Πώς να αφαιρέσει τους λεκέδες Μόνιμη Marker

Οι άνθρωποι που έχουν παιδιά στο σπίτι θα σας πω σίγουρα πως τα παιδιά αγαπούν να επιδείξουν δημιουργικότητα και το ταλέντο τους στους τοίχους, καναπέ, ξύλινες επιφάνειες, έπιπλα, κ.λπ. Αν και φαίνεται χαριτωμένο όταν τα παιδιά Αποκαλούν τους γονείς τους για να αναδείξουν το έργο τους, τους γονείς σίγουρα έχουν έναν σκληρό χρόνο για να το αφαιρέσετε από τον τοίχο, ειδικά όταν γίνεται με τη χρησιμοποίηση ανεξίτηλους μαρκαδόρους. Πολλοί άνθρωποι πιστεύουν ότι πρέπει να ξανακάνω τοίχους τους ή να αλλάξετε τον καναπέ που είναι διακοσμημένο με μόνιμους δείκτες όπως είναι τα σημάδια που πραγματοποιούνται σε αυτές πρέπει να παραμένουν μόνιμα. Παρ 'όλα αυτά, αν και είναι δύσκολο να αφαιρέσετε τα σημάδια γίνονται με μόνιμους δείκτες, δεν είναι πραγματικά αδύνατο. Με άλλα λόγια, η αφαίρεση μόνιμη λεκέδες δείκτη μπορεί πραγματικά να γίνει με κατάλληλες μεθόδους. Έτσι, οι άνθρωποι που ψάχνουν για μια απάντηση ως προς το πώς να αφαιρέσει μόνιμα τους λεκέδες δείκτη, εδώ είναι μερικοί τρόποι που μπορείτε να δοκιμάσετε. Διαβάστε περισσότερα για την αφαίρεση λεκέδων.
Πώς να αφαιρέσει τους λεκέδες Μόνιμη Marker
Λεκέδες γίνει με ανεξίτηλο μαρκαδόρο είναι δύσκολο γιατί είναι ανθεκτικό στο νερό. Οι δείκτες περιέχουν διαλύτες, όπως το αλκοόλ, το τολουόλιο και το ξυλόλιο που καθιστά δυνατή τη χρήση του σε διαφορετικές επιφάνειες, όπως χαρτί, γυαλί, πέτρα, μέταλλο, ρούχα, κλπ. Ωστόσο, η κατάργηση της μόνιμης λεκέδες δείκτη από πολύτιμα έπιπλα και τους τοίχους μπορεί να γίνει αρκετά απογοήτευση. Ωστόσο, όπως είπα και προηγουμένως, είναι πραγματικά εφικτός.
Ένας από τους πιο αποτελεσματικούς τρόπους για να απαλλαγούμε από λεκέδες πραγματοποιούνται από μόνιμο δείκτη είναι χρησιμοποιώντας ένα στεγνό διαγράψει δείκτη. Ωστόσο, το πρόβλημα με αυτό είναι ότι λειτουργεί μόνο σε μη πορώδεις επιφάνειες, όπως οθόνη του υπολογιστή, ξηρό σβήνει του σκάφους, η πόρτα του ψυγείου, κλπ. Με άλλα λόγια, κάποιος μπορεί να μην είναι σε θέση να αφαιρέσετε μόνιμα λεκέδες δείκτη αποτελεσματικά από τις επιφάνειες όπως το ξύλο, τα ρούχα , πλαστικά, κ.λπ. Επομένως, εδώ είναι μερικοί από τους τρόπους για να απαλλαγούμε από λεκέδες που κατασκευάζεται από ανεξίτηλους μαρκαδόρους όπου το ξηρό σβήνει δείκτη δεν λειτουργεί. Διαβάστε περισσότερα για μόνιμο δείκτη αφαίρεση λεκέδων.
Πώς να αφαιρέσει το μόνιμο δείκτη λεκέδες από πλαστικό? Μια από τις καλύτερες και φθηνότερες μέθοδοι για την αφαίρεση λεκέδων μόνιμης σήμανσης με καθαρισμό του με λεμόνι. Λεμόνι λέγεται για να έχει ορισμένες ιδιότητες που βοηθά στην ελάφρυνση χρώματα και ως εκ τούτου, χρησιμοποιούνται για να ελαφρύνει χρώμα του δέρματος του ατόμου, χρώμα μαλλιών κλπ. Με τον ίδιο τρόπο, είναι επίσης λέγεται ότι είναι ένας αποτελεσματικός τρόπος για την απομάκρυνση μόνιμη λεκέδες δείκτη από το πλαστικό. Κόψτε ένα λεμόνι στα δύο και τρίψτε το στη πλαστική επιφάνεια. Ένας άλλος τρόπος για να γίνει αυτό είναι να αποσπάσουν το χυμό από ένα λεμόνι και τρίψτε απαλά το λεκέ by ύφασμα εμποτισμένο σε αυτό. Αν ο λεκές μόνο φωτίζει και δεν εξαφανίζονται εντελώς μετά την εφαρμογή λεμόνι πάνω του, τοποθετήστε το πλαστικό σε άμεσο ηλιακό φως για μια μέρα και σίγουρα θα διαπιστώσετε ότι ο λεκές έχει φύγει τελείως.
Ένας άλλος τρόπος για την εξάλειψη μόνιμη λεκέδες δείκτη από το πλαστικό είναι με τη χρήση άσπρο ξίδι για αυτό. Ενυδατώστε ένα μικρό μέρος του ένα σφουγγάρι ή πανί σε λευκό ξίδι και τρίψτε το στο λεκέ. Ξεπλένετέ το με νερό και σκουπίστε με ένα καθαρό πανί. Τρίψιμο μαγειρική σόδα για το πλαστικό μπορεί επίσης να βοηθήσει στην εξάλειψη του μόνιμου λεκέδες δείκτη εντελώς.
