Αγκαθωτό Ξιφασκία Wire

are συρματοπλέγματα που χρησιμοποιείται ευρέως δεδομένου ότι είναι η φθηνότερη και πιο εύκολος τύπος περίφραξης σε όλα σχεδόν τα μέρη του κόσμου. Οδοντωτό καλώδιο χρησιμοποιείται επίσης επάνω τους τοίχους και χρησιμοποιείται συνήθως για την παρασκευή δυνάμει πόλεμο των χαρακωμάτων. Σε ορισμένες περιοχές, αγκαθωτό σύρμα περίφραξης χρησιμοποιείται ευρέως για τη συγκράτηση των ζώων σε μια συγκεκριμένη περιοχή ή σε όμορες καλλιέργειες, έτσι ώστε να σώσει την καλλιέργεια από τα ζώα και άλλους εισβολείς. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε συνδυασμό με άλλους τύπους περιφράξεων πάρα πολύ. Μαζί με μια περίφραξη υφασμένα καλώδιο, μπορεί να αποτρέψει τα μεγάλα ζώα από την είσοδο του ακινήτου και θα αποτρέψει επίσης τα μικρά ζώα τρύπες από το σκάψιμο κάτω από το φράχτη. Ας ρίξουμε μια αναλυτική ματιά στις διάφορες πτυχές της αγκαθωτό σύρμα περίφραξης.
Αγκαθωτό Ξιφασκία Wire
Αγκαθωτό σύρμα έρχεται σε διάφορους τύπους και σχέδια. Η επιλογή ενός συγκεκριμένου τύπου συρματοπλέγματα βασίζεται στην ανάγκη σας. A αγκαθωτό σύρμα περίφραξη μπορεί να γίνει σε διαφορετικά στυλ, όπως κατ 'απαίτηση, όπως και για γεωργικούς σκοπούς, την προστασία των ζώων, την οριοθέτηση ιδιοκτησίας, κλπ. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί σε συνδυασμό με άλλους τύπους περιφράξεων, εάν είναι απαραίτητο. Συνήθως, 12 μετρητή ½, επιψευδαργυρωμένο, γαλβανισμένο χαλύβδινο σύρμα χρησιμοποιείται για γεωργικούς σκοπούς. Ο αριθμός των κλώνων που απαιτούνται για τον σκοπό αυτό αποφασίζονται σύμφωνα με το ζώο, που θέλετε να περιορισθεί στο εσωτερικό του φράχτη και σύμφωνα με τα ζώα, θέλετε να εμποδίσετε την είσοδο της περίφραξης. Για παράδειγμα, στην περίπτωση των προβάτων, θα πρέπει να έχετε τουλάχιστον επτά λωρίδες ανά φράχτη, ενώ μεγαλύτερα ζώα, όπως, άλογα και βοοειδή χρειάζονται τουλάχιστον πέντε σκέλη. Αν θέλετε να εξασφαλίσει ιδιοκτησίας από απρόσκλητος ανθρώπους και άλλο ανεπιθύμητο επισκέπτη, τότε μπορείτε να πάτε για την προηγμένη έκδοση του συρματοπλέγματα, που ονομάζεται ξυράφι σύρμα ή ταινία ξυράφι. Εν ολίγοις, μπορείτε να επιλέξετε το ένα, που είναι η καταλληλότερη για σας απαίτηση. Τα παρακάτω είναι μερικές συμβουλές και οδηγίες σχετικά με συρματόπλεγμα περίφραξης εγκατάσταση.
