Χόνδρος Σκουλαρίκια

Κατά τη διάρκεια των τελευταίων ετών, ο κόσμος έχει δει την εμφάνιση της μια νέα τάση με την εισαγωγή των διαφόρων τύπων διαπερνήσει σωμάτων. Ενώ νωρίτερα, earlobe ήταν το μόνο μέρος που ήταν ο συνηθέστερα διάτρηση, σήμερα, τρύπημα σώματος έχει πήρε μια εντελώς νέα έννοια με την εισαγωγή ενός νέου πολλά τρυπήματα, συμπεριλαμβανομένων χόνδρου, μύτη, αφαλό, μάγουλο, κλπ. Μεταξύ αυτών των διαφόρων τύπων τρύπημα, το πιο κοινό είναι το τρύπημα αυτιών. Ωστόσο, τρύπημα αυτιών δεν περιορίζεται στην earlobes, μάλλον, έχει γίνει μια δήλωση μόδας για να σπάσουμε το χόνδρου των αυτιών. Ο χόνδρος μπορεί να εξηγηθεί ως η περιοχή πάνω από το αυτί που είναι παχύτερο από το earlobes. Καθώς δεν υπάρχει παροχή αίματος σε αυτό το μέρος του αυτιού, οι πιθανότητες μόλυνσης είναι υψηλότερες σε διάτρηση χόνδρο. Μία από τις αιτίες του χόνδρου piercing μόλυνσης είναι το λανθασμένο τύπο σκουλαρίκι. Ως εκ τούτου, είναι σημαντικό να ξέρετε για σκουλαρίκια χόνδρο, αν είστε πρόθυμοι για να πάρει χόνδρους σας διαπέρασε. Ωστόσο, πριν πάμε σε λεπτομέρειες σχετικά με σκουλαρίκια χόνδρο, ας συγκεντρώσει κάποιες περισσότερες πληροφορίες σχετικά με χόνδρο διάτρηση γενικά.
Χόνδρος Piercing Πληροφορίες
Υπάρχει μια ποικιλία από τρυπήματα χόνδρου που μπορεί κανείς να επιλέξει από. Μερικά από τα δημοφιλή τρυπήματα χόνδρο περιλαμβάνουν τράγο, κόγχη, daith, έλικα, πύργος, antitragus, θαλπωρή, κέλυφος και βιομηχανική διάτρηση. Όλα αυτά τα τρυπήματα γίνεται με τη βοήθεια μιας βελόνας piercing και ποτέ δεν με πυροβολισμούς. Αυτό συμβαίνει επειδή ο χόνδρος είναι πολύ παχύ και το όπλο piercing εξοπλισμού γίνεται μόνο για να σπάσουμε το λοβό του αυτιού. Επιπλέον, αφού ο ίδιος εξοπλισμός χρησιμοποιείται για τον καθένα, ο κίνδυνος να έχουν μολυνθεί είναι επίσης υψηλότερο. Μόλις το piercing γίνεται, είναι σημαντικό να λάβουν τα κατάλληλα μετέπειτα φροντίδα, έτσι ώστε να θεραπεύει σωστά. Θα χρειαστούν περίπου 8 με 12 μήνες για το χόνδρο διάτρηση to επουλωθούν πλήρως και κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, είναι εξαιρετικά σημαντικό να προσέχετε ιδιαίτερα να εξασφαλίζεται η ασφαλής και ταχεία επούλωση. Για αυτό, πρέπει κανείς να ακολουθήσει τη μετέπειτα φροντίδα οδηγίες που δίνονται από το τρύπημα των εμπειρογνωμόνων προσεκτικά. Διαβάστε περισσότερα για το κάνετε piercings χόνδρο του αυτιού κακό.
