Wing Τατουάζ

Πτέρυγα τατουάζ σημαίνει ελευθερία, το πνεύμα και την ιδιαιτερότητα με την πραγματική έννοια της λέξης. Συμβολίζουν επίσης την ειρήνη, την αγάπη και τη σχέση μεταξύ των ανθρώπων και το θείο που είναι αυτό που οι άγγελοι συνήθως αντιπροσωπεύουν. Με να πάρει αυτά τα τατουάζ και εμποτισμένα, μπορείτε να παρακαμφθούν απελευθέρωση του πνεύματος με το να είναι ένα ελεύθερο άτομο να εκφράσει τα συναισθήματα του / της. are Πτέρυγα τατουάζ γίνονται συνήθως στις πλάτες τους οι άγγελοι έχουν στο πίσω μέρος. Υπάρχουν ένα εκατομμύριο σχέδια για να κάνει αυτά τα φτερά και έχουν πάρει από δεν είναι μόνο οι άγγελοι, αλλά και νεράιδες και πτηνών και άλλων μυθικών χαρακτήρων που έχουν φτερά. Ήδη από το κομψό και όμορφο φτερά που χρησιμοποιούνται ως τατουάζ από τις γυναίκες, αυτές έχουν επίσης αρσενική σχέδια για τους άνδρες. Αν και είναι πολύ συνηθισμένες και χρησιμοποιούνται από κάθε δεύτερο ανεμιστήρα τατουάζ, που απέκτησαν φήμη μόνο λόγω των μοναδικών και μυστηριώδες βλέμμα τους. Λαμβάνοντας υπόψη είναι κατωτέρω μερικά όμορφα σχέδια για την πτέρυγα τατουάζ ως εκ τούτου, διαβάστε παρακάτω για να μάθετε.
Πτέρυγα Ιδέες Tattoo
Όπως προαναφέρθηκε, η πτέρυγα έννοιες τατουάζ κυμαίνονται από την αιωνιότητα για την ειρήνη και την αγάπη και πολλοί περισσότεροι τρόποι έκφρασης. Συνδυάζοντας τα φτερά με τα άλλα παραδοσιακά σύμβολα, όπως η καρδιά, η ειρήνη και θρησκευτικά πρόσωπα μπορούν επίσης να κάνουν πραγματικά μεγάλη σχέδια τατουάζ. Υπάρχουν πολλά πρότυπα σχεδίασης των δομών του φτερού τατουάζ και επιβιβάζονται από δράκους πουλιά,, νεράιδες και αγγέλους. Ρίξτε μια ματιά σε αυτά τα σχέδια να κάνουν τις καλύτερες επιλογές.
Angel Wing Τατουάζ? Αυτές οι δερματοστιξίες είναι τα πιο κοινά σχέδια που χρησιμοποιούνται από τους άνδρες και τις γυναίκες και τα δύο. Πτέρυγα τατουάζ για την πλάτη είναι τα μόνα σχέδια που είναι πολύ συχνά χρησιμοποιούνται ως φτερά. Angel φτερά είναι πανέμορφοι και φαίνονται ευσεβείς και ελκυστική. Ένα φτερό σε κάθε πλευρά της πλάτης, αν και δεν είναι πραγματικό, σας δίνει μια αίσθηση ότι τα έχετε. Πολλοί άνθρωποι παίρνουν πτέρυγα τατουάζ για τον απλό λόγο ότι ένα σύνθετο, καθώς τους δίνει μια απελευθερωτική και δωρεάν αίσθηση ότι δεν εμπίπτουν σε καμία δουλεία. Angel φτερά επίσης θέσει υποψηφιότητα για την ασφάλεια την οποία οι άνθρωποι θεωρούν ασφαλή και προστατευμένα. Είναι πάντα ωραίο να νιώθετε ότι έχετε το δικό σας άγγελο φρούρηση σας σε κάθε βήμα του τρόπου. Έχοντας μια πλήρη επιστροφή καλύπτονται με αυτά τα φτερά είναι η καλύτερη επιλογή οπαδούς τατουάζ πάει για. Συνδυάζοντας αυτά τα φτερά με μια καρδιά, ένα πρόσωπο ή απλά ένα φωτοστέφανο μοιάζει εξίσου ελκυστική και κομψή. Περισσότερα για φυλετικά τατουάζ.
Bird Wing Τατουάζ? Υπάρχει ένας αριθμός από πτηνά, με μεγάλα και επιβλητικά φτερά τα οποία επίσης συνιστούν οι tattooers για τους οπαδούς. Πουλιά όπως ο αετός, γεράκια, γύπες, χελιδόνια και πολλά άλλα που χρησιμοποιούνται αρκετά συχνά πάρα πολύ. Αυτά είναι ως επί το πλείστον χρησιμοποιούνται ως πτέρυγα τατουάζ για παιδιά, διότι τα φτερά αγγέλου είναι μια μεγάλη επιτυχία με τις κυρίες. Οι αρχάριοι στην τέχνη του τατουάζ προτιμούν getting φτερού πουλιών τατουάζ για την έναρξη δεδομένου ότι είναι εύκολο να γίνουν και να εξετάσουμε πολύ απλό και μικρό. Αυτές οι δερματοστιξίες μπορούν να γίνουν σε σχέδια τατουάζ φτερά αντί να πάρει όλο το φτερό που φαίνεται παράξενο μερικές φορές. Έτσι, εάν δεν έχουν ολοκληρωθεί τα φτερά μπορείτε να τα πάρετε οπουδήποτε στο σώμα σας, εκτός από την πλάτη. Πουλί φτερά κομψή εμφάνιση καθώς και γοτθική έτσι είναι μια καλή επιλογή, αν σκέφτεστε να πάρει ένα τατουάζ. Περισσότερα για μανίκι τατουάζ.
Πεταλούδα πτέρυγα Τατουάζ? Αυτά τα σχέδια είναι αποκλειστικά για γυναίκες, οι οποίες προσπαθούν πολύ λεπτό και χαριτωμένο. Πεταλούδες θέσει υποψηφιότητα για την ειρήνη και την ομορφιά και έτσι συνδέονται με τη γυναικεία μορφή της ανθρώπινης ζωής. Μπορείτε να πάρετε απλά ένα φτερό πεταλούδας σε κάθε πλευρά της πλάτης σας ή χαμηλότερα από το λαιμό σας όπως θα δούμε πλούσιος δεν έχει σημασία πώς θα το πετύχουμε. Μπορείτε να συνδυάσετε αυτά τα φτερά με τατουάζ λουλούδι ονόματα, πρόσωπα, νεράιδες, καρδιές, κ.λπ., και θα υποβάλει τα δικά του μοναδικά σχέδια τατουάζ σας. Φαίνονται κομψό και βικτοριανό και να σας δώσει μια όλοι μαζί χαριτωμένη συναίσθημα. These πτέρυγα τατουάζ μπορεί να είναι εμποτισμένες με μελάνη όχι μόνο στην πλάτη σας αλλά και τα μανίκια, τους καρπούς σας, μετωπική σώμα και τα ισχία, όπου φαίνονται ευγενής και ζεστό. Περισσότερα για τατουάζ πίσω πεταλούδα.
Δεν είσαι στον πειρασμό να πάρετε ένα από αυτά για τον εαυτό σας τώρα; Καλά εάν είστε σίγουροι ότι θέλετε ένα τατουάζ και είναι πραγματικά προσπαθούν να βρουν ένα μεγάλο σχέδιο, σας προτείνω να πάτε για αυτές τις αλαζονικές πτέρυγα τατουάζ με πολλαπλά σχέδια για να διαλέξετε.