Σαμπουάν Πιτυρίδα

Πιτυρίδα δεν είναι μια ασθένεια των μαλλιών, είναι απλά μια κατάσταση όπου το τριχωτό της κεφαλής επηρεάζεται προκαλεί το άσπρο κλίμακες του το νεκρό δέρμα για να ρίξει πιο γρήγορα από το συνηθισμένο. Γενικά, τα κύτταρα του δέρματος μας κάνουν οι ίδιοι ανανεώνουν ρίχνοντας τα παλιά έξω από το τριχωτό της κεφαλής. Αυτή η διαδικασία είναι ταχύτερη σε ένα άτομο που πάσχει από πιτυρίδα. Υπάρχουν διάφορες αιτίες της πιτυρίδας, η πιο συνηθισμένη είναι βρώμικα μαλλιά και το ξηρό δέρμα. Εάν η τρίχα δεν είναι σαπούνι τακτικά, τα κύτταρα του δέρματος και τα πετρέλαια κρατήσει δημιουργία που οδηγούν στην πιτυρίδα. Αντιφατική σε αυτό, αν το δέρμα είναι πολύ ξηρό, όπως και το χειμώνα, παίρνει φαγούρα οφείλεται στην εσωτερική θερμαινόμενη θερμοκρασίες που προκαλεί απολέπιση του δέρματος.
Αν και πιτυρίδα δεν είναι μια σοβαρή κατάσταση και ούτε είναι μεταδοτικό, είναι σίγουρα δυσάρεστο. Πιτυρίδα φέρνει πολλούς περιορισμούς για χτενίσματα, ακόμη και ρούχα. Κάποιος δεν μπορεί να παρακαμφθούν οι κομψό μαύρο φόρεμα, λόγω του φόβου της πιτυρίδας! Αν και υπάρχουν εκατοντάδες σαμπουάν κατά της πιτυρίδας που διατίθενται στην αγορά, πολύ λίγοι από αυτούς είναι πραγματικά αποτελεσματική. Γι 'αυτό θα πρέπει να έχετε φυσικό σαμπουάν. Παρακάτω είναι μερικές εύκολες φυσικές συνταγές σαμπουάν πιτυρίδα η οποία αποτελείται από συστατικά που είναι εύκολα διαθέσιμα στο σπίτι μόνη της.
Φυσικά Πιτυρίδα Συνταγή Σαμπουάν # 1
Συστατικά? ½ φλιτζάνι λευκό ξύδι? ½ κούπα νερό? Διαδικασία
Αυτό είναι ένα από τα ευκολότερα φυσικού πιτυρίδα συνταγές σαμπουάν. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να λάβει ένα μεσαίου μεγέθους μπολ και προσθέτουμε νερό και λευκό ξίδι σε αυτό, ανακατεύουμε καλά και ισχύουν για το τριχωτό της κεφαλής άμεσα. Μασάζ για λίγα λεπτά σε μια κίνηση γύρο και στη συνέχεια ξεπλύνετε με το κανονικό σαμπουάν. Χρησιμοποιήστε αυτό δύο φορές την εβδομάδα, πριν το λούσιμο. Πιτυρίδα είναι βέβαιο ότι θα μειωθεί μετά από λίγες εφαρμογές. Διαβάστε περισσότερα για την περιποίηση των μαλλιών.
