Κόμμα Κώδικες Φόρεμα

Ένας φίλος, μέλος της οικογένειας, ή ένας συνάδελφος σας έστειλε μια πρόσκληση για ένα κόμμα την επόμενη εβδομάδα. Είστε πραγματικά ενθουσιασμένος για συμμετοχή του κόμματος και θέλετε να βεβαιωθείτε ότι στέκεστε έξω στο πλήθος. Η προετοιμασία, κυρίως για τις γυναίκες, αρχίζει μια εβδομάδα νωρίς με να πάρει το φόρεμα, μακιγιάζ, παπούτσια και αξεσουάρ διευθετηθεί. Αλλά καθώς οι ημέρες αρχίζουν να κλείσει, θα μαντέψει δευτερόλεπτο ολόκληρη ντουλάπα μας και στο τέλος να σκέφτεται, ότι έχουμε τίποτα χαριτωμένο ή όμορφος για να φορέσει για την εκδήλωση. Είτε το γεγονός είναι ένας γάμος, χορό, πάρτυ γραφείου, γενέθλια, επέτειο, ή κάτι άλλο, η εξάρτηση / ενδυμασία είναι πάντα ένα ζήτημα. Κατά περίεργο φορές κάνουμε αν υπάρχουν κωδικοί φόρεμα κόμμα που θα πρέπει να γνωρίζετε. Το γεγονός είναι, ναι, υπάρχουν κωδικοί κόμμα φόρεμα και να κρατά συνήθως για την ενίσχυση της ίδιας, σύμφωνα με την ευκαιρία. Έτσι, πριν πάτε κυνήγι για ένα νέο φόρεμα ή ένα κοστούμι με γιλέκο, ας πάμε επιδρομή ντουλάπα σας και να μάθετε εάν έχετε κάτι εκεί που θα εγκαταστήσει τους κωδικούς φόρεμα κόμματος. Διαβάστε περισσότερα για ετικέτες.
Φόρεμα Κωδικοί για μέρη
Τώρα, κάθε διάδικος πηγαίνετε, η πρόσκληση έχει σίγουρα δώσει μακριά για το τι να περιμένουμε το βράδυ. Η εκδήλωση είναι γνωστά σε σας και κάποιες φορές, οι οικοδεσπότες στείλει προσκλήσεις ανάλογα με το θέμα του κόμματος, καθώς και. Έτσι, μπορείτε να αποφασίσετε το ντύσιμο και το βλέμμα σας ειδικά για να συντονίσει με το κόμμα. Ρίξτε μια ματιά στις διάφορες ενδυμασίες, ανάλογα με την κοινωνική περίσταση.
Black Tie Κόμμα
Ένα μαύρο γραβάτα περίπτωση πρόκειται για ένα επίσημο μέρος, όπου σχεδόν όλοι είναι ντυμένος με κοστούμι και φόρεμα. The ενδυμασία για τους φιλοξενούμενους είναι όλα εξαρτάται από το τι αποφασίζουν οι οικοδεσπότες. Η πρόσκληση μπορεί επίσης να αναφέρουμε ότι μπορεί να είναι μαύρη γραβάτα ενδυμασία, αλλά οι κωδικοί φόρεμα κόμμα θα είναι ημι-επίσημο. Κατά συνέπεια, μπορείτε να επιλέξετε το βλέμμα σας για τη νύχτα. Σε μια μαύρη γραβάτα περίπτωση, επίσημη ή ημι-επίσημη ενδυμασία, τα συγκροτήματα μπορεί να είναι μεγαλύτερες διακυμάνσεις. Μια χαρακτηριστική μαύρη γραβάτα κόμμα μπορεί να είναι ένας γάμος, υποδοχή, ή χορό. Ας δούμε τι ακριβώς, όπως αυτές μια μαύρη γραβάτα κωδικούς φόρεμα κόμματος για τους άνδρες και τις γυναίκες. ? Άντρες? Αν πρόκειται για ημέρα / βράδυ επίσημο κόμμα (κόμμα γραφείο / συνάντηση), όπως