Πώς να πάρει χρώμα Out of Carpet

Χαλί δάπεδο δανείζει οποιοδήποτε δωμάτιο, μικρές ή μεγάλες, τη δική του ξεχωριστή εμφάνιση. Χαλιά χρησιμοποιούνται στο σαλόνι, τραπεζαρία, την κρεβατοκάμαρα και άλλες στεγασμένους χώρους του σπιτιού. Συντήρηση και ο καθαρισμός χαλιών από καιρό σε καιρό μπορεί να είναι αρκετά μια εργασία, επειδή τα περισσότερα χαλιά είναι αρκετά βαριά και έχουν πολύ μεγάλη πιθανότητα να πάρει βρώμικο δεδομένου ότι είναι απλωμένα στο πάτωμα. Εκτός από την τακτική συντήρηση, μπορεί να υπάρχουν κηλίδες στο χαλί που μπορούν να είναι ακόμη πιο κουραστική για τον καθαρισμό. Κρασιά, χρώματα, είδη διατροφής, κ.λπ., εάν δεν καθαρίζονται σε χρόνο, όταν ο λεκές είναι ακόμη νωπή, μπορεί να είναι πολύ δύσκολο να ξεφορτωθούν. Εδώ είναι ένα βήμα σοφή μέθοδο για το πώς να πάρει χρώμα από το χαλί, και να αποκαταστήσει το χαλί πίσω στην αρχική του εμφάνιση. Διαβάστε περισσότερα για την αφαίρεση λεκέδων ταπήτων.
Πώς να πάρει χρώμα Από Carpet Όταν Stain η Fresh
Βήμα 1? Κατά προτίμηση, οι εργασίες για το χυμένο χρώμα λεκέ, όταν είναι ακόμα νωπό. Try λεκιάζοντας το επιπλέον χρώμα από το χαλί με την ενυδάτωση το χρώμα με ένα κομμάτι ύφασμα.
Βήμα 2? Σ 'ένα μπολ, κάνετε ένα διάλυμα νερού και απορρυπαντικού. Πάρτε λίγο βαμβάκι και να απολαύσετε το διάλυμα απορρυπαντικού με αυτήν, αφού ότι τρίβονται πάνω στο χρώμα λεκέ. Εάν το κάνετε αυτό αμέσως, λίγα λεπτά από το χρώμα χυθεί για το χαλί, ο λεκές θα πρέπει να αφαιρεθούν εύκολα, μόνο με διαβροχή του χρώμα.
Βήμα 3? Πλένετε περιοχή με καθαρό νερό και αφήστε το να στεγνώσει. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια ηλεκτρική σκούπα για να στεγνώσει γρήγορα.
Διαβάστε περισσότερα για:? Ταπητοκαθαριστήριο Solutions? Μεθόδους καθαρισμού ταπήτων? Πώς να πάρει το χρώμα Από Carpet Όταν Stain είναι παλιά
Αν ο λεκές είναι παλιό ή αν δεν έχετε απομακρυνθεί από το διάλυμα απορρυπαντικού και το νερό, τότε η επόμενη εναλλακτική λύση για την αφαίρεση λεκέδων θεωρεί το χρώμα λεκέ με σόδα και το αλάτι.
Βήμα 1? Πάρτε κάποιο σόδα και ρίξτε το στο χρώμα λεκέ. Πρέπει να λαμβάνεται μέριμνα για να το χύσει μόνο στο λεκέ και να μην την εξάπλωση γύρω από αυτό, δεδομένου ότι μπορεί να χαλάσει από το χαλί ακόμα περισσότερο.
Βήμα 2? Παίρνουμε περίπου μία κουταλιά της σούπας αλάτι και το βάζουμε στο λεκέ. Τώρα, τρίψτε το αλάτι μαζί με τη σόδα πάνω στο λεκέ.
Βήμα 3? Αφήστε το μείγμα της σόδας αλάτι και κλαμπ με το λεκέ για περίπου δεκαπέντε λεπτά. Στη συνέχεια, λαμβάνοντας ένα κομμάτι ύφασμα, κηλίδα το χρώμα λεκέ και το μείγμα, από το χαλί.
Βήμα 4? Εφαρμόστε ένα μείγμα απορρυπαντικού και νερού στο λεκιασμένη περιοχή του τάπητα. Αργότερα, καθαρίστε το χαλί με απλό, χλιαρό νερό για να απαλλαγούμε από το χρώμα λεκέ καθώς και το αλάτι πετρωμάτων, η λέσχη σόδα και απορρυπαντικό.
Άλλες μέθοδοι πάρει Paint Out of Carpet
Κάποιες άλλες μέθοδοι για την αφαίρεση λεκέδες βαφής εφαρμόζουν ακετόνη ή προϊόντα αφαίρεσης βερνικιού νυχιών που περιέχει ακετόνη στο λεκέ και την εφαρμογή του υπεροξειδίου του υδρογόνου το χρωματισμένο χαλί. Ακετόνη μπορούν απλά να χύνεται πάνω στο λεκέ και στη συνέχεια αφήνεται για περίπου πέντε λεπτά. Αργότερα, ο λεκές θα πρέπει να καθαρίζεται και να καθαρίζονται με διάλυμα απορρυπαντικού και νερού. Το υπεροξείδιο του υδρογόνου πρέπει να τρίβεται στο χρώμα λεκέ, ακολουθούμενη από τρίψιμο του λεκιασμένη περιοχή χαλί και να απολαύσετε τον λεκέ με ένα κομμάτι ύφασμα. Αυτές οι μέθοδοι μπορεί να είναι αρκετά αποτελεσματικές κυρίως για τους επίμονους λεκέδες βαφής. Ωστόσο, δεδομένου ότι και οι δύο συνεπάγονται τη χρήση ισχυρών χημικών ουσιών, ο τάπητας είναι σε κίνδυνο να χάσουν χρώμα ή την υφή του, όταν καθαρίζεται μέσω αυτών των μεθόδων.
Διαβάστε περισσότερα για:? Πώς να καθαρίσει τους λεκέδες Carpet? Πώς να αφαιρέσει το χρώμα από το χαλί? Ελπίζω τώρα ξέρετε πώς να πάρει χρώμα από το χαλί. Εκτός από αυτές τις μεθόδους, υπάρχουν επαγγελματίες καθαρισμού ταπήτων υπηρεσίες που μπορείτε να νοικιάσετε για να απαλλαγούμε από τους λεκέδες βαφής, ειδικά αν το χαλί είναι πολύ ακριβό. Μια φτηνή και εύκολη εναλλακτική λύση είναι η θεραπευτική αντιμετώπιση των χρωμάτων λεκέ στο χαλί με όλες καθαρισμού γενικής χρήσεως και προϊόντα απολιπάνετε διατίθενται σε αγορά.