Φυσικά Πιτυρίδα Συνταγή Σαμπουάν # 2
Συστατικά? 10 σταγόνες αιθέριο έλαιο σημύδας? 8 ουγκιές πιτυρίδας σαμπουάν της επιλογής σας? 20 σταγόνες αιθέριο έλαιο δεντρολίβανου? 40 λεβάντας σταγόνες αιθέριο έλαιο? 10 σταγόνες ξύλο κέδρου αιθέριο έλαιο? Διαδικασία
Χρησιμοποιείτε μόνο πραγματικό έλαια, τα συνθετικά λάδια Μπορεί να μην έχει ουσιαστικά, όπως πρόσθετα συντηρητικά, κλπ. Πάρτε ένα μεσαίου μεγέθους μπολ και ανακατέψτε όλα τα έλαια σε αυτό, κάντε το με προσοχή χωρίς χύσιμο it. Ανακατέψτε τα υλικά καλά και προσθέστε τα στο μπουκάλι του σαμπουάν, ανακινείται ζωηρά. Είναι προτιμότερο να χρησιμοποιείται ένα ουδέτερο σαμπουάν με βάση, αν δεν έχετε ένα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ακόμη και οποιοδήποτε σαμπουάν μωρών που είναι τόσο ήπια όπως κάθε ουδέτερη βάση σαμπουάν. Χρησιμοποιήστε αυτό το σαμπουάν δύο-τρεις φορές την εβδομάδα, απλά να εφαρμοστεί στο τριχωτό της κεφαλής και ξεπλύνετε. Read more on προϊόντα περιποίησης μαλλιών.
Φυσικά Πιτυρίδα Συνταγή Σαμπουάν # 3
Συστατικά? ½ κ.γ. εκχύλισμα ρούμι? 6 σκελίδες, λεπτοθρυμματισμένο? ¼ φλιτζάνι σαμπουάν της επιλογής σας? 3 κουταλιές της σούπας χυμό μήλου? 1 μήλο κουταλιά της σούπας ξίδι μηλίτη? Διαδικασία
Προσθέστε το ξίδι μηλίτη μήλων και σαμπουάν σε ένα μπλέντερ, προσθέστε το ρούμι εκχύλισμα, χυμό μήλου και γαρύφαλλα έδαφος. Ανακατέψτε όλα τα υλικά για 30 δευτερόλεπτα, σε χαμηλή ταχύτητα, έως ότου όλα τα συστατικά διαμορφώνεται σε μια κόλλα. Χύστε αυτό το σαμπουάν σε ένα μπουκάλι μέχρι τη χρήση, μπορείτε να αποθηκεύσετε αυτό το σαμπουάν για πάνω από 3 ημέρες στο ψυγείο. Διαβάστε περισσότερα για την πιτυρίδα θεραπείες.
Φυσικά Πιτυρίδα Συνταγή Σαμπουάν # 4
Συστατικά? 1 φλιτζάνι νερό? 2 κουταλιές της σούπας υγρό Καστίλλης σαπούνι? 1 κουταλάκι φυτικό λάδι φως? 2 μήλο κουταλιές ξίδι μηλίτη? 2 κουταλιές της σούπας φρέσκο ​​δενδρολίβανο? 2 κουταλιές της σούπας φρέσκο ​​θυμάρι? 2 κουταλιές νιφάδες καρύδας? Διαδικασία
Ρίχνετε το νερό σε ένα δοχείο, καθώς αρχίζει να βράζει, προσθέστε σε νιφάδες καρύδας και βότανα. Βράζουμε για 20 περίπου λεπτά και στη συνέχεια αφήστε να κρυώσει σε θερμοκρασία δωματίου. Αδειάστε το νερό και μεταφέρετε τα υλικά σε ένα μπολ. Προσθέστε τα υπόλοιπα υλικά στο μπολ και ανακατέψτε μέχρι καλά συνδυασμένος. Εφαρμόστε αυτό το σαμπουάν σε βρεγμένα μαλλιά, κάντε μασάζ στο τριχωτό της κεφαλής και ξεπλύνετε με κρύο νερό. Μπορείτε να αποθηκεύσετε αυτό το σαμπουάν σε αεροστεγές δοχείο, σε θερμοκρασία δωματίου μόνο. Διαβάστε περισσότερα για σπίτι διορθωτικά μέτρα για την πιτυρίδα.
Αυτές ήταν μερικές απλές φυσικές συνταγές σαμπουάν πιτυρίδα. Μπορείτε να δοκιμάσετε οποιονδήποτε από αυτούς, όλοι τους είναι σίγουρο ότι για να απαλλαγούμε από πιτυρίδα. Αλλά είναι καλύτερα να αποφύγετε την πιτυρίαση με τη λήψη σωστή φροντίδα των μαλλιών από ό, τι προσπαθούμε να θεραπεύσουμε.