Εσωτερική τροπικά φυτά

Τα περισσότερα φυτά εσωτερικού χώρου είναι συνήθως τροπικά φυτά. Τροπικά φυτά χρειάζονται ένα ζεστό υγρό περιβάλλον να αυξάνεται, και αυτό το περιβάλλον μπορεί να είναι καλύτερη μίμησης, όταν είναι τροπικά φυτά που καλλιεργούνται σε εσωτερικούς χώρους. Εσωτερική τροπικά φυτά έρχονται σε ευρεία ποικιλίες, από τις μεγάλες σε μικρές και πάντα στο μεταξύ, να μην αναφέρω το ζωηρό έως σκούρο πράσινα που μπορεί να σημάνει όλα διάθεση για διακόσμηση του σπιτιού σας. Δεν είναι μόνο ποια είναι αυτά τα φυτά μπορούν να κάνουν για διακόσμηση του σπιτιού, είναι χαρακτηριστικά «ρύπος καθαρισμός» τους που τις έχουν καταστήσει υποχρεωτική η εγκατάσταση σε σπίτια και γραφεία. Τροπικά φυτά βοηθήσει να κρατήσει το περιβάλλον καθαρό, και δεν αποτελεί έκπληξη ότι τα τροπικά δάση είναι τα εν λόγω νωπά Αναπνέουν αέρα. Ωστόσο, προκειμένου να διασφαλιστεί ότι τα φυτά επανάληψη των ίδιων χαρακτηριστικών στο κλειστό τοίχους ενός σπιτιού, ορισμένες προϋποθέσεις που αφορούν την υγεία και τη φροντίδα τους πρέπει να καλύπτονται δεόντως.
Εσωτερική Tropical Φροντίδα φυτών
Φροντίδα για τροπικά φυτά εσωτερικού χώρου δεν είναι καθόλου τόσο δύσκολη όσο ακούγεται. Τα φυτά είναι ίσως η μόνη ζωντανούς οργανισμούς που δεν χρειάζεται να είναι συνεχώς πάνω από fussed. Απλά να τους παράσχει βασικά γενική φροντίδα, ίσως, εκτός από ένα εξωτικό είδος, και θα ανθίσει και να παραμείνει πράσινο για τα επόμενα χρόνια.
Η πρώτιστη απαίτηση είναι η αξιολόγηση σχετικά με τις συνθήκες καλλιέργειας της. Ακόμα κι αν μερικά φυτά είναι τροπικό, δεν κάνουν καλά σε εσωτερικούς χώρους, εκτός εγγενές περιβάλλον τους. Εσωτερική τροπικά φυτά χρειάζονται επαρκή φως, θερμοκρασία, υγρασία, λίπανση, το πότισμα και το διάστημα. Επομένως, ενώ την επιλογή των φυτών σας, το φως μελέτη και κλιματικές συνθήκες του σπιτιού σας. Τοποθετήσετε τις εγκαταστάσεις με λίγο φως απαίτηση όπως φιλόδενδρο στα δωμάτια που είναι Βορρά που αντιμετωπίζει, ενώ αυτοί όπως bromeliads and Coleus στις ηλιόλουστες τοποθεσίες. Για τους περισσότερους κοινούς εσωτερικούς τροπικά φυτά, το φως να μην είναι άμεση ηλιακή ακτινοβολία. Διαχέεται ή φιλτραρισμένο φωτισμός θα είναι μια χαρά.
Δεδομένου ότι τα περισσότερα φυτά εσωτερικού χώρου είναι γλάστρα δεσμεύονται, το σωστό μέγεθος δοχείο μαζί με το υλικό του προϊόντος θα κάνει ένα σωρό διαφορά στην υγεία του φυτού. Container κηπουρική είναι το καλύτερο μέσο για να αυξηθούν αυτά τα φυτά. Τροπικά φυτά ευδοκιμούν σε εδάφη που είναι πλούσια, χούμο και καλή αποστράγγιση. Έτσι, τις ζωοτροφές φυτικής σας καλά, με λίπασμα και χοντρή άμμο μικτή εδάφους. Τα δοχεία πρέπει να είναι αρκετά μεγάλη ώστε να επιτρέπει την ανάπτυξη ρίζας, και αρκετά μικρό για να πάρει το καλύτερο από την εμφάνιση του φυτού.
Δωμάτια τροπικές εγκαταστάσεις πρέπει να διατηρούνται καθαρές, ειδικά φύλλα του. Εξωτερικούς χώρους, η φύση φροντίζει γι 'αυτό, στο εσωτερικό θα πρέπει να το κάνουμε. Σφουγγάρι τα φύλλα και στελέχη για να σκουπίσει έξω τη σκόνη και βρωμιά. Αυτό θα εξασφαλίσει ότι πότισμα του κήπου σας αναπνέει καλά. Υγιή φυτά εσωτερικού χώρου δεν είναι μόνο δίνουν ζωή σε θαμπό γωνίες, αλλά καθαρίζει τον αέρα που αναπνέουμε, κυριολεκτικά. τους διαδικασία της φωτοσύνθεσης είναι σε θέση να τον καθαρισμό σχεδόν 80% των ρύπων που βρέθηκαν σε εσωτερικούς χώρους.
Διαβάστε περισσότερα για:? Εσωτερική τροπικά φυτά Φροντίδα? Χαμηλού φωτισμού Φυτά Εσωτερική? Εσωτερική φυτά που Καθαρός Αέρας? Κοινή φυτά εσωτερικού χώρου Tropical
Εσωτερική τροπικά φυτά προσφέρουν ένα ευρύ φάσμα? Από πράσινα φυλλώδη παλάμες, τα ρυμουλκούμενα και τους ορειβάτες, και εποχιακών καθώς και την ετήσια ανθοφόρα φυτά. ? KENTIA Palm? Lucky μπαμπού? Κινεζική Palms? Ficus (καουτσούκ Δέντρο)? Spider φυτών? Bromeliads? Ivy? Ειρήνη Lily? Ανθούριο? Gerbera Daisy? Διαβάστε περισσότερα για τη μεγάλη εσωτερική τα φυτά και τα κρεμαστά φυτά εσωτερικού χώρου.
Πάντα να κοιτάξει έξω για εσωτερική τροπικά φυτά για πώληση, για να πάρετε κάποιο εξωτικό φυτό που κοιτάζουν για να προσθέσει με την ποικιλία σας. Κάθε τροπικό φυτό έχει τις δικές της ανάγκες, να προσπαθήσουμε να αυξηθούν αυτοί που έχουν μοιραστεί τις αυξανόμενες ανάγκες και συνήθειες.