Χόνδρος Σκουλαρίκια
Όπως είπα νωρίτερα, ένα από τα πιο σημαντικός παράγοντας που πρέπει να ληφθεί υπόψη για την κατάλληλη θεραπεία είναι το κόσμημα του χόνδρου. Αν και υπάρχουν διάφορα σκουλαρίκια χόνδρου που διατίθενται στην αγορά, είναι σημαντικό να επιλέξει τη σωστή, κατά τη στιγμή του piercing. Το σκουλαρίκι χόνδρο ότι ένας επιλέγει κατά τη διάρκεια της διάτρησης πρέπει να είναι από χρυσό, χειρουργικό ανοξείδωτο χάλυβα ή ασήμι. Δεσμευμένη δαχτυλίδια είναι τα καλύτερα σκουλαρίκια χόνδρου που θα πρέπει να φοριούνται κατά την περίοδο της επούλωσης, καθώς δίνει χώρο για το άτομο για να καθαρίσετε το κόσμημα σωστά και οδηγεί επίσης σε καλύτερη επούλωση. Ωστόσο, αν δεν τα βρείτε άνετα, είναι επίσης ωραία να χρησιμοποιούν καρφιά, αλλά βεβαιωθείτε ότι δεν είναι πολύ σφιχτό.
Το σκουλαρίκι χόνδρου που έχει φθαρεί, όταν το τρύπημα αυτιών γίνεται δεν θα πρέπει να απομακρύνονται πριν από την πλήρως επουλωθεί. Αν έχετε να καταργήσετε το piercing που για οποιοδήποτε λόγο, ποτέ δεν το κάνεις μόνος σου. Αντίθετα, μπορείτε να πάτε στο διατρυπών σας για να πάρετε σκουλαρίκι σας αφαιρεθεί. Επίσης, αφού έχετε απομακρυνθεί σκουλαρίκι σας, βεβαιωθείτε ότι το φοράτε χωρίς μεγάλη καθυστέρηση η διατήρηση του piercing ανοιχτό για μεγάλο χρονικό διάστημα μπορεί να προκαλέσει το τρύπημα να κλείσει γρήγορα.
Παρ 'όλα αυτά, όταν το piercing χόνδρος έχει επουλωθεί πλήρως, μπορεί κανείς να επιλέξει από την ποικιλία των σκουλαρικιών χόνδρου για άνδρες και γυναίκες. Αυτά τα σκουλαρίκια χόνδρου είναι διαθέσιμα σε διάφορα μέταλλα συμπεριλαμβανομένων και των χειρουργικών κλέψει, λευκό χρυσό, ασήμι, τιτάνιο, κλπ. Μετά την περίοδο επούλωσης είναι πλήρης, μπορείτε επίσης να επιλέξουν για φθηνά σκουλαρίκια χόνδρου, αλλά μόνο αν δεν έχετε αλλεργία σε τέτοια κοσμήματα . Αν και στεφάνες είναι καλύτερες για τη διάτρηση λοβό, υπάρχει μια ποικιλία μικρών Hoop σκουλαρίκια χόνδρου που μπορεί κανείς να επιλέξει από. Hoop σκουλαρίκια είναι καλύτερο για πύργο, daith και piercing έλικα. Χόνδρος καρφιά σκουλαρίκια είναι το επόμενο επιλογές ως διαφορετικοί τύποι του καρφιά με ενσωματωμένο πολύτιμων και μη πολύτιμων λίθων είναι διαθέσιμα στην αγορά. Αν έχετε κάνει μια βιομηχανική διάτρηση, εξακολουθείτε να έχετε πολλές επιλογές για σκουλαρίκια, με τη μορφή απλού, κυρτά barbells ή στριμμένα barbells καθώς και εκείνων που έχουν χάντρες και πέτρες πάνω τους. Εκτός από αυτό, τα σκουλαρίκια όπως εγκύκλιος barbells, χειροπέδες, σε αιχμαλωσία χάντρες φαίνονται καλά σε όλους τους τύπους των piercings χόνδρου του αυτιού.
Ελπίζω αυτές τις πληροφορίες σκουλαρίκια χόνδρος είναι χρήσιμο για σας να επιλέξετε το τέλειο κόσμημα για τον εαυτό σας. Μόλις διάτρηση χόνδρο σας έχει επουλωθεί πλήρως πειραματίζονται με διαφορετικά είδη σκουλαρίκια και να επιλέξουν αυτούς που φαίνονται καλύτερα σε σας.