Καθαρισμός λεκέδων μπρίκι

Κάνοντας τον καφέ ή οποιοδήποτε άλλο ζεστό ρόφημα σε ένα λεκιασμένο κατσαρόλα προσδίδει ένα διαφορετικό λασπώδη ή πικρή γεύση στο προκύπτουν ζεστό ρόφημα. Σε περίπτωση, είστε τακτικός πότης καφέ και καφέ παρασκευάζει σε καθημερινή βάση, μπορεί να είστε εξοικειωμένοι με κηλίδες μπρίκι που αναπτύσσεται μετά από συνεχείς ζυθοποιίας. Με συσσωρευμένη έλαια του καφέ, οι προσμείξεις και σκληρά λέπια του νερού, αυτές οι κηλίδες είναι συνήθως σκληρή και δεν πάει μακριά με τακτικές μεθόδους καθαρισμού. Η λύση είναι να χρησιμοποιήσετε πλύσιμο συστατικά ενώ καθαρίζετε λεκέδες καφετιέρα. Διαβάστε περισσότερα για την αφαίρεση λεκέδων.
Πώς να καθαρίσει λεκέδες μπρίκι;
Αναφέρετε τον καθαρισμό λεκέδες καφέ και το πρώτο πράγμα που έρχεται στο μυαλό μας είναι με ξύδι. Πράγματι, με τον οποίο είναι τόσο συχνές που οι περισσότεροι άνθρωποι δεν μπορούν να σκεφτούν για τον καθαρισμό μπρίκι χωρίς ξίδι. Ναι. Αυτό δεν συμβαίνει, καθώς υπάρχουν άλλοι φυσικοί τρόποι για να απαλλαγούμε από λεκέδες αναπτυχθεί σε καφετιέρες. Παρακάτω είναι μερικές από τις αποτελεσματικές μεθόδους για τον καθαρισμό των λεκέδων καφετιέρα, το οποίο μπορείτε να δοκιμάσετε:
Καθαρισμός Καφετιέρα λεκέδες με μαγειρική σόδα? Είτε πρόκειται για τον καθαρισμό λεκέδων από ύφασμα ύφασμα ή τσάι, σόδα είναι μια ιδανική επιλογή. Ωστόσο, μην προσθέτετε το μπέικιν πάουντερ απευθείας στην καφετιέρα ή αλλιώς, μπορεί να προκαλέσει απόφραξη. Τι μπορείτε να κάνετε είναι να διαλύσει τη σόδα στο νερό εντελώς, απολαύστε ένα καθαρό ύφασμα πλυσίματος σε αυτό και να χρησιμοποιήσει το ύφασμα για να σκουπίσει έξω τους λεκέδες καφέ. Τρίψτε το ύφασμα πάνω στην δύσκολους λεκέδες καφέ, έως ότου το δοχείο είναι καθαρό. Η μέθοδος αυτή μπορεί χρειαστεί μια μικρή προσπάθεια, αλλά σίγουρα θα σας δώσει καλά αποτελέσματα.
Καθαρισμός Καφετιέρα λεκέδες με ξύδι? Καθαρισμός μπρίκι με λευκό ξύδι είναι ιδανικό για όσους στάγδην μονάδες φίλτρων. Πρώτον, η προετοιμασία σε αραιό διάλυμα από λευκό ξύδι με ανάμειξη 1 μέρος αυτού με 2 μέρη νερού. Σε περίπτωση πολύ δύσκολους λεκέδες, μπορείτε να απαιτήσετε να κάνει ένα ελαφρώς πυκνό διάλυμα με δύο τμήματα, καθένα από ξίδι και νερό. Τοποθετήστε το φίλτρο στο καλάθι φίλτρου και ρίχνουμε το ξίδι λύση στην κατσαρόλα. Βάλτε την καφετιέρα για κάποιο χρονικό διάστημα. Μετά από αυτό, πετάξτε το φίλτρο και διάλυμα ξιδιού. Όταν το ποτ κρυώσει, ξεπλύνετε. Λεκέδες If εξακολουθούν να ισχύουν, επαναλάβετε την ίδια διαδικασία ξανά και ξεπλύνετε με άφθονο νερό για την απομάκρυνση μυρωδιά ξιδιού. Μάθετε περισσότερα για καφετιέρα καθαρισμό με ξίδι.
Καθαρισμός Καφετιέρα λεκέδες με θρυμματισμένο πάγο? Αυτό είναι ίσως το φθηνότερο φυσικό μέθοδος για την απομάκρυνση λεκέδων από καφετιέρα. Στο δοχείο του καφέ, προσθέτουμε 2 φλιτζάνια θρυμματισμένο πάγο, σφήνες από 2 φρέσκα λεμόνια και 2 κουταλάκια του γλυκού αλάτι. Ανακινήστε το δοχείο αρκετές φορές δεξιόστροφα και αριστερόστροφα, για περίπου 1 με 2 λεπτά. Πάνω από εδώ, το λεμόνι και το αλάτι βοηθά στην αφαίρεση των λεκέδων. Ξεπλύνετε με κρύο νερό και να δούμε αν οι λεκέδες καθαρίζονται ή όχι. Αν δεν είναι, ακολουθήστε τα ίδια βήματα του καθαρισμού και αυτή τη φορά, αφήστε το μίγμα να σταθεί για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Ξεπλύνετε καλά για να ξεπλύνετε το αλάτι και το λεμόνι από το μπρίκι.
Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα σχετικά με:? Πώς να καθαρίσει μια τσάι? Πώς να αφαιρέσει καφέ λεκέδες? Μόλις αφαιρεθεί το εσωτερικό τους λεκέδες, να προβεί για τον καθαρισμό στην εξωτερική πλευρά της γλάστρας. Σκεφτείτε τον καθαρισμό λεκέδων μπρίκι από το παραπάνω μεθόδους και θα παρατηρήσετε σίγουρα την αγνή γεύση του καφέ ζυθοποιηθεί σε καθαρίζονται κατσαρόλα. Ο τακτικός καθαρισμός του το μπρίκι με σωστές μεθόδους δεν πρόκειται να αποφέρει μόνο ένα υπέροχο καφέ γεύση, αλλά θα αυξήσει επίσης τη βιωσιμότητα της μονάδας. Με τέτοια εύκολη μεθόδους καθαρισμού λεκέδων καφετιέρα, ελπίζω ότι δεν θα διστάζουν να καθαρίσετε καφετιέρα μετά από κάθε λίγες εβδομάδες.