Boss Δώρα

Είναι ένα από τα πλέον πιο λεπτό καθήκοντα για να πάρει ένα δώρο για το αφεντικό σας. Το αν θα ήθελα το δώρο ή μη, αποτελεί το τελευταίο μέρος το σημαντικό αυτό θέμα, ή αν θα εγκρίνει ενός υπαλλήλου gifting αυτόν ή όχι! Έτσι, πριν ξεκινήσετε στίβουν το μυαλό σας για την αναζήτηση καλύτερα δώρα αφεντικό, βεβαιωθείτε ότι το αφεντικό σας δεν είναι εις βάρος των εργαζομένων gifting του. Στην πραγματικότητα, στα περισσότερα από τα εταιρικά γραφεία, στους εργαζόμενους στις ΗΠΑ δεν επιτρέπεται να παρέχει κάθε είδους δώρο για το αφεντικό τους, υπάρχουν δώρο που δίνει τις πολιτικές σε γραφεία, τα οποία πρέπει να ακολουθούνται αυστηρά. Έτσι, βεβαιωθείτε ότι δεν έχετε καμία τέτοια πολιτική στο γραφείο σας πριν από την επιλογή ενός δώρου. Πριν περάσουμε στην μοναδικά δώρα αφεντικό, ας δούμε πρώτα τι δεν πρέπει να δοθεί σε ένα αφεντικό, σύμφωνα με το δόσιμο δώρων εθιμοτυπία.
Τι να μην δώρων σας αφεντικό
Τα παρακάτω είναι τα πράγματα που δεν πρέπει ποτέ ποτέ δώρο το αφεντικό σας, αν δεν έχετε κάτι τολμηρό στο μυαλό σας! ? Σπιτική Έξτρα: Αν και θεωρούμε σπιτικά καλούδια ως χειρονομία αγάπης, δεν θα πρέπει να δοθεί στο αφεντικό σας. Θεωρείται ότι είναι πολύ προσωπική, η οποία είναι προφανές ότι δεν επιτρέπεται σε εταιρικά περιβάλλοντα. ? Νομισματική Δώρα: Δεν ξέρω γιατί κάποιος θα σκεφτόταν ότι, εάν όμως αυτή η σκέψη έχει περάσει ποτέ το μυαλό σας, να απαλλαγούμε από αυτό. Η λογική είναι απλή, το αφεντικό σας, σας έχει υπηρεσίας του, σας πληρώνει, πώς μπορείτε να τον ξεπληρώσει; ? Gag Δώρα: Gag δώρα δεν αμφιβολία ένα από τα ιδέες για δώρα διασκέδαση, αλλά όχι σε περίπτωση αφεντικό. Δεν κάνει ποτέ δώρο το αφεντικό σας οποιοδήποτε είδος της gag δώρο, αν δεν είναι πολύ φιλικός με τους υπαλλήλους του και δεν θα το μυαλό για ακίνδυνο φάρσα. Ωστόσο, δεν έχει νόημα να πάρουμε το ρίσκο, δεν παρουσιάζουν gag δώρο! ? Αυτά ήταν τα πράγματα που δεν πρέπει να δώσει, τώρα ας ρίξουμε μια ματιά σε δώρα που μπορείτε να δώσετε.
Boss Ιδέες δώρα
Οι ακόλουθες είναι μερικές γενικές δώρα αφεντικό ιδέες. Προσπαθήστε να μην κάνετε οποιοδήποτε από τα ακόλουθα δώρα πολύ εξατομικευμένη, με την προσθήκη σε κάτι.
Εξατομικευμένη Ρολόι Pen Stand: Αυτό είναι ένα από τα καλύτερα δώρα αφεντικό. Είναι το αφεντικό που χρειάζεται ένα στυλό περισσότερο από οποιονδήποτε άλλο οπότε γιατί να μην δώρο αυτός ένα μοναδικό stand στυλό; Υπάρχουν διάφοροι τύποι της πένας διαθέσιμων θέσεων στάθμευσης αεροσκαφών, αλλά αυτά που μπορεί πραγματικά να δοθεί ως εταιρικά δώρα είναι τα λευκά ή αργυρά με ένα ρολόι. Το ρολόι δεν είναι μόνο λέει χρόνο, αλλά επίσης η ημερομηνία και η εγκατάσταση συναγερμού, το οποίο επίσης με μια οθόνη αφής! Μπορείτε ακόμη και δώρο ένα ωραίο στυλό μαζί με το περίπτερο στυλό.
