Πλήρης Διαστάσεις Bed Μέγεθος

Τίποτα άλλο δεν μπορεί να σας χρεώσει επάνω από ένα καλό άνετο ύπνο. Όταν η γνώμη σας για τη διακόσμηση κρεβατοκάμαρά σας, μια εικόνα ενός full size κρεβάτι με μαλακό στρώμα, μεταξένια καλύμματα κρεβατιών με ελκυστικές μαξιλάρια, εμφανίζεται μπροστά στα μάτια σας. Εάν έχετε ένα υπνοδωμάτιο king size, μπορείτε σίγουρα να επιλέξετε ένα king size κρεβάτι. Αυτές τις μέρες, οι τύποι και οι δομές των κλινών είναι λίγο πολύ τυποποιημένα. Μπορούν να διαφέρουν ελαφρά από χώρα σε χώρα καθώς οι άνθρωποι από τις δυτικές χώρες είναι ψηλότερα από ό, τι οι άνθρωποι από τις ανατολικές χώρες. Είναι πάντα καλύτερο να ελέγξετε το διαθέσιμο πλήρες μετρήσεις size κρεβάτι πριν πάτε για την αγορά του επίπλου. Μπορείτε να εφαρμόσει στη συνέχεια τις ιδέες του διακόσμηση των δωματίων ανάλογα. Μόλις ξέρετε το πλήρες μετρήσεις size κρεβάτι, παίρνει εύκολο για σας να αγοράσετε άλλα είδη επίπλωσης.
Πλήρης Μετρήσεις υπέρδιπλο
Μια πλήρης size κρεβάτι που αποκαλείται κοινώς «διπλό κρεβάτι. Μια πλήρης size κρεβάτι είναι συνήθως μικρότερη και πιο περιορισμένο από ένα queen size κρεβάτι ή king και ευρύτερο από ένα διπλό κρεβάτι μεγέθους. Πλήρης και δύο μονά στρώματα μέγεθος είναι το ίδιο μήκος. Καλιφόρνια βασιλιάς και το ανατολικό βασιλιάς είναι τα βασικά δύο τύποι king size κρεβάτια. Ανατολική βασιλιάς είναι επίσης αναφέρεται ως πρότυπο king size κρεβάτι, ενώ στην Καλιφόρνια βασιλιάς καλείται επίσης δυτική βασιλιά. Ένα κρεβάτι king-size θα διαδραματίσει ηγετικό ρόλο στην διακόσμηση των δωματίων. Υπάρχουν δύο μονά κρεβάτια, queen size κρεβάτια, μικρό διπλά κρεβάτια πολύ. Είναι σημαντικό ότι παίρνετε ένα τέλειο κρεβάτι μεγέθους για την κρεβατοκάμαρά σας και ένα τέλειο μέγεθος στρώμα για το κρεβάτι σας. Έτσι, μπορείτε να αναζητήσετε τα στρώματα μεγέθη επίσης. Συνήθως ταιριάζουν με τις διαθέσιμες μετρήσεις πλήρη size κρεβάτι. Διαβάστε περισσότερα σχετικά με τις διαστάσεις υπέρδιπλο στρώμα. Μετά είναι οι διαστάσεις του full size κρεβάτι στρώματα μαζί με πλήρη size κρεβάτι μετρήσεις σε ίντσες (Όσον αφορά τις ΗΠΑ). Οι διαστάσεις του άλλου τύπου κρεβάτια, επίσης, δίνεται στον πίνακα για λόγους σύγκρισης.
Τύπος LengthSpace BedWidth ανά άτομο? Βασιλιάς Καλιφόρνια 728436 x 84? Βασίλισσα Καλιφόρνια 608430 x 84? Twin / Single 397539 x ​​75? Βασιλιάς 768038 x 80? Πλήρες μέγεθος Bed547527 x 75
Η πλήρης size κρεβάτι θα φιλοξενήσει above μεγέθους στρώμα, αλλά οι συνολικές διαστάσεις του κρεβατιού μπορεί να ποικίλλει ανάλογα με το ύφος και το μέγεθος του επιλεγμένου πλαισίου. Αυτές οι πλήρεις μεγέθους κρεβάτια είναι διαθέσιμα σε διάφορα σχέδια και στυλ, σε διάφορες χώρες, οι οποίες περιλαμβάνουν πλατφόρμα, η οποία δεν απαιτεί ένα ελατήριο κιβωτίων, καθώς και το κεφάλι του πλοίου μόνο, το κεφάλι του πλοίου και το πόδι του σκάφους, ή απλώς ένα πλαίσιο που δεν κεφαλάρι ή των ποδιών του σκάφους. Είστε υποτιθέμενοι για να αγοράσετε λευκά είδη, σύμφωνα με την πλήρη μετρήσεις size κρεβάτι. Μπορεί να υπάρχουν μικρές διαφορές στις διαστάσεις που αναφέρονται ανωτέρω, σύμφωνα με τους κατασκευαστές κρεβάτι. Διαβάστε περισσότερα για? Bed Μεγέθη Διάγραμμα? Queen Size κρεβάτι Διαστάσεις? King Size κρεβάτι μετρήσεις? Ποιος δεν θέλει να ζήσει τη ζωή king size κρεβάτι; κρεβατοκάμαρα σας μπορεί να είναι ο ιδιωτικός παράδεισος για σας, αν σχεδιάζετε και σχεδιασμό έτσι. Εκεί, μπορείτε να τον εαυτό σας. Αν θέλετε κρεβατοκάμαρά σας να είναι το καλύτερο δωμάτιο του σπιτιού σας, έπιπλα υπνοδωματίου σας θα πρέπει να ταιριάζει πλήρως μετρήσεις size κρεβάτι. Το ζεστό κρεβάτι της επιλογής σας, από κάθε πρότυπο πλήρους μετρήσεις size κρεβάτι, μπορεί να σας προσφέρει ζεστασιά και άνεση σε συνδυασμό με μια καλή διάθεση ρύθμιση ατμόσφαιρα.