Διαμέρισμα που διακοσμεί τις ιδέες

Πειραματίζεται με διαφορετικές ιδέες διακόσμησης διαμερισμάτων, μπορεί να είναι μια διασκέδαση και η προκύπτουσα όμορφα διακοσμημένο διαμέρισμα θα σας δώσει τεράστια ικανοποίηση. Μπορείτε να επιλέξετε είτε ένα θέμα και να διακοσμήσει το διαμέρισμά σας, το οποίο ταιριάζει επίσης το στυλ και το γούστο σας. Ή, μπορείτε να πάτε για ένα σπίτι διακοσμώντας το σχέδιο το οποίο θα δώσει πολύ ψευδαίσθηση χώρο, ακόμη και αν το διαμέρισμα σας είναι μικρό. Ή, μπορείτε να συλλέξετε απλά πράγματα από μία υπαίθρια αγορά, και να δημιουργήσει μια εντελώς μοναδική, αλλά δροσερή ματιά, αν ψάχνετε για διαμέρισμα ιδέες διακόσμησης σε έναν προϋπολογισμό. Εδώ, οι ιδέες για τη διακόσμηση θέμα το διαμέρισμά σας, την οποία μπορείτε να πάτε για.
Θέμα Διαμέρισμα που διακοσμεί τις ιδέες
Girl Διαμέρισμα? Για χρώματα τοίχου πάει για αποχρώσεις του ροζ, ναι .. ναι το ξέρω ότι είναι ένα τυπικό χρώμα κορίτσι. Όμως, απλά δεν χρειάζεται να κολλήσετε με ροζ. Μπορείτε να προσθέσετε τους τόνους ροζ έως περιποιήσεις τοίχο σας, ή να ζωγραφίσει έναν τοίχο λευκό με ροζ κάθετες ρίγες παχιά. Άλλες επιλογές χρωμάτων τοίχου περιλαμβάνουν κίτρινο, μοβ, πράσινο, πορτοκαλί, κλπ. Μπορείτε επίσης να πάτε για ανοιχτόχρωμες αποχρώσεις αυτών των χρωμάτων και χρωμάτων δωμάτιά σας. Επίσης, μπορείτε να πειραματιστείτε με μερικά εσωτερικά χρώματα βαφής και ιδέες, όπως το ριγέ αποτέλεσμα, ή να πάρετε έναν τοίχο κατασκευασμένο από καουτσούκ ή σφραγίδα ενός τοίχου με πολύχρωμα λουλούδια και αφήστε τα υπόλοιπα των τριών τοίχων λευκό. Χρησιμοποιήστε τα σεντόνια με μερικά ωραία σχέδια, μερικά πολύ λάμπες χρώμα, αγγεία και τις κουρτίνες για να διακοσμήσει το διαμέρισμά σας. Για επιπλέον φώτα, μπορείτε να πάτε για την κινεζική λαμπτήρες χαρτί, το οποίο είναι αρκετά φθηνό και διατίθεται σε διάφορα χρώματα. Μπορείτε να δοκιμάσετε μερικά DIY έργο όπως ιδέες τέχνης καμβά, και κρεμάστε τους στους τοίχους σας. Μπορείτε πάντα να κρατήσετε διαμέρισμά σας λίγο κενό, και να συνεχίσουμε να προσθέτουμε τη διακόσμηση στη συνέχεια, όταν βρείτε τη σωστή ουσία.