υποδηλώνει το όνομα, οι άντρες θα φορούν γκρι / μαύρο σμόκιν με ασορτί γραβάτες, λευκή μπουτονιέρα, γκρι / μαύρο Homburg ημίψηλο καπέλο (προαιρετικά), μανικετόκουμπα , και καρφιά. Όσο για την ημέρα / βράδυ ημι-επίσημο κόμμα (γάμους, θέατρο / εγκαίνια γκαλερί τέχνης), άσπρο / μαύρο φράκο ή σμόκιν, αντίστοιχα, που ταιριάζουν πικέ γιλέκο, λευκό / μαύρο παπιγιόν, λευκό μεταξωτό μαντήλι, χρυσά μανικετόκουμπα, και καρφιά. ? Γυναίκες? Για τις γυναίκες, ως μια επίσημη ή ημι-επίσημη εκδήλωση προτείνει, μια εσθήτα βραδιού, μακριά φορέματα, ή φιλάρεσκος χωρίζει το βράδυ ταιριάζει απόλυτα. Ανάλογα με το πόσο συντηρητική η νύχτα είναι, το μέγεθος του φορέματος θα πάνε μεγαλύτερες ή μικρότερες. Για ένα επίσημο κόμμα το βράδυ (κόμμα γραφείο, γάμοι, επέτειοι), η βραδινές πρέπει να είναι αφρώδης, αλλά όχι σαν να πρόκειται να πάμε για χορό στο νάιτ κλαμπ. Το βλέμμα πρέπει να είναι καθαρή, τραγανή, γυαλισμένο, και τα συμβατικά. Διαβάστε περισσότερα για τα επίσημα φορέματα για τα κορίτσια. ? Λευκή ισοπαλία Κόμμα
Λευκή ισοπαλία είναι το μεγαλύτερο επίσημη εκδήλωση για ένα βράδυ. Δεδομένου ότι αυτά τα γεγονότα δεν συμβαίνουν τακτικά, την κατανόηση της λευκής ισοπαλίας κωδικούς φόρεμα κόμμα μπορεί να είναι λίγο δύσκολο. Οι πιο κοινές θέσεις όπου μπορείτε να προσκληθούν για μια λευκή ισοπαλία συμβάν θα μπορούσε να σφαίρες, δεξιώσεις, και την όπερα. Εδώ, μετά την ακρίβεια του κόμματος κώδικες φόρεμα είναι πολύ ουσιαστικό, γιατί δεν θέλουν να διαταράξουν το τιμώμενο πρόσωπο (-ων) ή του ξενιστή (ες). Ενώ θα προσκληθούν για μια τέτοια πανηγυρική ή γιορτή, ρίξτε μια ματιά στα κωδικούς φόρεμα κόμματος για τους άνδρες και τις γυναίκες, καθώς δεν θέλετε να προσβάλλει παρουσιάσει κανέναν. ? Άντρες? Ανάλογα με το τι ώρα της ημέρας λευκή ισοπαλία εκδήλωσή σας, η ενδυμασία, ειδικά την λευκή ισοπαλία φοριέται μόνο αφού είναι σκοτεινό ή το κόμμα μετά τις έξι το απόγευμα. Για οποιαδήποτε λευκή ισοπαλία περιπτώσει, οι άντρες θα φορέσουν ένα παλτό μέση-μήκος ή σακάκι με δύο ουρές στην πλάτη του, το λευκό παπιγιόν cotton γραβάτα, μαλλί ή μετάξι εσώρουχα με ρίγες κάτω τα πόδια, λευκό πουκάμισο με μια μπροστινή σμόκιν, άσπρο πτέρυγα γιακά, ένα πανωφόρι όπερα, μετάξι κάλτσες και παπούτσια δερμάτινα. Η μόνη φορά που υπάρχει μια εξαίρεση για τη λευκή ισοπαλία κωδικούς φόρεμα κόμμα είναι όταν οι άνδρες φορούν κοστούμια κατάσταση, για παράδειγμα ένα είδος φουστανέλας, ινδική ενδυμασία, ή κάποια άλλη