Αντίστοιχα χρώματα βαφής

Εάν επιθυμείτε να πάρετε από τις ιδέες χρώμα αντίθεσης για εσωτερική ζωγραφική, τότε αυτό το άρθρο θα σας βοηθήσει με τον καλύτερο τρόπο. Πολλοί από εσάς μπορεί να αναρωτιέστε να έχουμε ένα ενιαίο χρώμα τονίσει το σπίτι σας, έχοντας περισσότερα από τα αντικείμενα με το ίδιο χρώμα. Υπάρχουν πολλές επιλογές που μπορείτε να πάτε για το ταίριασμα των χρωμάτων βαφής. Αλλά το κύριο μέρος της άσκησης είναι να βρούμε το σωστό χρώμα χρώμα ή αποχρώσεις του να ταιριάζει με ένα υπάρχον αντικείμενο. Λοιπόν, λίγο τεχνογνωσία και ιδέες μπορούν να σας βοηθήσουν να το κάνετε αυτό. Ακολουθούν μερικές συμβουλές, για την αντιστοιχία χρώματα χρωμάτων και δημιουργώντας ένα εκπληκτικό αποτέλεσμα.
Ταιριαστά χρώματα βαφής: Ιδέες
Όταν σκέφτεστε να έχουν αντίστοιχα χρώματα βαφής, ποιο είναι το πρώτο πράγμα που έρχεται στο μυαλό σας; Καλά, ίσως το καλύτερο κομμάτι στο σπίτι σας! Ναι, αυτό είναι αλήθεια μέχρι κάποιο βαθμό. Ενώ αν αποφασίσετε να παραλείψετε την ιδέα της χρώμα αντίθεσης, ο χρόνος του να να αποφασίσουν μεταξύ των διαφόρων επιλογών σε αντίστοιχα χρώματα βαφής. Τώρα, εάν εργάζεστε για τις συνθήκες διαβίωσης και διακόσμηση, στη συνέχεια, η καλύτερη ιδέα είναι να επιλέξει για το ταίριασμα των χρωμάτων βαφής στα έπιπλα. Μετά από όλα, τα έπιπλα είναι η επισήμανση μέρος του σαλονιού. Ενώ δούλευαν για το ντεκόρ κουζινών μπορείτε να επιλέξετε να ταιριάζει με τοίχο χρώμα βαφής με τα ντουλάπια της κουζίνας. Μπορείτε να ταιριάζει επίσης με το βασικό χρώμα του πάγκου.
Ένα από τα υπνοδωμάτιο ιδέες τοιχογραφία είναι να επιλέξει ένα χρώμα ταιριάζει το κρεβάτι ή κουρτίνες. Μια άλλη άκρη ζωγραφική δωμάτιο είναι να ταιριάζει με τα χρώματα βαφής με έπιπλα. Ένα αντίγραφο του προτύπου σχεδιασμού για τις κουρτίνες, πάνω από τα τείχη είναι ένα αριστοκρατικό, ιδέα, φυσικά δεν είναι για όλους τους τοίχους. Αυτό μπορεί να πάει για τον κεντρικό τοίχο του σαλονιού. Θα καταστήσει επίσης την καλύτερη υπνοδωμάτιο σχεδιασμό ζωγραφική. Βεβαιωθείτε ότι οι κουρτίνες δεν αποτελούν μέρος αυτού του τείχους. Στην περίπτωση αυτή, τα σχέδια σε πιο σκούρες αποχρώσεις όπως το κόκκινο και το μαύρο θα δούμε εκπληκτικό με το υπόλοιπο των τοίχων λευκό χρώμα. Διαβάστε περισσότερα για τις ιδέες χρώματα τοίχων.