Guy Διαμέρισμα? Wall χρώματα όπως καφέ, γκρι ή αποχρώσεις του μπλε μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να βάψετε τους τοίχους. Μπορείτε επίσης να πειραματιστείτε με μερικές ιδέες χρώμα τοίχων, όπως βάψετε τους τοίχους του δωματίου που ζουν υπό το πρίσμα του φαιού και να κρεμάσει σε έναν τοίχο LCD τηλεόραση σας. Στον τοίχο απέναντι από την τηλεόραση, χρωματίστε την πλήρη τοίχο σε μαύρο χρώμα, και στη συνέχεια χρώμα μεγάλα βαρίδια από φθορίζοντα χρώματα βαφής να δώσει μια συστροφή στο καθιστικό διακόσμηση του δωματίου σας. Πηγαίνετε για τα στοιχεία που έχουν κομψή εμφάνιση, όπως και η μοντέρνα έπιπλα των λαμπτήρων του χάλυβα, ένα τραπεζάκι σαλονιού ποτήρι με τα πόδια από χάλυβα, μεταλλικές καρέκλες με τα μαύρα καθίσματα έπιπλα, πλάτη, κλπ. Αναμείξτε μερικά μαύρα δερμάτινα έπιπλα με το χάλυβα διακόσμηση είδη, και θα έχετε ένα ultra-cool και μοντέρνο διαμέρισμα ψάχνετε.
Funky Διαμέρισμα? Για εκείνους που εκτιμούν το χρώμα και δεν με πειράζει το διαμέρισμά τους ψάχνουν κάτι το οποίο αποτελεί μέρος της δεκαετίας του 70 μπορεί να πάει για αυτό το θέμα για να δημιουργήσετε μια μοναδική διακόσμηση του σπιτιού. Πηγαίνετε για ορισμένες φωτεινές αποχρώσεις των χρωμάτων, όπως, πράσινο, κόκκινο, μωβ, κίτρινο, κ.λπ. Οι ιδέες όπως το λευκό πουά σε ένα πορφυρό τοίχο, σφραγίδες από καουτσούκ λουλούδια στους τοίχους, ριγέ τοίχους, κ.λπ. θα βοηθήσει επίσης να δώσουν μια funky δείτε διαμέρισμά σας. Μπορείτε να πάτε για μερικές ζωγραφικής που λάμπει στο μαύρο φως, και να κρατήσει μερικούς λαμπτήρες φθορισμού πράγματα γύρω από τη δημιουργία ενός funky θέμα νύχτα που θα λάμπουν όταν τα φώτα στο διαμέρισμα είναι μακριά. Προσθέστε κάθε περίεργο ή μοντέρνα έπιπλα σχήμα όπως καρέκλες και τραπέζι, ίσως ένα κρεβάτι νερού, εάν άνετα, και διαθέτουν δάπεδο-συνεδρίαση στο σαλόνι σας, κρατώντας μια κουβέρτα και λίγες μαξιλάρια, και ένα ναργιλέ για να προσθέσετε περισσότερο στο αποτέλεσμα.
Οικογενειακό Διαμέρισμα? Για ένα διαμέρισμα της οικογένειας θα πρέπει να εξετάσει κάθε άτομο και θα πρέπει να ζωγραφίσει το μεμονωμένα δωμάτια ανάλογα. Αλλά, για τα δωμάτια στα οποία επισκέπτεται ο καθένας, όπως, το καθιστικό και κουζίνα, μπορείτε να τους χρώμα σε οποιοδήποτε χρώμα θέλετε. Για ένα καθιστικό μπορείτε να πάτε για off-άσπρους τοίχους, με κεράσι ή καφέ αποχρώσεις των επίπλων, μια μαύρη LCD τηλεόραση, ένα μεγάλο καναπέ σε μια σκοτεινή σκιά (δερμάτινο μαύρο καναπέ, επειδή πηγαίνουν με τα πάντα και να δώσει μια σύγχρονη ματιά), και συνοδεύουν καρέκλες. Πηγαίνετε για τις μαύρες συσκευές και έπιπλα χάλυβα για την κουζίνα διακόσμηση, και το χρώμα στο χρώμα της λεβάντας, για μια σύγχρονη ματιά κουζίνα.
