Πώς να συνδέσετε Surround Sound

Για τέλεια ψηφιακή ψυχαγωγία στο σπίτι, υπάρχουν κάποια πράγματα που απαιτούνται, όπως η τηλεόραση υψηλής ευκρίνειας και το surround ήχο δυνατά ηχεία. Ωστόσο, για να απολαύσετε τα μέσα ενημέρωσης στην τηλεόραση σας, το πιο σημαντικό πρέπει να δώσουμε σημασία στον τρόπο με τα ηχεία τοποθετούνται στο δωμάτιό σας από την ψηφιακή ψυχαγωγία.
Σκέψεις για να συνδέσετε Surround Sound
Συνδέοντας surround ήχο ως ένα do-it-yourself καθήκον είναι ένας πολύ καλός τρόπος για την εξοικονόμηση για το κόστος εγκατάστασης που είναι διαφορετικά πρέπει να καταβληθεί στον τεχνικό της εταιρείας. Αν θέλετε να συνδέσετε surround ήχο, θα πρέπει να εξετάσει ορισμένες βασικές κατευθύνσεις της χρηστής διαχείρισης. Για την ποιότητα ήχου, θα πρέπει οπωσδήποτε να έχουν τον κατάλληλο εξοπλισμό και ήχο surround ηχεία. Ο κύριος παράγοντας που πρέπει να σκεφτεί είναι ότι ο ήχος surround, πρέπει να είναι «περιβάλλουν» χαρακτήρα, και θα πρέπει να αισθάνονται σαν να στέκονται στο κέντρο της δράσης.
Πώς να συνδέσετε Surround Sound Ηχεία;
Προσδιορίστε Εστιακή δωμάτιο είναι το σημείο για την τηλεόραση? Για να συνδέσετε ένα surround ήχο Σύστημα ηχείων home theater, είναι επίσης πολύ απαραίτητο για την θέση του τηλεοπτικού δέκτη σε μια κατάλληλη θέση. Το δωμάτιο όπου η τηλεόραση είναι να τοποθετηθεί πρέπει να είναι μια περιοχή που λαμβάνει το λιγότερο ποσό εξωτερικό φως. Επίσης, βεβαιωθείτε ότι το δωμάτιο είναι αρκετά μεγάλο για το ηχητικό σύστημα που θα δημιουργηθεί in. Σημειώστε το μήκος και το πλάτος του δωματίου και η θέση της κατάλληλης τηλεόρασης στο κέντρο. Αυτό θα επιτρέψει κατάλληλη και εφικτή χώρο για τα ηχεία που θα τοποθετηθεί.
Τύπος ηχεία surround ήχου? Μόλις αποφασίσετε όπου η τηλεόραση πρέπει να διατηρηθεί, θα πρέπει να καθορίσει τον τύπο του συστήματος οικιακού κινηματογράφου σας απαιτούν ή έχουν προς το παρόν. Υπάρχουν πολλοί τύποι συστημάτων οικιακού κινηματογράφου διαθέσιμο εκεί έξω στην αγορά. Είναι γενικά διαχωρίζονται με βάση τα κανάλια και τα βατ. Αν είστε εξετάζει ένα σύστημα ήχου surround ηχείων για προβολή υψηλής ευκρίνειας, είναι καλύτερο να πάει σε ηχεία με σημαντική ισχύ watt. Επιπλέον, μπορείτε να επιλέξετε ακόμη και ομιλητές, σύμφωνα με τα κανάλια? Όπως 4.1, 5.1, 7.1, κ.λπ. Ο αριθμός των μεμονωμένων ομιλητών θα αποφασίσουν σε ποιες θέσεις που πρόκειται να συσταθεί.
Διαβάστε περισσότερα για:? Πώς να αγοράσετε ηχεία? Συστήματα Home Cinema - Ασύρματη σύνδεση? Τοποθετήστε το Audio και Video Παραλήπτη? Συνδέοντας ένα σύστημα ήχου surround στην ψηφιακή τηλεόραση σας περιλαμβάνει επίσης τη διάθεση του ήχου και βίντεο δέκτη κατάλληλα. Το καλύτερο μέρος για να κρατήσει το δέκτη A / V είναι ακριβώς μπροστά από την τηλεόραση. Αυτό θα επιτρέψει στο δέκτη να δέχεται εντολές λειτουργία από το τηλεχειριστήριο από οπουδήποτε στο δωμάτιο. Εάν πρόκειται να χρησιμοποιήσετε οποιαδήποτε άλλη συσκευή με το σύστημα, όπως μια κονσόλα παιχνιδιών βίντεο ή ένα μπλε-ray DVD player? Προτείνεται να τοποθετήσετε δίπλα στο δέκτη.
Ορίστε και συνδέσετε τα ηχεία Surround Sound? Τώρα είναι η ώρα για τη δημιουργία τους ομιλητές, σύμφωνα με τα δικά τους κανάλια. Για τέλεια τοποθέτηση των ηχείων surround, συνιστάται να ανατρέξετε στο εγχειρίδιο ιδιοκτήτη του υγιούς συστήματος. Θα έχει σίγουρα πρότυπα στα οποία τα ηχεία θα πρέπει να τοποθετούνται σε ένα δωμάτιο. Αν έχετε ένα σύστημα ηχείων 5.1, θα πρέπει να τοποθετήσετε το sub-woofer σε μια γωνιά από όπου νομίζετε ότι η επίδραση μπάσο θα γίνουν αισθητές πλέον. Τα μπροστινά ηχεία που απαιτούνται για να τοποθετηθεί περίπου τέσσερις έως πέντε πόδια από την τηλεόραση? λαμβάνοντας υπόψη ότι τα πίσω ηχεία θα πρέπει να καθοριστεί στο ίδιο μοτίβο, αλλά στο πίσω μέρος σε κατάλληλες αποστάσεις. Μετά την θέση τους ομιλητές, το σύρμα τους με τα καλώδια που παρέχονται. Σε αυτό το σημείο, ανατρέξτε στο εγχειρίδιο για τις οποίες τα σύρματα πρέπει να πάει εκεί όπου στο δέκτη για το αναμενόμενο εφέ surround.
Διαβάστε περισσότερα για:? Πώς να δημιουργήσετε Home Theater? Η δημιουργία ενός Home Theater? Home Theater Ακουστική: Home Theater Speaker τοποθέτησης? Κάνετε μια Sound Check της εγκατάστασης? Μετά από όλα είναι που? Διακόπτης για το ηχοσύστημα και την τηλεόραση σας, φορτώστε μια ταινία DVD, ρυθμίστε την ένταση σε κατάλληλο επίπεδο, στέκονται στη μέση του δωματίου, όπου οι θεατές πρέπει να κάθονται, και να ελέγξετε εάν έχετε πραγματικά την αίσθηση του ήχου surround. Μπορείτε έπειτα να κάνετε τις προσαρμογές των ρυθμίσεων σύμφωνα με ορθές τις προτιμήσεις σας.
Διαβάστε περισσότερα για:? Wireless Home Theater System: Home Theater με ασύρματα ηχεία? Εσωτερική και Εξωτερική Ομιλητές Wireless? Οροφής Εγκατάσταση Ομιλητές? Εκείνοι που σκέφτονται πώς να συνδέσετε surround ήχο πρέπει να καταλάβουν ότι περισσότερο ο αριθμός των ομιλητών, περισσότερες προσαρμογές θα πρέπει να κάνει για να πάρει τον επιθυμητό ήχο surround.