Διαβάστε περισσότερα για:? Πώς να εγκαταστήσετε Chicken Wire Fence? Ίππους Ξιφασκία? Dog Περιφράξεις? Πώς να εγκαταστήσει τα συρματοπλέγματα Ξιφασκίας
Όπως αναφέρθηκε παραπάνω, η εγκατάσταση μιας αγκαθωτό σύρμα περίφραξης είναι πολύ εύκολο, σε σύγκριση με άλλους τύπους περιφράξεων. Για να ανεγείρει ένα απλό αγκαθωτά σύρματα περίφραξης, θα πρέπει να έχετε κάποιες θέσεις φράχτη, εκσκαφείς τρύπα μετά, συρματοπλέγματα της επιλογής σας και για τον καθορισμό συσκευές, όπως συνδετήρες. Δεν απαιτεί καμία εμπειρία, όπως και κάθε ανειδίκευτο άτομο μπορεί να κάνει αυτό το έργο. Οι παρακάτω οδηγίες μπορούν να βοηθήσουν στην κατανόηση για τα βασικά της εγκατάστασης αγκαθωτό σύρμα περίφραξης. ? Καθώς σχεδιάζετε να ανεγείρει αγκαθωτό σύρμα περίφραξης, το πρώτο πράγμα που έχετε να κάνετε είναι, μετράται η έκταση που πρέπει να περιφραχθεί και να αγοράσουν το απαιτούμενο συρματοπλέγματα και άλλες προμήθειες. ? Μόλις είστε έτοιμοι με τα υλικά, το σήμα του σημεία (συνήθως σε απόσταση 50 ποδιών είναι να διατηρείται μεταξύ των δύο θέσεων), όπου θα πρέπει να έχετε τις θέσεις φράχτη. Μπορείτε είτε να πάτε για μεταλλικές θέσεις T-ή χρήση ξύλινων στύλων, σύμφωνα με τις ανάγκες σας. ? Τώρα, σκάβουν τρύπες στα σημεία που σημειώνονται για τις θέσεις με μια τρύπα digger θέση. Συνήθως τρύπες που καθορίζεται προς τούτο είναι τρεις μέτρα βάθος. Τώρα, να καθορίσει τις θέσεις και να συμπληρώσετε τις οπές με χώμα και πέτρες σύνθλιψης (για επιπλέον σταθερότητα). ? Το επόμενο βήμα είναι να συνδεθούν τα συρματοπλέγματα στις θέσεις. Ξεκινήστε από τη χαμηλότερη πλευρά της πρώτης θέσης. Κανονικά, σε απόσταση ενός ποδιού από το έδαφος διατηρείται, για τον καθορισμό του χαμηλότερου σύρμα. ? Ασφαλίστε το συρματόπλεγμα στη θέση φράχτη με κλιπ φράχτη, το οποίο πρέπει να ενισχυθούν με μια πένσα. Σε περίπτωση ξύλινων στύλων, μπορείτε να σφυρί κλιπ φράχτη στη θέση αυτή. ? Τώρα, ως πρώτο σημείο είναι η ασφάλεια ως εγγύηση, τραβήξτε το σύρμα σφιχτά με το επόμενο. Συνδέστε το στη θέση αυτή πάρα πολύ. Επαναλάβετε τη διαδικασία μέχρι την τελευταία θέση είναι εξασφαλισμένα και είστε έτοιμοι με το χαμηλότερο σκέλος της αγκαθωτό σύρμα περίφραξης σας. ? Συνέχιση της διαδικασίας, έτσι ώστε να τελειώσει το επιθυμητό αριθμό των αξόνων για φράχτη σας. Τουλάχιστον τέσσερις άξονες είναι απαραίτητες για μια τυπική αγκαθωτό σύρμα περίφραξης. Διαβάστε περισσότερα για την διακοσμητική περίφραξη σύρμα. ? Τώρα, ξέρετε περισσότερα σχετικά με αγκαθωτό σύρμα περίφραξης και πώς να εγκαταστήσετε ένα. Ωστόσο, το πιο σημαντικό πράγμα που πρέπει να θυμόμαστε είναι η προσωπική ασφάλεια. Θα πρέπει να φοράτε προστατευτικό εξοπλισμό, όπως γάντια για να αποφευχθεί κάθε είδους ζημία από την απότομη άκρα συρματοπλέγματα. Το κόστος της αγκαθωτό σύρμα περίφραξης εξαρτάται από τον τύπο του συρματοπλέγματος που αγοράζετε, το σχεδιασμό φράχτη και την περιοχή που πρέπει να καλυφθούν. Τα παραπάνω δήλωσε ο είναι μία από τις βασικές μεθόδους για την εγκατάσταση περίφραξης αγκαθωτό σύρμα. Μπορείτε να κάνετε τις απαραίτητες τροποποιήσεις, όπως κατ 'απαίτηση σας.