Μικρού μεγέθους, αλλά μεγαλύτερα Ψάχνετε διαμέρισμα? Αν έχετε ένα μικρότερο διαμέρισμα, με μερικές έξυπνες ιδέες μπορείτε να δημιουργήσετε μια παραίσθηση περισσότερο χώρο, και να ανοίξει την αίθουσα. Πηγαίνετε για κάθε αποχρώσεις που πλησιάζουν τα λευκά όπως το φως γκρι, off-λευκό και κίτρινο. Το πράγμα που χρειάζεται να να κάνετε είναι να χρησιμοποιήσετε την εσωτερική διακόσμηση σχεδίου κατά τέτοιο τρόπο, που κανείς την ψευδαίσθηση περισσότερο φως στο διαμέρισμα. Έτσι, προσπαθήστε να πάρει πρόσθετα φωτιστικά να αυξήσει την ποσότητα του φωτός. Κρατήστε το διαμέρισμά σας τακτοποιημένο, και πάμε για τα έπιπλα που φαίνεται συμπαγής, αλλά σας δίνει πολύ χώρο για την αποθήκευση μέσα σε αυτό. Προσπαθήστε να μην προσθέσετε σε πολλά διακόσμηση είδη στα δωμάτιά σας, απλά το 2-3 αντικείμενα ανά δωμάτιο θα κάνει, όπως μια λάμπα, ένα βάζο, ένα φυτό σπιτιού ή έναν πίνακα ζωγραφικής. Αυτό το θέμα λειτουργεί, επίσης, μεγάλη για τους ανθρώπους που ψάχνουν για φθηνά διαμερίσματα ιδέες διακόσμησης.
Τα μπάνια και υπνοδωμάτια είναι οι χώροι που δεν πρέπει να overdecorated. Τα υπνοδωμάτια είναι γραφτό να γίνει ένα μέρος για κάποιον να χαλαρώσει, και τον ύπνο. Και, τα μπάνια είναι γραφτό να γίνει για τη λήψη λουτρά και καλά ξέρεις ... Μην χρησιμοποιείτε πάρα πολύ φωτεινά χρωματισμένα αντικείμενα ή χρώματα τοίχου για αυτή τη θέση. Μπορείτε να κρατήσετε κάποιο ανοιχτό χρώμα και τα προσωπικά αγαπημένα σας αντικείμενα για να διακοσμήσετε την κρεβατοκάμαρά σας, αλλά για μπάνιο πάω για λευκό ή off-white σκιά, και να κρατήσει τα πράγματα τακτοποιημένα. Για να διακοσμήσετε το μπάνιο σας, χρησιμοποιήστε ένα μικρό φυτό εσωτερικού χώρου σαν ένα τυχερό μπαμπού, μερικές κρεμαστά ξύλινα ράφια για να αποθηκεύσετε λοσιόν και σαπούνια σας, και κρεμάστε ένα ωραίο λαμπτήρα για να κάνουν μπάνιο διαμέρισμά σας να φανεί μεγαλύτερο. Διαβάστε περισσότερα για την, σχεδιαστικές ιδέες μπάνιο για μικρούς χώρους.
Περισσότερα για:? Διαμέρισμα Studio διακοσμεί τις ιδέες? Μικρές Διαμέρισμα που διακοσμεί τις ιδέες? Λοιπόν, μπορώ να πάω και επάνω. Αλλά, υποθέτω ότι έχεις την ιδέα. Ακόμα κι αν δεν είστε ακόλουθες ιδέες διακόσμησης διαμέρισμα ένα συγκεκριμένο θέμα, βεβαιωθείτε ότι δεν έχετε θέσει κάποια στοιχεία τα οποία εντελώς αναντιστοιχία με άλλα έπιπλα ή τα χρώματα τοίχου. Και, βεβαιωθείτε ότι η μετάβαση από το ένα δωμάτιο του διαμερίσματος για άλλο δωμάτιο, θα πρέπει να είναι λεία. Άλλα από αυτά τα δύο πράγματα, δοκιμάζουν τις ιδέες σας με τις προαναφερθείσες ιδέες και όλα θα πάνε μια χαρά, και θα έχετε ένα όμορφο διαμέρισμα αναζητούν διακοσμημένα από το πιο γνωστό πρόσωπο για σας, η οποία είναι «εσύ»! Έτσι, έχει τη διασκέδαση διακοσμώντας το διαμέρισμά σας!