Καφές Lovers Καλάθι: Γραφείο και ο καφές είναι αλληλένδετα μεταξύ τους! Πρέπει να υπάρχει σχεδόν κανένα αφεντικό που δεν χρειάζεται ένα ζεστό φλιτζάνι καφέ για να ξεκινήσετε τη μέρα του με. Αν το αφεντικό σας είναι εραστής καφέ, δώρο του ένα καλάθι δώρων καφέ. Υπάρχουν πολλά πράγματα που μπορείτε να προσθέσετε σε αυτό, αλλά φυσικά δεν πρέπει να το υπερπληρώ. Έτσι, προσθέστε λίγα πράγματα όπως ένα ωραίο κούπα καφέ (να κολλήσει στο κλασικό χρώματα!), Διάφορα είδη φακελάκια καφέ και ένα μικρό κουτί με τα μπισκότα. Προαιρετική επιλογή πράγμα που μπορεί να προστεθεί είναι ένα πιστοποιητικό δώρων καφέ.
Κάτοχος Κάρτας: Ένας κάτοχος της κάρτας είναι ένα από τα τέλεια δώρα αφεντικό. Ακόμη και αν ο ίδιος έχει ήδη ένα, ένα επιπλέον κάτοχος της κάρτας θα τον βοηθήσει σίγουρα για τη διαχείριση της επιπλέον κάρτες. Αν και υπάρχουν κυριολεκτικά χιλιάδες είδη των κατόχων καρτών, επιλέξτε ένα που έχει μια εκλεπτυσμένη εμφάνιση σε αυτό. Για παράδειγμα, μια κάρτα ασημένιο μαόνι, φαίνεται απλά κλασικό! Για να κάνετε το δώρο πιο ενδιαφέρον, μπορείτε να το πάρετε χαραγμένο με τα αρχικά του το αφεντικό σου ή το όνομά του, ανάλογα με το ποια νομίζετε ότι είναι η κατάλληλη. Διαβάστε περισσότερα για την εταιρική καλάθια δώρων.
Έξυπνα Gadgets: Gadgets είναι κάτι που μπορεί να είναι ταλαντούχα σε οποιονδήποτε, ανεξάρτητα από το φύλο. Δεν χρειάζεται να δαπανήσει ολόκληρο το μισθό σας για να πάρει το αφεντικό σας τις τελευταίες κινητό τηλέφωνο ή κάτι! Υπάρχουν πολλά οικονομικά προσιτές gadgets που μπορεί να δοθεί, όπως το iPod ομιλητές. Αυτά είναι αρκετά φθηνή και είναι μοντέρνα. Μια άλλη ανέξοδη gadget είναι ένα φωτογραφικό εκτυπωτή. Ένας εκτυπωτής φωτογραφιών μπορεί να δοθεί σε ένα αρσενικό ή θηλυκό προϊστάμενο και σίγουρα πρέπει να εκτιμηθεί, ο οποίος δεν θα είναι ευτυχής να πάρει απεριόριστες φωτογραφίες του εαυτού μας που επίσης ανά πάσα στιγμή! Διαβάστε περισσότερα σχετικά με ιδέες για δώρα αφεντικό.
Αυτά ήταν μερικά από τα καλά δώρα αφεντικό. Μην δίνετε κάποιο δώρο στον προϊστάμενό σας εάν υπάρχει κάποιο ειδικό λόγο σαν τη μέρα με το αφεντικό »ή τα Χριστούγεννα. Έτσι τώρα που ξέρετε τι στο δώρο το αφεντικό σας, μπορείτε να αποκτήσετε είναι η εκτίμηση, αντί της οργής του!