Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου Quotes

Ω, αν είναι να επιλέξετε και να καλέσει εσένα η δική μου, αγάπη, είσαι κάθε μέρα του Αγίου Βαλεντίνου μου! ~ Thomas Hood.
Πιστεύω ότι η αγάπη είναι ειδικά ώστε να μπορούν να εκφράζονται καθημερινά. Συμφωνώ απολύτως με την άποψη ότι γιατί θα έπρεπε να περιορίσει τους εαυτούς μας να δείχνουν συντριπτική συγκινήσεις σε μια μόνο ημέρα. Αλλά εδώ είναι ένα πράγμα, έχουμε πολλές άλλες ημέρες που έχουμε την τάση να γιορτάσουμε, αφιερωμένο στην ειδική ανθρώπους και πράγματα όπως η Ημέρα της Μητέρας, Ημέρα του Πατέρα, ημέρα διευθυντών ', ακόμα και σοκολάτα ημέρα. Σε ορισμένες χώρες «γρήγορο φαγητό μέρα», ακόμη και η lionized. Έτσι, εάν μπορέσουμε να γιορτάσουμε κάτι τόσο τετριμμένο και γενικότερα ανθυγιεινών τροφών, η οποία βλάπτει στην πραγματικότητα μας, γιατί δεν μπορούμε να αφιερώσουμε μία μόνο ημέρα για να τα πιο αγνά και πιο άνευ όρων συναίσθημα ποτέ;
Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου δεν ευσταθεί για την έκφραση το πάθος μας για μόνο 24 ώρες και να παραμελούν τους συνεργάτες μας για τις υπόλοιπες 364 ημέρες. Αλλά μάλλον είναι μια μέρα όπου οι προσπάθειές μας δίνεται η ευκαιρία να ξεχωρίζουν στα μάτια των εραστών μας. Ότι μια ημέρα η οποία είναι όλα για την αγάπη, για το πασπάλισμα μακριά όλες τις αράχνες της κοσμικής ανησυχίες και επιτρέποντας μόνο ανόθευτη και παράλογη συγκινήσεις για να λάμψει. Τώρα δεν υπάρχει τίποτα λάθος με αυτό! Έτσι, αν ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου ξεκίνησε να υπάρχει λόγω ενός ιερέα Ρωμαϊκή ονομάζεται Αγίου Βαλεντίνου έστειλε πραγματικά ένα σημείωμα στην αγαπημένη του, στις 14 Φεβρουαρίου, 269 μ.Χ., πριν από την αποκεφάλισε, την υπογραφή μακριά ως Από τον Βαλεντίνο σου, ή σαν τη μέρα με την ιστορία την ιστορία του Αγίου Βαλεντίνου το οποίο λέει ότι μια αφιέρωση του στον ιερέα Γνωστική, Valentinius της Αλεξάνδρειας, ο οποίος υποστήριξε την ιερότητα του γάμου ή μιας υπερβολικής αποκύημα της φαντασίας Geoffrey Chaucer που παρουσιάζεται στο Κοινοβούλιο της Foules, ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου μας δίνει μια ολόκληρη ημέρα για να γιορτάσει τις δόξες της αγάπης! Τώρα που είναι αυτό που αισθάνομαι. Αλλά εάν δεν είναι απόλυτα σε συμφωνία μαζί μου τότε μπορείτε να διαβάσετε μερικά από τα αποσπάσματα ημέρας από τα πιο διάσημα του Αγίου Βαλεντίνου, να δει τι τα μεγάλα μυαλά στην ιστορία έχει να πει για αυτό. Απολαύστε τον!
Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου Best Quotes
Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου Cute Quotes? Πραγματικά αγγίζει, να τις διαβάσετε για να καταλάβετε γιατί κάνουν για την καλύτερη ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου εισαγωγικά ποτέ! Μπορείτε να βρείτε κάποια άλλη όμορφη utterings για την αγάπη στα γαλλικά εισαγωγικά αγάπη.
Μου αρέσει να κάνω τα πράγματα ειδικά για τη σύζυγό μου την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Όπως και να ανοίξει την πόρτα για την όταν βάζει όλα τα ρούχα στο πλυντήριο ρούχων, ή συνδέστε και αποσυνδέστε το κενό, όπως κινείται από δωμάτιο σε δωμάτιο καθαρισμό. Παιδιά, είναι αυτά τα μικρά στοχαστικά πράγματα που μπορείτε να κάνετε για να έχετε έναν γάμο όπως η δική μου. Ανώνυμος
Η καρδιά έχει τους λόγους του τον λόγο δεν γνωρίζει τίποτε. ~ Pascal Blaise in Pensées.
