Ευαίσθητο δέρμα του προσώπου

Ευαίσθητο δέρμα του προσώπου χρειάζεται επιπλέον φροντίδα και προσοχή. Η φροντίδα δέρματος είναι κατ 'ουσίαν σχετικά με τη διατροφή σας και τα κατάλληλα προϊόντα για την περιποίηση του δέρματος. Δεδομένου ότι το δέρμα σας είναι ευαίσθητο, είναι πιο επιρρεπείς σε breakouts και ζημιές. Ως εκ τούτου, πρέπει να είναι καλά προστατευμένα και φροντίδα. Χρησιμοποιώντας φυσικά προϊόντα πάνω από τεχνητά γίνοντα καλλυντικά είναι ο καλύτερος τρόπος για τη φροντίδα της ευαίσθητης επιδερμίδας. Δεδομένου ότι το ευαίσθητο δέρμα έχει λεπτούς πόρους που αναπτύσσει συχνά εξανθήματα. Είναι δύσκολο να προσδιορίσουν τις ευαίσθητες δέρμα του προσώπου. Ωστόσο, μέσω της δοκιμής και λάθους, μπορείτε να σημειώσετε τα προϊόντα φροντίδας του δέρματος που είναι σκληρή στο δέρμα σας. Ας ρίξουμε μια ματιά σε μερικές από τις συμβουλές για ευαίσθητες φροντίδα του δέρματος να αποκαταστήσουν τη χαμένη λάμψη και flawlessness του.
Ευαίσθητα Προσώπου Περιποίηση
Dry Sensitive δέρμα του προσώπου? Δεδομένου ότι το δέρμα σας είναι ξηρό και ευαίσθητο επίσης, το πρώτο πράγμα που χρειάζεται είναι η ενυδάτωση. Περιβαλλοντική ρύπανση και δραστικές χημικές ουσίες πάρει κάθε ίχνος υγρασίας από το δέρμα σας. Ο μόνος τρόπος για την αναπλήρωση είναι πίνοντας πολύ νερό και η κατανάλωση πολλών φρούτων με βάση το νερό. Κάθε βράδυ, πριν πάτε για ύπνο, πλύνετε το πρόσωπό σας με χλιαρό νερό και χρησιμοποιήστε ένα καλό μέσο καθαρισμού για να καθαρίσετε τους πόρους. Πλύνετε άλλη μια φορά και να εφαρμόσουν ένα αποτελεσματικό moisturizer για να κρατήσει την υπάρχουσα υγρασία. Ενυδατώνει το δέρμα σας αμέσως μετά το μπάνιο σας το πρωί. Το λάδι καρύδας, βούτυρο κακάο ή καριτέ είναι καλά moisturizers δεδομένου ότι είναι πλούσια σε βιταμίνη Α, βιταμίνη C, βιταμίνη D, αιθέρια έλαια και πρωτεΐνες. Αποφύγετε τη χρήση αποτελούν όσο το δυνατόν περισσότερο. Σε περίπτωση που κάνετε, θυμηθείτε να το πάρει μακριά προτού να χτυπήσετε το σάκο. Η ξηρή επιδερμίδα γίνεται ερεθίζεται εύκολα, είναι σοφό να στεγνώνουμε αυτό. Συμπεριλάβετε πολλοί υγιείς ελαίων στη διατροφή σας για να επαναφέρει τη λάμψη στο δέρμα σας και να πάρει χρόνια από αυτήν.
Διαβάστε περισσότερα για:? Best Λοσιόν για ξηρή επιδερμίδα? Προσώπου Ενυδάτωση για την ξηρή επιδερμίδα? Λιπαρά Sensitive δέρμα του προσώπου? Λιπαρό sensitive δέρμα του προσώπου χαρακτηρίζεται από διευρυμένους πόρους. Το λάδι σε τέτοια τύπο δέρματος είναι σμήγμα, η οποία εκκρίνεται από τους sebaceous αδένες. Έτσι, το λιπαρό δέρμα είναι πιο πιθανό να έχουν ακμή, από οποιοδήποτε άλλο τύπο δέρματος. Για λιπαρά ευαίσθητο προσώπου φροντίδα του δέρματος, πακέτα λάσπη είναι ο τρόπος να πάει. Σανταλόξυλο επικόλληση και ροδόνερο πακέτο πρόσωπο, απορροφά το υπερβολικό πετρέλαιο από την επιφάνεια του δέρματος, προλαμβάνοντας τη συσσώρευση σμήγματος και της ακμής. Οι άνθρωποι με πολύ ευαίσθητα δέρμα του προσώπου πρέπει να πλύνετε το πρόσωπό τους, τουλάχιστον τρεις φορές την ημέρα. Χρήση αντι-βακτηριακή αιθέρια έλαια όπως το λάδι λεβάντας για το ευαίσθητο δέρμα μπορεί επίσης να σας βοηθήσει να απαλλαγούμε από κηλίδες και ακμής. Μόλις χρησιμοποιώντας πάλι συσκευασίες λάσπη such as multani mitti (γη Fuller του) πακέτο θα ταιριάζει στο δέρμα σας. Για τα ευαίσθητα και λιπαρότητα του δέρματος, αποφύγετε να τρώτε junk και τηγανητά τρόφιμα. Παρακολουθείτε την πρόσληψη σας ζαχαρούχων τροφίμων πάρα πολύ. Φάτε πολλά φρέσκα φρούτα, λαχανικά, φύτρο σιταριού, δημητριακά ολικής αλέσεως, τα φασόλια και τα καρύδια. Πόσιμο άφθονες ποσότητες νερού θα βοηθήσει ξέπλυμα των τοξινών, διατηρώντας έτσι το δέρμα σας υγιές και ενυδατωμένο.
Μακιγιάζ για το ευαίσθητο δέρμα? Ευαίσθητο δέρμα παίρνει εύκολα ερεθίζεται. Κατά συνέπεια, πρέπει να επιλέξετε το σωστό καλλυντικών. Πάντα πραγματοποίηση δοκιμής patch πριν από την αγορά όλα τα καλλυντικά. Χρησιμοποιείτε μόνο επώνυμα προϊόντα. Μπορούν να σας κοστίσει μια βόμβα, αλλά αξίζει το τίμημα. Βεβαιωθείτε ότι έχετε αφαιρέσει το μακιγιάζ, πριν πάτε για ύπνο. Διαβάστε περισσότερα για ευαίσθητο δέρμα μακιγιάζ
Αυτή ήταν μια περίληψη των ευαίσθητων προσώπου φροντίδα του δέρματος. Στην ειλικρινή γνώμη μου, δεδομένου ότι έχετε το ευαίσθητο δέρμα να αποφεύγουν τη χρήση makeup ή οποιοδήποτε άλλο τεχνητό προϊόν στο δέρμα σας. Ευαίσθητο δέρμα χρειάζεται λίγο μεγαλύτερη προσοχή απ 'οποιοδήποτε άλλο τύπο δέρματος για να διατηρήσει λάμψη του. Έτσι, δώστε προσοχή για να κρατήσει το δερματικά προβλήματα στον κόλπο και να απολαύσετε την ακτινοβολία ενός άψογου δέρματος.