Λοιπόν, επιτρέψτε μου να σας πω ότι η επιλογή ακριβώς χρώματα που ταιριάζουν απόλυτα δίκαιο στην περίπτωση που το χρώμα αντικείμενο δεν είναι πολύ σκοτεινή. Αλλιώς πρέπει να έχουμε ένα ενιαίο τοίχο σε αυτή τη σκοτεινή σκιά, ακριβώς ταιριάζουν με την επίπλωση από σκούρο ή σκούρο ντουλάπια κουζίνας και άλλα τοίχους σε απόχρωση για να δημιουργήσετε ένα τέλειο αποτέλεσμα. Σε περίπτωση δίχρωμα ντουλάπια, το χρώμα βαφής μπορεί να συνδυαστεί με την απόχρωση. Σε περίπτωση σκουρόχρωμα έπιπλα, ντουλάπια, πάγκο ή οποιοδήποτε άλλο αντικείμενο με το οποίο σκοπεύετε να ταιριάζει με το χρώμα τοίχων με, πάμε για μια ελαφρύτερη τόνος στο ίδιο χρώμα. Ενώ η επιλογή που ταιριάζουν χρώματα χρωμάτων μπορείτε να επιλέξετε για αναπτήρα αποχρώσεις, αν θέλετε να προσθέσετε μέγεθος στην περιοχή. Όσο πιο σκούρο αποχρώσεις είναι καλύτερα να δημιουργήσει μια θεαματική εμφάνιση. Ενώ ταυτίζονται εξωτερικό χρώμα χρωμάτων, μπορείτε να επιλέξετε να το ταιριάξετε με το εξωτερικό έπιπλα ή το δάπεδο. Μάθετε περισσότερα για τις διάφορες εσωτερικές τεχνικές ζωγραφικής.
Πώς να ταιριάξει με το χρώμα χρωμάτων;
Τώρα, πώς να βρει το ίδιο χρώμα, το χρώμα είναι μια εργασία που χρειάζεται να κάνετε προσεκτικά για να έχετε το επιθυμητό αποτέλεσμα. Πολλές φορές θα πρέπει να βρείτε ένα χρώμα το χρώμα για να ταιριάζει με τον υπάρχοντα χρώμα τοίχων σας χρώμα για την αφή επάνω. Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να πάρετε κάποια μάρκες δείγμα από τα χρώματα βαφής και να τις προσαρμόσουμε με το χρώμα βαφής τοίχων σας. Βεβαιωθείτε ότι το τείχος σου είναι καθαρό. Αγγίξτε για γυαλιστερό χρώμα, ακόμη και μόνο μετά από μερικές ημέρες από την εφαρμογή αυτού του χρώματος μπορεί να είναι δύσκολη. Γυαλιστερό φινίρισμα κάνει την εύρεση χρώματα που ταιριάζουν πραγματικά ένα δύσκολο έργο. Αυτός είναι ο λόγος που είναι πιο εύκολο να ταιριάζουν με επίπεδη χρώματα. Έτσι, το ταίριασμα των χρωμάτων βαφής με αντικείμενα που έχουν μια ματ φινίρισμα είναι πολύ ευκολότερη. Εδώ είναι ένας οδηγός για την επιλογή εσωτερικών χρωμάτων χρωμάτων για το σπίτι σας.
Για το συντονισμό της ταιριαστά χρώματα βαφής με τα υπάρχοντα χρώματα τοίχων σας ή οποιοδήποτε άλλο αντικείμενο, όπως έπιπλα, γραφεία, κλπ., θα πρέπει να ακολουθήσουν αυτή τη διαδικασία. Πάρτε τα τσιπ δείγμα των χρωμάτων βαφής, κρατήστε ένα προς ένα στους τοίχους ή το αντικείμενο σε διαφορετικά σημεία σε μια φωτεινή ηλιόλουστη ημέρα. Ταιριάξτε το τσιπ με το patch το οποίο γίνεται όλο και έμμεσο φως του ήλιου. Ποτέ μην κρατάτε το τσιπ χρώματος του αντικειμένου ή τοίχο που φωτίζεται από μια ηλιαχτίδα, θυμάμαι αυτό. Συνεχίζουμε να προσπαθούμε μέχρι ένα από τα τσιπ αντιστοιχεί ακριβώς. Μόλις αγοράσετε το χρώμα, λίγο χρώμα ένα μικρό κομμάτι. Περιμένετε και την εφαρμογή της επόμενης στρώσης. Τις περισσότερες φορές το χρώμα εμβαθύνει καθώς στεγνώνει και φυσικά, με περισσότερες στρώσεις. Τώρα εξετάστε το αποτέλεσμα και στη συνέχεια μπορείτε να πάτε για την τελική βαφή. Ίσως να είναι σίγουρα ενδιαφέρεται για εικονικά εσωτερική ζωγραφική.
Ελπίδα τα ανωτέρω άκρες και ιδέες σχετικά με ταιριαστά χρώματα βαφής σας βοηθήσει να εμπλουτίσουν τις διακόσμηση του σπιτιού σας. Σκεφτείτε δύο φορές και μην ξεχνάτε το patch-test πριν να βάψετε τους τοίχους.