Ηλικία Απομάκρυνση Spot

Age Spots, επίσης γνωστός ως κηλίδες, οι επίπεδες επιφάνειες, καφέ χρώματος δυσχρωμιών, που περιέχονται στον το δέρμα, χάρη στη φυσική διαδικασία της γήρανσης. Αν και αυτές τις μέρες, οι άνθρωποι τόσο νέος και σε είκοσι και τριάντα τους, να τους πάρουν, επίσης, λόγω της πέρα ​​από την έκθεση στον ήλιο. Καθώς η έκθεση στις υπεριώδεις ακτίνες είναι ένας από τους κύριους λόγους για τους οποίους οι άνθρωποι παίρνουν τα σημεία ηλικίας, οι περιοχές που είναι εκτεθειμένες στον ήλιο, όπως το πρόσωπο, στα χέρια, τα πόδια και τα χέρια, είναι πολύ πιθανό να πάρει τα σημεία ηλικίας.
Υπάρχουν διάφορες θεραπείες, ιατρικές, καθώς και τα καλλυντικά, τα διαθέσιμα αυτές τις μέρες για την αφαίρεση επιτόπου ηλικία. Υπάρχουν ορισμένες θεραπείες επίσης, που ένα άτομο μπορεί να ακολουθήσει για να απαλλαγούμε από την αντιαισθητική σημείων ηλικίας. Αν ψάχνετε για διάφορους τρόπους για να απαλλαγούμε από κηλίδες γήρανσης, τότε εδώ είναι η πιο συχνά χρησιμοποιούμενες μεθόδους για την αφαίρεση επιτόπου ηλικία, που ακολουθείται από μερικές αποτελεσματικές θεραπείες για τον ίδιο. Διαβάστε περισσότερα για τη φροντίδα του δέρματος.
Μέθοδοι αφαίρεσης Spot Ηλικία
Microdermabrasion? Σε αυτήν την ιατρική τεχνική, το προσβεβλημένο δέρμα στο πρόσωπο ή άλλα μέρη του σώματος, εκτίθεται σε ένα είδος μηχανής που απελαύνει μικρο κρυστάλλους, που αφαιρούν ανώτερο στρώμα του δέρματος. Αυτά τα ωραία μικρο κρυστάλλους, βοηθούν στο να απαλλαγούμε από τα περιττά νεκρό δέρμα επίσης. Η ιατρική αυτή τεχνική θα πρέπει να επαναληφθεί αρκετές φορές, μέχρι την πλήρη αφαίρεση επιτόπου ηλικία επιτυγχάνεται. Ηλικία του κόστους απομάκρυνσης τόπου, μέσω αυτής της θεραπείας θα εξαρτηθεί από το πόσο βαθιά και πόσο μεγάλη εξάπλωση τα σημεία ηλικία του ατόμου είναι και πόσες συνεδρίες της διαδικασίας αυτής θα πρέπει να gt απαλλαγούμε από αυτά.
Κρέμες προσώπου? Υπάρχουν πολλές εταιρείες καλλυντικών, αυτές τις μέρες που θα ορίζουν ρητά, ότι με την τακτική εφαρμογή των απομάκρυνσης τόπου ηλικία κρέμες που κατασκευάζει η ίδια, τα σημεία ηλικίας θα ελαφρύνει και εντελώς εξαφανιστεί με το χρόνο. Σύμφωνα με τα σχόλια απομάκρυνση ηλικία τόπου, ορισμένες από αυτές τις κρέμες μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την αφαίρεση επιτόπου ηλικία στο πρόσωπο, εφόσον η ηλικία κηλίδες είναι στην πραγματικότητα το φως. Ενώ η επιλογή της κρέμας προσώπου, αναζητήστε αυτά που περιέχουν βιταμίνη Α και βιταμίνη C, καθώς οι εν λόγω βιταμίνες γνωστό ότι διεγείρει τη διαδικασία απολέπισης στο σώμα. Λόγω απολέπιση, τα γερασμένα κύτταρα του δέρματος αντικαθίστανται από νέα κύτταρα του δέρματος, με αποτέλεσμα την ηλικία απομάκρυνσης σημείο στη διαδικασία. Ορισμένα άλλα συστατικά για να κοιτάξει έξω καταχώριση είναι υδροκινόνη, η οποία φωτίζει την επιδερμίδα και τα σημεία ηλικίας, ρετινόλη, γλυκολικό οξύ, και στη γλυκόριζα. Κατά προτίμηση, συμβουλευτείτε τον δερματολόγο πριν εφαρμοστεί οποιαδήποτε κρέμα προσώπου, όπως ο ίδιος θα προτείνει εκείνη που είναι κατάλληλη για τον τύπο του δέρματός σας. Διαβάστε περισσότερα για την ηλικία κηλίδες στο πρόσωπο.
