Home Τα Βασικά Καλωδίωση

Καλωδίωση αποτελεί αναπόσπαστο στοιχείο της υποδομής στο σπίτι. Είναι επίσης ένας στόχος που πρέπει να εκτελείται με μεγάλη προσοχή και σύνεση. Στο μέτρο του δυνατού, να προσπαθήσει να πάρει έναν επαγγελματία για να κάνει αυτή τη δουλειά, αφού καλωδίωση μπορεί να είναι ζήτημα ζωής και θανάτου για εσάς και την οικογένειά σας. Κάθε χρόνο υπάρχουν εκατομμύρια των θυμάτων που οφείλονται στην κακή καλωδίωση στο σπίτι. Ως εκ τούτου, δεν μπορείτε να την πολυτέλεια να «πείραμα» ή παίζω με αυτή τη δουλειά. Θυμηθείτε, καλωδίωση στο σπίτι δεν πρέπει να αντιμετωπισθεί ως «do-it-yourself», οποιοδήποτε άλλο έργο. Ως εκ τούτου, σας παρακαλώ να μην επιχειρήσετε να το κάνετε μόνοι σας, αν δεν έχετε απαραίτητου ποσού και της γνώσης. Εάν εξακολουθείτε να πιστεύετε ότι μπορείτε να το κάνετε, διαβάστε στη συνέχεια τα βασικά καλωδίωσης στο σπίτι δίνονται παρακάτω. Περισσότερα για την ηλεκτρική ασφάλεια στο σπίτι.
Ηλεκτρική Βασικά Καλωδίωση Home
Κόψτε το τροφοδοτικό? Αυτό είναι το πιο σημαντικό απ 'όλα τα βασικά καλωδίωσης στο σπίτι. Δεν έχει σημασία αν είστε αλλαγή της καλωδίωσης του όλο το σπίτι ή μόνο την προσθήκη μιας νέας σύνδεσης, θα πρέπει πάντα να διακόπτει την παροχή ρεύματος στο χώρο εργασίας σας. Ακόμη και η μικρότερη από τις εργασίες επισκευής θα πρέπει να γίνει χωρίς να είναι συνδεδεμένο στην παροχή ρεύματος. Περισσότερα για την ηλεκτρική ασφάλεια.
Ακολουθήστε τις Ηλεκτρικού Κώδικα της περιοχής σας? Κάθε τόπος έχει τη δική του ηλεκτρική του κώδικες, που κάθε ιδιοκτήτης σπιτιού αναμένεται να ακολουθήσει. Ως εκ τούτου, προτού αναλάβουν οποιαδήποτε ηλεκτρική δουλειά, σε βάθος κατανόηση των ηλεκτρικών και τους κανονισμούς στη χώρα σας. Ο κύριος στόχος αυτών των ηλεκτρικών κώδικα είναι να προστατεύσει τους ιδιοκτήτες σπιτιού στην αντίστοιχη περιοχή. Οι κωδικοί αυτοί δεν πρέπει να εκλαμβάνεται ως εμπόδιο, αντί να συμβουλευτείτε τον τοπικό επιθεωρητή σας για να πάρετε τη δουλειά σωστά γίνεται.
Γνωρίζουν τα δομικά στοιχεία? Δομημένη καλωδίωση Βασικά περιλαμβάνει την κατανόηση των στοιχείων των βασικών ηλεκτρικών καλωδίων. Το πρώτο στοιχείο είναι η έναρξη παροχής υπηρεσιών. Αυτό είναι το σημείο από όπου θα λάβετε τα προσωπικά σας σύνδεσης από το κύριο δίκτυο. Η διαδρομή του καλωδίου που φέρνει ηλεκτρικής ενέργειας στο σπίτι σας από το κεντρικό δίκτυο, θα πρέπει να διατηρούνται πάντα σαφής. Θα πρέπει να υπάρχει, δεν είναι κλαδιά δέντρου ή οποιαδήποτε άλλα εμπόδια στο μεταξύ. Αυτά τα καλώδια θα πρέπει να περάσουν τουλάχιστον 10 πόδια πάνω από το επίπεδο του εδάφους και δεν θα πρέπει να είναι προσβάσιμα από οποιοδήποτε μπαλκόνι παράθυρα, ή βεράντα. Διαβάστε περισσότερα σχετικά με την εγκατάσταση ηλεκτρικών καλωδίων.
Πίνακας του σκάφους είναι άλλο ένα στοιχείο που σας επιτρέπει να ελέγχετε την καλωδίωση σε όλο το σπίτι. Αυτό είναι το σημείο από όπου μπορείτε να επιθεωρήσετε για ελαττώματα στην καλωδίωση. Υποκατάστημα κυκλώματα είναι οι περιοχές από τις οποίες το διοικητικό συμβούλιο πίνακα κατευθύνει τη ροή του ηλεκτρικού ρεύματος. Η κατανόηση της λειτουργίας του υποκαταστήματος κυκλωμάτων είναι ύψιστης σημασίας για να ολοκληρωθεί η καλωδίωση του σπιτιού σας.
Home Τα Βασικά καλωδίωση δικτύου περιλαμβάνουν τους πίνακες και σκεύη από τα φώτα και άλλες συσκευές. Αρχική καλωδίωση είναι συχνά ολοκληρωθεί όπως και όταν τα υδραυλικά ολοκληρώνει. Ωστόσο, μερικές φορές επανασυρμάτωση μπορεί να καταστεί απαραίτητο να εφοδιαστούν πρόσθετα εξαρτήματα ή εάν η αναδιαμόρφωση σπίτι είναι σε κάρτες. Κάθε διακόπτης φωτιστικό και συνδέεται με τον κεντρικό διακόπτη από τα μέσα του τρία καλώδια: ζεστό, ουδέτερο και το έδαφος. Hot καλώδιο είναι το μαύρο καλώδιο που μεταφέρει το ρεύμα από το σπίτι για να τη συσκευή. Το ουδέτερο καλώδιο που είναι χρώματος καφέ, χρησιμοποιείται για να ρέει το ρεύμα πίσω στον τόπο προέλευσής του. Ground σύρμα είναι ένα γυμνό καλώδιο χαλκού που χρησιμοποιείται για να μεταφέρει το ρεύμα προς τη γη, σε περίπτωση που το θερμό σύρμα αποτυγχάνει να παραδώσει το ρεύμα στον επιθυμητό προορισμό του.
Απλά γνωρίζοντας τα βασικά καλωδίωση στο σπίτι δεν αρκεί για να σύρμα από το σπίτι χωρίς οποιαδήποτε ελαττώματα και ατέλειες. Θα πρέπει να λάβετε σωστή καθοδήγηση από έναν επαγγελματία, ώστε να αποφεύγονται τυχόν κίνδυνοι. Επίσης, μετά την ολοκλήρωση της εργασίας σας, πάρτε δοκιμαστεί από έναν επαγγελματία να διασφαλιστεί η σωστή ασφάλεια.