώ είναι μερικές μεγάλες πρώτα δώρα γαμήλιας επετείου για την.
Κοσμήματα? Τόσο απλή όσο παίρνει. Οι γυναίκες αγαπούν το κόσμημα όπως και οι άνδρες αγαπούν ... και οι άνδρες αγαπούν τίποτα όσο οι γυναίκες αγαπούν το κόσμημα! Έτσι, ανάλογα με τον προϋπολογισμό σας, μπορείτε να πάρετε κάτι η γυναίκα σου που κυμαίνονται από διαμάντι κατάσπαρτος πλατίνα, το χρυσό, το ασήμι, σε ... τίποτα! Και υπάρχουν τόσα πολλά διαφορετικά είδη των κοσμημάτων που διατίθενται από περιδέραια στα δαχτυλίδια, σκουλαρίκια. Για τα άτομα με μεγαλύτερα από τις τσέπες της ζωής μπορεί να πάει για το σύνολο!
Κορνίζες? Γυναίκες φωτογραφίες αγάπης, ειδικά από τον εαυτό τους, και πολύ περισσότερο όταν οι φωτογραφίες είναι με το ένα που αγαπώ περισσότερο. Γιατί λοιπόν να μην πάρετε μια πραγματικά κομψή κορνίζα στο σπίτι μια από τις καλύτερες φωτογραφίες σας από κοινού. Κατόπιν πάλι, μια πιο μοναδικό γαμήλιο δώρο είναι μια ζωγραφική ή ένα πορτρέτο των δυο σας μαζί. Απλά να πάρετε μια αρκετά καλή καλλιτέχνης για να το κάνει. Περισσότερα για τα δώρα φωτογραφιών.
Ταξίδι Spa? Γιατί δεν τους δύο από σας πάει και να πάρει ένα ωραίο μασάζ από έναν επαγγελματία μασέρ; Είναι κάτι το οποίο θα χαλαρώσει τους δυο σας και θα σας έχουν μια μεγάλη μέρα μαζί. Ένα σπα μπορεί φυσικά να είναι πολύ περισσότερα από απλά ένα ωραίο μασάζ. Μπορείτε να πάτε για ένα όμορφο χαμάμ, ή για μια μπανιέρα με τζακούζι. Ένα ταξίδι στο σπα πραγματικά καλός τρόπος για να απολαύσετε το αγαπημένο σας πρόσωπο και τον εαυτό σας.
DIY Αγορές ταξιδιού? Ακόμα δεν είστε σίγουροι για το τι δώρο να αγοράσω; Γιατί να μην αφήσουμε την ίδια τη γυναίκα να αποφασίσει; Μερικές φορές τα ψώνια είναι καλύτερα να αφεθεί στη γυναίκα που πάντα ξέρει τι θέλει. Έτσι, την πάμε σε ένα ταξίδι για ψώνια! Και τότε ίσως για ένα ωραίο δείπνο επέτειο πάρα πολύ!
Πρώτα δώρα γαμήλιας επετείου για το σύζυγό
Φυσικά, αυτό το τμήμα είναι πολύ πιο εύκολο να γράψει δεδομένου ότι μπορώ να λίστα απλά τα πράγματα που θα ήθελα να είναι προικισμένος για την επέτειο του γάμου μου! Εδώ είναι μερικές μεγάλες πρώτα δώρα γαμήλιας επετείου για τον ίδιο.
Gadgets? Ξέρεις κινητά τηλέφωνα, MP3 players, φωτογραφικές μηχανές, ρολόγια. άνδρας σας μπορεί να έχει ένα ήδη, αλλά αυτό δεν σταματά roving μάτι του από κηλίδες αίματος και λαχτάρα για κάτι νέο. Είναι κάτι το οποίο ο σύζυγός σας είχε τα μάτια του για τον τελευταίο καιρό εκεί;
Χόμπυ Stuff? Τι κάνει ο άντρας σου κάνει στον ελεύθερο χρόνο του; Μήπως ήθελε να παίξει ένα μουσικό όργανο; Ή είναι σε βιντεοπαιχνίδια; Ή μήπως ο ίδιος αρέσει να βλέπω ταινίες; Θα μπορούσατε να πάρετε ένα δώρο που πηγαίνει με τα συμφέροντά του, έτσι θα απολαύσει πάντα για μεγάλο χρονικό διάστημα.
Συλλεκτικά? Προσωπικά, θα σκοτώσει για μία από αυτές τις φιάλες hip-, αλλά κάθε άνθρωπος έχει το πράγμα του. Μερικοί άνδρες όπως σταχτοδοχεία σχεδιαστής, αναπτήρες, γραβάτες, καρφιά κ.λπ. Ένας από τις καλύτερες ιδέες για την πρώτη επέτειο του γάμου δώρο για το αριστοκρατικό άνθρωπο.
Τα εισιτήρια για ένα παιχνίδι? Και μετά πάλι, όπως και η ιδέα ταξίδι για ψώνια, μπορείτε να αφήσετε το άτομο έχει κάποια διασκέδαση με δική του. Γιατί λοιπόν να μην αγοράσει ένα ζευγάρι των εισιτηρίων για το αγαπημένο παιχνίδι του; Ή σε μια ωραία ταινία; Ή για να παρακολουθήσει μια παράσταση ή ένα μουσικό που είναι στην πόλη; Θα έχετε έναν μεγάλο χρόνο μαζί!
Διαβάστε παρακάτω για περισσότερες πρώτες ιδέες γαμήλιο δώρο επετείου! ? Πρώτης επετείου Δώρα? Πρώτης γαμήλιας επετείου Δώρα? Ένας Χρόνος Επέτειος Δώρα? Πρώτες ιδέες γαμήλιας επετείου? Λοιπόν αυτά ήταν μερικά μεγάλα πρώτα δώρα γαμήλιας επετείου για το σύζυγό σας. Μετά από όλα, είναι μεγάλη ημέρα σας, έτσι πρέπει να την κορυφή με ένα καλό δώρο!