Πώς στη γη είναι εσείς πρόκειται ποτέ να εξηγήσει την άποψη της χημείας και της φυσικής τόσο σημαντικό βιολογικό φαινόμενο όπως ο πρώτος έρωτας; ~ Άλμπερτ Αϊνστάιν.
Ένα φιλί είναι ένα όμορφο τέχνασμα σχεδιασμένο από τη φύση για να σταματήσει την ομιλία, όταν τα λόγια γίνονται περιττές. ~ Bergman Ingrid.
Πρέπει, η προσφορά της Morn ξύπνιο!? Sad Χειμώνας μειώνεται πλέον,? Κάθε doth πουλί επιλέξουν έναν σύντροφο?? Αγίου Αυτή η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.? Για χάρη ότι οι καλές επισκόπου? Σήκω και ας δούμε? Τι ομορφιά πρέπει να είναι? Ότι η Τύχη μας αποδίδει. Ημέρα ποίημα ~ A του Αγίου Βαλεντίνου από τον Michael Drayton.
Η αγάπη είναι το πράγμα που επιτρέπει μια γυναίκα να τραγουδάει, ενώ εκείνη mops το λόγο μετά ο σύζυγός της έχει περπατήσει σε όλη το σε μπότες αχυρώνα του. ~ Farmer Hoosier.
Αστεία Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου Quotes? Εδώ είναι μερικά αποσπάσματα για την ξεκαρδιστική ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, η οποία διπλό τόσο καλή αγάπη ζευγών εντολών καθώς και, διατυπώνουν ο wittiest κυνικούς του κόσμου.
Δεν καταλαβαίνω γιατί Έρως επιλέχθηκε να εκπροσωπήσει την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Όταν σκέφτομαι για ρομαντισμό, το τελευταίο πράγμα στο μυαλό μου βρίσκεται σε μικρή απόσταση, παχουλός μικρό παιδί έρχεται με με ένα όπλο. Ανώνυμος
Έχετε να περπατήσει με προσοχή στις αρχές της αγάπης? Λειτουργίας στο σύνολο των τομέων στην αγκαλιά του εραστή σας μπορεί να προέλθει μόνο αργότερα, όταν είστε σίγουροι ότι δεν θα γελάσει if you ταξίδι. ~ Carroll Jonathan in εκτός του Μουσείου Dog.
Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου είναι όταν πολλοί παντρεμένοι άνδρες Υπενθυμίζεται ό, τι ένας φτωχός Έρως πλάνο είναι πραγματικά. Ανώνυμος
Σήμερα είναι η Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Ή, όπως οι άνδρες αρέσει να το λέμε, Εκβιασμός ημέρα. ~ Λένο Jay.
Αγάπη - ένα άγρια ​​παρεξηγημένο αν και εξαιρετικά επιθυμητή η δυσλειτουργία της καρδιάς η οποία αποδυναμώνει τον εγκέφαλο, προκαλεί τα μάτια να λάμψουν, τα μάγουλα να λάμπουν, η αρτηριακή πίεση να αυξάνεται και η χείλη να pucker. Ανώνυμος
Ήθελα να καταστεί πραγματικά ξεχωριστό για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, έτσι δεμένο τον φίλο μου στο Facebook. Και για τρεις στερεές ώρες είδα ότι ήθελα στην τηλεόραση. ~ Smith Tracy.
Η αληθινή αγάπη είναι όπως τα φαντάσματα, τα οποία όλοι μιλούν και λίγοι έχουν δει. ~ La Rochefoucauld.
Κάποιος πρέπει πάντα να είναι στην αγάπη. Αυτός είναι ο λόγος που δεν πρέπει ποτέ να παντρευτούν. ~ Όσκαρ Ουάιλντ.
(Σημείωση για κηπουρό της) Υπόγειο μυρίζει άσχημα. Ψάξτε για κακά γάτα, η στρωμνή αλλαγή. Happy Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. ~ Stewart Μάρθα.
Όποια και αν είναι, η αγάπη είναι θαυμάσιο και μια μέρα γι 'αυτό είναι το πιο απίστευτα φοβερό! μέρα αυτά του Αγίου Βαλεντίνου εισαγωγικά εγγυηθώ για αυτό. Ευλόγησε η ψυχή του αγίου που άνοιξαν τον δρόμο για τους λάτρεις της να γεμίσει τους εταίρους τους με συντριπτική πάθος την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Και εγώ επίσης συμφωνώ με Ogden Nash όταν λέει,
Ισχυρίζομαι δεν υπάρχει? Άλλο Άγιος? Ως μεγάλη, όπως του Αγίου Βαλεντίνου.