Dark μασχάλες

Dark μασχάλες μπορεί να είναι μια αιτία της ανησυχίας, ειδικά για το ανοιχτόχρωμο δέρμα τους ανθρώπους. Μπορεί να είναι πραγματικά ενοχλητικό να φορέσει αμάνικο ενδυμασίες, αποκαλύπτουν το σκοτεινό μασχάλες. Εάν είστε ένας μεταξύ τους, δεν χάνουν την καρδιά. Υπάρχουν διάφορες θεραπείες για την κατάσταση αυτή, η οποία μπορεί να σας βοηθήσει στην ελάφρυνση του δέρματος της περιοχής. Διαβάστε παρακάτω για να μάθετε περισσότερα για τις αιτίες αυτής της κατάστασης και σκούρα θεραπεία μασχάλες.
Dark μασχάλη Αιτίες
Dark μασχάλες μπορεί να προκληθεί από διάφορους παράγοντες, που μπορεί να διαφέρει από το ένα άτομο στο άλλο. Ενώ, σε μερικούς ανθρώπους, η υπερβολική χρήση των μαλλιών απομάκρυνση κρέμες, τακτικό ξύρισμα ή αποτρίχωση of οι μασχάλες βρίσκονται για να είναι οι πιο κοινές αιτίες για τη σκοτεινή μασχάλες, σε κάποιους άλλους, ο όρος αυτός εμφανίζεται λόγω ακατάλληλης την υγιεινή και την έλλειψη κατάλληλης φροντίδας του δέρματος. Άλλα αίτια είναι η υπερβολική εφίδρωση μασχάλη, την τριβή του δέρματος με ρούχα ή με το δέρμα η ίδια, η λοίμωξη μασχάλης, συσσώρευση των νεκρών κυττάρων του δέρματος, αντίδραση σε αποσμητικά, κλπ. Έχει επίσης παρατηρηθεί ότι η κληρονομικότητα μπορεί επίσης να αποτελέσει αιτία για την κατάσταση αυτή. Σε ορισμένα άτομα, ιδίως, εκείνων που είναι υπέρβαροι, να αναπτύξει μία κατάσταση που ονομάζεται «μελανίζουσα ακάνθωση», όπου, το δέρμα του λαιμού μασχάλες και στη βουβωνική χώρα παίρνει σκούρο χρώμα. Έχει επίσης παρατηρηθεί ότι η χρήση των ανδρογόνων που βασίζονται αντισυλληπτικά μπορεί να οδηγήσει σε σκούρο χρωματισμό των μασχάλες. Ό, τι μπορεί να είναι η αιτία, σκούρα μασχάλες μπορεί να είναι μια αιτία της ανησυχίας, για όσους έχουν αυτή την κατάσταση. Μπορούν να αποφεύγουν να φορούν αμάνικα κορυφές και άλλα φορέματα. Διαβάστε περισσότερα για την εφίδρωση της μασχάλης και λεκέδες μασχάλη.
Dark Remedy μασχάλες
Τώρα, έχετε μια βασική κατανόηση για ορισμένες από τις κοινές αιτίες σκοτάδι μασχάλες. Ενώ, οι περισσότερες από τις αιτίες είναι υπό τον έλεγχό σας, μπορείτε να τις αποφύγετε και την πρόληψη της πάθησης. Εάν η αιτία για τη σκοτεινή μασχάλες είναι υπερβολική χρήση των μαλλιών απομάκρυνση κρέμες ή τα αποσμητικά, μπορείτε να αποφύγετε τη χρήση τους. Σε περίπτωση τριβής, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε φαρδιά ρούχα. Αν οι τακτικοί κήρωμα, το ξύρισμα και για τη χρήση των κρέμες αποτρίχωσης είναι ο λόγος για τη σκοτεινή μασχάλες, μπορείτε να επιλέξετε για μόνιμη αποτρίχωση. Στην περίπτωση των νεκρών συσσώρευσης δέρματος στις μασχάλες, δοκιμάστε απολέπιση της περιοχής, δύο φορές την εβδομάδα. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε μασχάλης κρέμες λεύκανσης για την απόκτηση μιας ενιαίας τόνο του δέρματος. Αν έχετε υπερβολική εφίδρωση, αποφύγετε πολυεστέρα και άλλα συνθετικά ρούχα και βαμβακερά χρήση. Επίσης, είναι καλύτερο να χάσετε κάποιο βάρος, αν είστε υπέρβαροι. Προσπαθήστε να σφίξετε το πλαδαρός όπλων με την άσκηση. Εκτός από τα παραπάνω, δήλωσε τα διορθωτικά μέτρα για τη σκοτεινή μασχάλες, υπάρχουν πολλές θεραπείες, που μπορεί να βοηθήσει και πολύ στην ελάφρυνση μασχάλες. ? Κάντε μια πάστα αλεύρι γραμμάριο (1 κουταλιά), το λεμόνι σε σκόνη φλούδα (1 κουταλάκι του γλυκού), το αλεύρι γραμμάριο (1 κουταλάκι του γλυκού) και μια πρέζα turmeric σε σκόνη. Εφαρμόστε την μασχάλες και αφήστε το να στεγνώσει. Μια φορά, παίρνει ξηρό, ξεπλύνετε. Ενώ το ξέπλυμα, τρίψτε απαλά την περιοχή με την πάστα. Δοκιμάστε αυτή τη φορά την εβδομάδα. ? Χυμό λεμονιού και το μέλι είναι επίσης ότι ήταν μεταξύ των πιο αποτελεσματικών θεραπειών για τη σκοτεινή μασχάλες. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να κάνετε μια κόλλα του μελιού, το χυμό λεμονιού και τη ζάχαρη. Ζεστάνετε το μίγμα ελαφρά και το εφαρμόζουν στην μασχάλες. Ξεπλένετέ, μετά από είκοσι λεπτά. Επαναλάβετε αυτή κάθε τρεις έως τέσσερις ημέρες, για καλύτερα αποτελέσματα. ? Μερικοί άνθρωποι χρησιμοποιούν μαγειρική σόδα αντί για αποσμητικά, καθώς το τελευταίο μπορεί να είναι η αιτία για τη σκοτεινή μασχάλες. Είναι, επίσης, είπε ότι η εφαρμογή της καρύδας πετρελαίου στις μασχάλες can φωτίσει το δέρμα. Σιγουρευτείτε για να ξεπλύνετε μετά από κάποιο χρονικό διάστημα. ? Μια πάστα από σανταλόξυλο σκόνη και ροδόνερο μπορεί επίσης να εφαρμοστεί στις μασχάλες, οπότε ως προς την ελάφρυνση του δέρματος στην περιοχή αυτή. Μια άλλη λύση είναι κουρκούμη σκόνη αναμειγνύεται με το γάλα και μερικές πτυχές του κρόκου. Και στις δύο περιπτώσεις, αφήστε την πάστα να παραμείνει στο δέρμα για τουλάχιστον 20 λεπτά, πριν το ξέπλυμα. ? Τα παραπάνω δήλωσε ο προληπτικά μέτρα και σκοτεινό λύσεις μασχάλες μπορεί να είναι πολύ αποτελεσματική στην αντιμετώπιση της κατάστασης. Με λίγη προσοχή, μπορείτε να ξεπεραστεί αυτό το πρόβλημα, αλλά, αν ο αποχρωματισμός του δέρματος συνδέεται με φαγούρα, ερυθρότητα και άλλα συμπτώματα, θα είναι καλύτερα να συμβουλευτείτε ένα γιατρό, αντί να προσπαθούν σπίτι διορθωτικά μέτρα.