Πώς να αφαιρέσει το μόνιμο δείκτη λεκέδες από τα ρούχα? Having λεκέδες της μόνιμης σήμανσης στα ρούχα μπορεί να τους unwearable. Ωστόσο, πριν απορρίψετε τα ρούχα σας, επειδή έχουν μόνιμη λεκέδες δείκτη πάνω τους, και να προσπαθήσουν ορισμένα από αυτούς τους τρόπους άρσης μόνιμη λεκέδες δείκτη από τα ρούχα. Ένας τρόπος για να γίνει αυτό είναι με τη χρήση του ασετόν. Εφαρμόσει κάποιες ασετόν στο λεκέ και στεγνώστε το με μια καθαρή χαρτοπετσέτα μέχρι το λεκέ είναι πλήρως εξαφανιστεί από τα ρούχα. Ένας άλλος τρόπος για να γίνει μακριά με το μόνιμο δείκτη λεκέ είναι με τη χρήση σπρέι μαλλιών. Πριν γίνει αυτό, είναι σημαντικό να τοποθετήσετε μια πετσέτα κάτω από το ύφασμα. Ψεκάστε some σπρέι μαλλιών πάνω στο λεκέ και τρίψτε με τη χρησιμοποίηση ενός Q-tip. Πλύσιμο του υφάσματος σε ένα πλυντήριο με κρύο νερό και το φλυτζάνι του άλατος, αντί του απορρυπαντικού είναι επίσης πολύ αποτελεσματικό. Περισσότερα για την αφαίρεση των λεκέδων από τα ρούχα και λεκέ απομάκρυνση από τα ρούχα.
Πώς να αφαιρέσει το μόνιμο δείκτη λεκέδες από δέρμα? Αν έχετε βρεθεί σε μερικά σημεία γίνεται από μόνιμους λεκέδες δείκτη για τα δερμάτινα καναπέ σας, τσάντα ή κάποιο άλλο πράγμα από δέρμα, θα πρέπει να είναι σίγουρα ψάχνει για έναν τρόπο να το καθαρίσει χωρίς καταστρέφουν το δέρμα. Οι περισσότεροι άνθρωποι συνιστούμε τη χρήση αλκοόλ για να απαλλαγούμε από μόνιμους λεκέδες δείκτη στο δέρμα. Ωστόσο, το αλκοόλ δεν θα πρέπει ποτέ να χρησιμοποιείται απευθείας στο δέρμα καθώς μπορεί να προκαλέσει το χρώμα του δέρματος να ξεθωριάζει. Αντίθετα, θα ήταν καλύτερο να χρησιμοποιήσετε ένα προϊόν που έχει υψηλή περιεκτικότητα σε αλκοόλ σε αυτό. Εφαρμόστε το προϊόν αυτό στο λεκέ και σκουπίστε απαλά με ένα καθαρό πανί. Μην τρίψτε το λεκέ που διατυπώνονται στα δερμάτινα καθώς αυτό μπορεί να χαλάσει. Ακριβώς όπως και για τα ρούχα, το τρίψιμο προϊόντα αφαίρεσης βερνικιού νυχιών με Q-tip μπορεί επίσης να βοηθήσει στην εξάλειψη μόνιμη λεκέδες δείκτη στο δέρμα. Μερικά άλλα πράγματα που μπορείτε να δοκιμάσετε με ασφάλεια δέρμα είναι σπρέι σώματος, λακ, καθώς και αντηλιακό. Μάθετε περισσότερα για την αφαίρεση των λεκέδων από το δέρμα.
Πώς να αφαιρέσει το μόνιμο δείκτη λεκέδες από άλλες επιφάνειες? Εκτός από τα δερμάτινα ρούχα, και τα πλαστικά, την άρση μόνιμη λεκέδες δείκτη από τους τοίχους και επιφάνειες από ξύλο μπορεί επίσης να αποδειχθεί ένα δύσκολο έργο. Αν βρείτε λεκέδες δείκτη πάνω σε ξύλο, το τρίψιμο με οδοντόπαστα θα σας βοηθήσει στο να απαλλαγούμε από αυτό με επιτυχία. Ωστόσο, κάποιος πρέπει να χρησιμοποιήσει τις τακτικές λευκού χρώματος οδοντόπαστα για να το κάνει όπως η οδοντόκρεμα γίνεται με τζελ δεν είναι αποτελεσματική σε όλα. Στην περίπτωση οριστικής λεκέδες σήμανσης σε τοίχους, μπορούν να αφαιρεθούν με διάλυμα χλωρίνης και νερού. Οινόπνευμα είναι επίσης ένας αποτελεσματικός τρόπος για την άρση των μόνιμων λεκέδες δείκτη σε επιφάνειες όπως τοίχοι, χαλιά, κλπ. Διαβάστε περισσότερα για την αφαίρεση των λεκέδων από το ξύλο.
Μπορεί να θέλετε να διαβάσετε περισσότερα για:? Πώς να αφαιρέσει το χρώμα από τα ρούχα? Fabric Dye Απομάκρυνση? Ελπίζω να έχεις μια σαφή ιδέα για το πώς να αφαιρέσει μόνιμα τους λεκέδες δείκτη αποτελεσματικά. Έτσι την επόμενη φορά, θα βρείτε ένα μόνιμο δείκτη κηλίδα στη πολύτιμα έπιπλα ή ρούχα σας, μην πανικοβληθείτε. Αντ 'αυτού, δοκιμάστε ένα από αυτά τα διορθωτικά μέτρα και σίγουρα θα είναι σε θέση να αφαιρέσει τους λεκέδες αποτελεσματικά.