Auto Mechanic Πληροφορίες

Είστε οδηγώντας το αυτοκίνητό σας στο δρόμο, και ξαφνικά το αυτοκίνητο αναλύεται. Ποιος νομίζετε ότι θα είναι σε θέση να σας βοηθήσει να βγούμε από μια τέτοια κατάσταση; Ξέρετε ποιος ήταν ο Στρατηγός Ουίτζι; Είναι ο μηχανικός αυτοκινήτων από ένα κοντινό κατάστημα επισκευής αυτοκινήτων.
Ποιος είναι μηχανικού αυτοκινήτων;
Μηχανική Auto χρειάζεται οπωσδήποτε όχι εισαγωγή. Όσοι έχουν περάσει τις παραπάνω κατάσταση γνωρίζουν τη σημασία των επαγγελματιών επισκευής αυτοκινήτων. Με απλά λόγια, ένας μηχανικός αυτοκινήτων είναι επαγγελματίας ο οποίος γνωρίζει καλά τη διόρθωση των προβλημάτων αυτοκίνητο ή θέματα με κάθε είδους όχημα. Δεν αφορά μόνο στη θεραπεία των προβλημάτων, αλλά και παίζει το μέρος του για τη συντήρηση αυτοκινήτων, τροποποιήσεις και προσαρμογές. Μπορεί να ειδικεύονται στο χειρισμό πτυχές όλων των ανταλλακτικών αυτοκινήτων, ή για την αντιμετώπιση μιας συγκεκριμένης περιοχής στην επισκευή αυτοκινήτων? Όπως ο κινητήρας, μετάδοση, φρένα, φίλτρα, αεροσυμπιεστές κλπ. μηχανική Auto καθήκοντά του είτε στο δικό συνεργεία επισκευής αυτοκινήτων τους, ή απασχολούνται , σε εκθέσεις αυτοκινήτων ή κατασκευαστικών μονάδων.
Auto Mechanic Πληροφορίες: Περιγραφή Εργασίας
Αυτόματη μηχανική περιγραφή θέσεων εργασίας αποτελείται από μια ποικιλία εργασιών που εξαρτώνται από το σχέδιο που χρειάζεται για να φέρει σε πέρας. Ωστόσο, υπάρχουν ορισμένα τυπικά καθήκοντα που ένας μηχανικός αυτοκινήτων είναι υποτιθέμενο για να εκτελέσει.
Αν ο πελάτης ζητεί την κατανομή, μηχανικός αυτοκινήτων πρέπει να πάει με όλα τα εργαλεία του και ένα φορτηγό επισκευή στον τόπο όπου το όχημα έχει κλονιστεί. Σε περίπτωση που ο πελάτης φέρνοντας το όχημά του στο κατάστημα επισκευής αυτοκινήτων, που έχει να συζητήσει λεπτομερώς με τον πελάτη σχετικά με το τι όλα τα θέματα που αντιμετωπίζει. Έχει συνέχεια, να εκτιμήσει την κατάσταση του αυτοκινήτου ή το συγκεκριμένο τμήμα που δίνει το πρόβλημα.
Μπορεί ακόμη και να λάβει ένα test drive για τον καθορισμό της βασικής αιτίας του προβλήματος. He έχει στη συνέχεια να συζητήσουν τα προβλήματα με τον ιδιοκτήτη του οχήματος και στη συνέχεια να ενημερώσει σχετικά με το κόστος. Ο μηχανικός αυτοκινήτων στη συνέχεια θα πρέπει να πραγματοποιήσει την επισκευή των προβλημάτων. Μηχανική Auto πραγματοποίηση της περιοδικής συντήρησης του αυτοκινήτου, καθώς και.
Χρησιμοποιούν προηγμένα εργαλεία και εξοπλισμό στη διαδικασία επισκευής και συντήρησης οχημάτων. Μπορούν να βεβαιωθείτε ότι το αυτοκίνητο δουλεύει μια χαρά πριν παραδοθεί στον πελάτη. Θα πρέπει επίσης να συζητήσει με τον πελάτη σχετικά με το πώς να λάβουν την κατάλληλη φροντίδα του αυτοκινήτου σε όλους τους τύπους των εποχών. Υπάρχουν πολλά άλλα καθήκοντα που θα εκτελούνται από τους μηχανικούς αυτοκινήτων.
Auto Mechanic Πληροφορίες: Μισθός
Η αυτόματη μηχανικό μισθός μετράει σε μεγάλο βαθμό από το επίπεδο εμπειρίας, έτη εμπειρίας, η εγκατάσταση της απασχόλησης, την τοποθεσία, την εξειδίκευση της εργασίας, και άλλους παράγοντες. Για τους άπειρους μηχανικοί αυτοκινήτων ή εκείνα που έχουν μικρότερη από την εμπειρία ενός έτους, το εύρος μισθού από $ 22.000 και $ 40.000 το χρόνο. Εκείνοι με ένα έως τέσσερα έτη εμπειρίας μπορεί να λάβει μια ετήσια αμοιβή των 24.000 έως $ $ 46.000 ετησίως. Ο μισθός συνεχίζει να αυξάνεται σύμφωνα με το επίπεδο της εμπειρίας και της γνώσης που αποκτήθηκε. Αυτόματη μηχανικοί οι οποίοι έχουν τα δικά τους συνεργεία μπορούν να κερδίσουν λίγο περισσότερο από εκείνους που είναι αυτοαπασχολούμενοι. Το επίπεδο αμοιβής εξαρτάται επίσης από τον αριθμό των έργων ασχοληθεί. Μπορούν να λάβουν ακόμη και συμβουλές για την καλή δουλειά. Με τις βασικές αποδοχές, ορισμένοι επαγγελματίες επισκευής αυτοκινήτων λαμβάνουν υγειονομική περίθαλψη και τις εγκαταστάσεις ασφάλισης ζωής.
Auto Mechanic Πληροφορίες Καριέρας: Πώς να γίνετε μηχανικός αυτοκινήτων
Αν θέλετε να γίνετε μηχανικός αυτοκινήτων, πρέπει να έχετε ένα ενδιαφέρον για τα αυτοκίνητα και να πειραματίζεται μαζί τους. You υποχρεωτικά πρέπει να έχει καλή τεχνική και τις δεξιότητες επίλυσης προβλήματος. Για να ξεκινήσετε με το αυτοκίνητό σας επισκευή καριέρα, μπορείτε να ψάξετε για μια δουλειά για να εργάζεται ως μαθητευόμενος στο πλαίσιο πιστοποιημένο μηχανικός αυτοκινήτων. Εγγραφούν σε μια καλή τεχνική σχολή για μια σειρά μαθημάτων επισκευής αυτοκινήτων. Η πλειοψηφία αυτών των μαθημάτων θα περιλαμβάνει αναλυτικό πρόγραμμα που θα σας προετοιμάσει για την Automotive Service Excellence (Χ.Α.) την πιστοποίηση. Η πιστοποίηση αυτή είναι πολύ αναγκαίο, αν θέλετε να εργαστείτε σε ένα κατάστημα επισκευής αυτοκινήτων. Διαβάστε περισσότερα για το πώς να γίνει μηχανικός.
Αυτό ήταν κάποια αυτόματη μηχανική πληροφορίες σχετικά με τα καθήκοντα και τις ευθύνες, τις αποδοχές, καθώς και πώς να γίνει ένα μηχανικό αυτοκινήτων. For διακρίνονται στον τομέα αυτό, πρέπει να είστε πρόθυμοι να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις τελευταίες και σύντομα-να-έρθει τεχνολογιών στην αυτοκινητοβιομηχανία.