Χημικές φλούδες? Αυτό είναι ένα άλλο ευρέως χρησιμοποιούμενο σημείο ηλικία διαδικασίας απομάκρυνσης, η οποία βοηθά στο να απαλλαγούμε από κάθε είδους ουλές ή κηλίδες στο πρόσωπο. Κατά τη διάρκεια αυτής της διαδικασίας, μια λύση που με γλυκολικό οξύ εφαρμόζεται στο πρόσωπο και στη συνέχεια αφήνεται για κάποιο χρονικό διάστημα. Στη συνέχεια, είναι απαλά ξεφλουδιστεί μακριά από το γιατρό. Μαζί με τη φλούδα, τα ανεπιθύμητα νεκρό δέρμα, επίσης, βγαίνει, η ελάφρυνση των σημείων ηλικίας στη διαδικασία. Ηλικία αφαίρεση επιτόπου μέσω αυτής της μεθόδου απαιτεί πολλές συνεδρίες πάρα πολύ, όπως και microdermabrasion, αν και κοστίζει πολύ λιγότερο σε σύγκριση με αυτήν.
Διαβάστε περισσότερα για:? Πώς να απαλλαγείτε από Age Spot? Τρόπος κατάργησης Age Spots? Age Spot Απομάκρυνση Αρχική διορθωτικά μέτρα
Χυμό λεμονιού? Από το λεμόνι περιέχει κιτρικό οξύ, είναι ένα φυσικό λευκαντικό δέρματος. Για να απαλλαγείτε από τα σημεία ηλικίας, ισχύουν χυμό λεμονιού πάνω τους, το αφήνουμε για δεκαπέντε λεπτά και στη συνέχεια ξεπλύνετε. Επαναλάβετε αυτή τη διαδικασία δύο φορές την ημέρα για δύο μήνες, και τα σημεία ηλικίας θα εξασθενίσει και να ελαφρυνθεί σημαντικά μακριά.
Aloe Vera Juice? Aloe Vera είναι γνωστή για το δέρμα της, την ενίσχυση της ιδιότητες. Έτσι, με απλά τρίβοντας το προσβεβλημένο δέρμα, καθημερινά, με το χυμό Aloe Vera, δεν θα βοηθήσει μόνο στη μείωση των κηλίδων ηλικία, αλλά επίσης να βοηθήσει στη φυσική φροντίδα δέρματος.
Apple Μηλίτης Ξύδι? Πάρτε ένα κουτάλι σούπας κάθε ένα από χυμό κρεμμυδιού και ξίδι μηλίτη μήλων, και αναμειγνύονται σωστά. Εφαρμόστε αυτό το μίγμα για την ηλικία κηλίδες, αφήστε το να καθίσει για κάποιο χρονικό διάστημα και στη συνέχεια ξεπλύνετε.
Διαβάστε περισσότερα για:? Age Spots Αρχική διορθωτικά μέτρα? Age κηλίδες στο δέρμα? Αυτές οι θεραπείες μπορεί να τον μειώσει τις κηλίδες ηλικίας, αλλά για την πλήρη αφαίρεση επιτόπου ηλικία, πρέπει κανείς να επιλέξει οποιαδήποτε από τις ιατρικές διαδικασίες που αναφέρονται ανωτέρω. Έτσι, μπορεί κανείς να καταλήξει στο συμπέρασμα ότι, λαμβάνοντας μέτρα για να αποτρέψει αυτά τα σημεία ηλικίας είναι οποιαδήποτε μέρα καλύτερα από ό, τι περνάει με οποιαδήποτε από αυτές τις μεθόδους αυτές. Φορώντας ένα αντηλιακό των SPF 20 και άνω, ενώ βγαίνει έξω στον ήλιο, πρώην foliating το δέρμα σε εβδομαδιαία βάση, και να διατηρήσει την υγιή, με τον τακτικό καθαρισμό και ενυδάτωση είναι μερικοί από τους τρόπους για να αποτρέψουν την εμφάνιση των κηλίδων ηλικία.