χώρα. Επίσης, οι υπουργοί οι οποίοι παρακολουθούν τη νύχτα μπορεί να φορέσει, επίσης, μια παραδοσιακή ενδυμασία clerical για το βράδυ. Διαβάστε περισσότερα για επίσημο κώδικα ντυσίματος. ? Γυναίκες? Παρά το γεγονός ότι, τέτοια γεγονότα δεν πραγματικά προσδιορίσουμε τι οι γυναίκες πρέπει να φορούν, ο γενικός κανόνας για την εκδήλωση αυτή θα αποτελείται από ένα φόρεμα μπάλα full-length. Σύμφωνα με τη νύχτα και πώς τα συμβατικά μπορεί να είναι, εκτός από τα φορέματα ώμο μπορεί να γίνει αποδεκτός. Ως το βράδυ αξεσουάρ, εσάρπες και μακριά γάντια χεριών συνοδεύονται οι οποίες λευκό χρώμα. Υπάρχει κάτι που ονομάζεται μπάλες κυνήγι, περίπου όπως ένα μεγάλο έρανο, οι γυναίκες πρέπει να φορούν βραδινές σε μαύρο, λευκό, ασημί, χρυσό ή χρώματα μόνο. Διαβάστε περισσότερα για τα επίσημα φορέματα κόμμα. ? Κόμμα Lounge & Cocktail
Το όνομα τα λέει όλα. Ένα κόμμα σαλόνι ή το κοκτέιλ σας είναι γεμάτη διασκέδαση και γιορτή. Δεν είναι τόσο κομψή και επίσημα, όπως το μαύρο ή άσπρο δεσμό γεγονότα. Μια ανεπίσημη κοινωνική συγκέντρωση, όπου μπορείτε να πάρετε σερβίρεται με ανάμεικτα ποτά, αναψυκτικά, καθώς και τα σχόλια λίστα είναι πολύ οικεία. Μπορείτε να σμίξει μεταξύ των προσκεκλημένων καθώς θα απολαμβάνετε τα αναψυκτικά που εξυπηρετείται από ένα πλήθος ή μπάρμαν. Έτσι, ας δούμε πώς μπορείτε να εγκαταστήσετε τον κωδικό φόρεμα κόμμα όταν είστε προσκληθεί σε μια lounge ή κοκτέιλ πάρτι. ? Άντρες? Smart casuals είναι αυτό που πρέπει να αναζητούμε. Ένα μαύρο ή σκούρο μπλε χρώμα ανθρακί κοστούμι επιχειρήσεων μπορεί να γίνει αποδεκτή, καθώς, με ένα κομψό πουκάμισο και γραβάτα (προαιρετικά). Μπορείτε επίσης να συμπεριλάβετε μια πλεκτά αντί για ένα πουκάμισο. Διαβάστε περισσότερα για ενδυμασία κοκτέιλ για άνδρες. ? Γυναίκες? Για ένα cocktail party, ο καθορισμός θα ήταν σε μια λέσχη ή σαλόνι (γενέθλια, επέτειος, γάμος), το ντύσιμο και εκδήλωση είναι το όνομά του από το άλλο. Μια σύντομη, κομψό φόρεμα κοκτέιλ που έχει πούλιες πάνω τους. Ζωντανά χρώματα με εξαρτήματα, γρι συμπλέκτη, και τα παπούτσια. Η ιδέα είναι να εξετάσουμε πολύ φιλάρεσκος casual ένδυμα, αλλά με πολύ bling και στυλ. ? Να θυμάστε, το θέμα του κόμματος θα είναι η πρώτη ένδειξη σας σε καλή, αποδεκτή από τους κωδικούς φόρεμα κόμματος. Μόλις έχετε τις περιπτώσεις που καλύπτονται, σίγουρα θα είναι σε θέση να καταπλήξει τους πάντες και να είναι απαλλαγμένα από κάθε / όλες τις ανησυχίες για την παραγωγή των αποφάσεων της τελευταίας στιγμής.