Πεντικιούρ στο σπίτι

Τα πόδια είναι το πιο ευάλωτο μέρος του σώματός σας. Από τη στιγμή που δεν φορούν παπούτσια όλη την ώρα, τα πόδια μας εκτίθεται στη θερμότητα, βρωμιά, λέρα, η ρύπανση, ερεθίζουν το δέρμα, τις επιβλαβείς ακτίνες UV, το νερό και κάθε άλλο πράγμα που πρέπει να φυλάσσονται μακριά από τα πόδια. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο, τα πόδια μας αξίζουν ένα πεντικιούρ, κάθε εβδομάδα. Δεδομένου ότι, πηγαίνοντας στην αίθουσα για πεντικιούρ, μια φορά την εβδομάδα, θα κάνει μια τρύπα στην τσέπη σας, πεντικιούρ στο σπίτι είναι η καλύτερη εναλλακτική λύση. Κάνοντας ένα πεντικιούρ στο σπίτι, βοηθά στην εξοικονόμηση χρημάτων, που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να αγοράσει αποτελεσματικά προϊόντα για τα πόδια. Για να διατηρήσετε όλα τα προβλήματα τα πόδια such όπως μύκητα των νυχιών, ραγισμένα τακούνια, γήρανση του δέρματος, αποκρούσεις καρφιά, και ακριβώς τρομερό πόδια ψάχνετε, εδώ είναι μερικές συμβουλές πεντικιούρ στο σπίτι, για σας.
To πεντικιούρ τα πόδια σας στο σπίτι, θα χρειαστείτε:? Ένα κουβά με ζεστό νερό? Σαπούνι κολύμβησης? Remover Πετσάκια? Νυχιών κόπτης? Λίμα νυχιών? Foot θαμνώνες (κατά προτίμηση με θαλασσινό αλάτι ή βερίκοκα)? 10 βαμβάκι μπάλες? Ξεβαφτικό Πολωνικά ( αν φοράτε βαφής νυχιών)? 2 σταγόνες αιθέριο έλαιο? Πετσέτες? Δίπλα moisturizer? Πώς να Πεντικιούρ στο σπίτι;
Πεντικιούρ στο σπίτι Συμβουλές # 1? Μόλις συγκεντρωθούν όλες αυτές τις συσκευές, μπορείτε να ξεκινήσετε με το πεντικιούρ. Βρείτε μια άνετη θέση για να πεντικιούρ τα πόδια σας, δεδομένου ότι, πρόκειται να πάρει λίγο χρόνο. Επιτρέψτε μου να σας πω ένα πεντικιούρ στο σπίτι είναι μια θεραπεία για το ξηρό ραγισμένα πόδια.
Πεντικιούρ στο σπίτι Συμβουλές # 2? Πλένετε τα πόδια σας με σαπούνι και ζεστό νερό. Αυτό θα καθαρίσει το επιφανειακό χώμα στα πόδια σας και να ανοίξετε τους πόρους, για σωστό καθαρισμό των ποδιών.
Πεντικιούρ στο σπίτι Συμβουλές # 3? Στη συνέχεια, βυθίζονται τα πόδια σας σε ζεστό νερό και να τα υγρά, εντελώς, μέχρι τους αστραγάλους σας. Συμπιέστε έξω μερικά θαμνώνες στο χέρι σας. Μασάζ τα υγρά πόδια με το scrub για τα καλά 10-15 λεπτά. Τρίψτε την περιοχή ανάμεσα στα νύχια, τα οποία συνήθως παραμένει άθικτη, ενώ κάνετε μπάνιο. Το πίσω μέρος του ποδιού και των οστών στον αστράγαλο, είναι χώροι όπου βρωμιά εγκαθιστά κάτω. Ως εκ τούτου, τρίψτε καλά αυτές τις περιοχές. Μόλις τελειώσετε τρίψιμο, βυθίζονται τα πόδια σας στο νερό, και πλύνετε τα καθαρά.
Πεντικιούρ στο σπίτι Συμβουλές # 4? Τώρα, με την επιδερμίδα αφαίρεσης, αφαιρέστε την επιδερμίδα με νύχια των ποδιών σας. Να είστε πολύ προσεκτικοί, κατά τη χρήση του εργαλείου. Συνήθως, οι άνθρωποι χρησιμοποιούν επιδερμίδα ρυμουλκά, αντί για ένα remover. Ωστόσο, είναι καλύτερο να χρησιμοποιήσετε ένα remover επιδερμίδα.
Πεντικιούρ στο σπίτι Συμβουλές # 5? Τα νύχια είναι το πιο σημαντικό μέρος των ποδιών, αισθητικά και από την άποψη της υγιεινής του άποψη εγώ. Με τη λίμα, καθαρίστε τα καρφιά από μέσα, παίρνοντας από κάθε σωματίδιο του ρύπου. Χρησιμοποιήστε το ασετόν, για να απαλλαγούμε από το χρώμα από toenail σας. Μεριμνήσει ώστε το χρώμα των νυχιών έχει αφαιρεθεί από κάθε χαραμάδα της toenail σας.
Πεντικιούρ στο σπίτι Συμβουλές # 6? Κρατήστε τα καρφιά βραχυπρόθεσμα ή μακροπρόθεσμα, η επιλογή είναι δική σας. Ωστόσο, διατηρεί τα νύχια σε καλή κατάσταση. Αμέσως, ενώ τα νύχια σας είναι ακόμα μαλακό, τους σχήμα καλά. Χρησιμοποιήστε μια λίμα για την ίδια. Αν τα νύχια σας είναι αποκρούσεις, τις κόβουμε απλά, θα αναγεννηθούν καλύτερα.
Πεντικιούρ στο σπίτι Συμβουλές # 7? Τέλος, πλένετε τα πόδια σας και πάλι με ζεστό νερό και στεγνώστε τα. Με το πόδι ενυδατική κρέμα, μασάζ ποδιών σας. Για να έχετε τα πόδια σας μυρίζει εξωτικά, προσθέστε 2 σταγόνες αιθέριο έλαιο στα πόδια σας. Να φοράτε κάλτσες για μια στιγμή, τουλάχιστον 2 ώρες, μέχρι το moisturizer είναι εμποτισμένο με τα πόδια, είναι ενυδατωμένο.
Διαβάστε περισσότερα για:? Περιποίηση Ποδιών? Κροτίδα Feet Αρχική διορθωτικά μέτρα? Με ένα πεντικιούρ, κάθε εβδομάδα, τα πόδια σας θα παραμείνει υγιές, με μια μεγάλη υφή του δέρματος. Τακτική πεντικιούρ στο σπίτι, θα σας βοηθήσει επίσης να απαλλαγούμε από ραγισμένα τακούνια και της γήρανσης του δέρματος. Έτσι, ένα πεντικιούρ είναι το μυστικό για μια ευτυχισμένη πόδια. Πάρτε την καλή φροντίδα των ποδιών σας, για να πάει θέσεις!