Magnolia ασθενειών των δένδρων

Magnolia είναι ένα από τα μεγαλύτερα γένος ανθοφόρων φυτών με περίπου 200 είδη και πολλά υβρίδια. Αυτές οι εγκαταστάσεις ανήκουν στην Magnoliaceae οικογένεια και σύμφωνα με αρχαιολογικά τεκμήρια, μερικά είδη magnolia υπήρχαν πριν 95 εκατομμύρια χρόνια. Τα φυτά αυτά θεωρούνται ως μία από τις δύσκολες εκείνες που είναι φυσικά ανοσία στις περισσότερες από τις ασθένειες. Ωστόσο, υπάρχουν ορισμένες ασθένειες, που πλήττουν αυτά τα δέντρα. Ένα έντομο που ονομάζεται κλίμακα magnolia μπορούν να επιτεθούν και το δέντρο και να προκαλέσουν βλάβη. Διαβάστε παρακάτω για να μάθετε περισσότερα για ασθένειες δέντρο μανόλιας.
Ασθένειες των Δένδρων Magnolia
Όπως προαναφέρθηκε, οι μανόλιες είναι μεταξύ μερικών από τα παλαιότερα δέντρα στη γη. Λέγεται ότι αυτά τα δέντρα έχουν ισχυρή ασυλία για να αντισταθεί πολλές ασθένειες. Ενώ, οι περισσότερες από τις ασθένειες δέντρο magnolia μπορούν να προληφθούν με καλή φροντίδα, υπάρχουν ορισμένοι που απαιτούν θεραπεία. Ας ρίξουμε μια ματιά σε μερικά από τα κοινά των ασθενειών των δένδρων μανόλιας και θεραπεία.
Φύλλο σήψη
Leaf σήψη είναι μια κοινή ασθένεια των φυτών, που προκαλείται από ένα είδος μύκητα. Ενώ, με έδρα τα φυτά δεν μπορούν να υποφέρουν πολύ από αυτήν την ασθένεια, νεαρά φυτά magnolia μπορεί να καταστραφεί σε μεγάλο βαθμό. Ένα από τα αρχικά συμπτώματα των φύλλων σήψη είναι το νήμα-όπως σχηματισμός στην πίσω πλευρά των φύλλων, τα οποία αναπτύξει μια μπερδεμένη εμφάνιση με το χρόνο. Τα φύλλα μπορούν να μείνουν μαζί, καθώς η ασθένεια εξαπλώνεται. Τις περισσότερες φορές, το κλάδεμα των τμημάτων που θα είναι αρκετή για τη θεραπεία αυτής της ασθένειας. Χρησιμοποιήστε τα εργαλεία κλαδέματος βουτηγμένα σε καταπολέμηση μυκήτων παρασκευάσματα. Φροντίστε να κλαδεύω ολόκληρων των πληγεισών κλαδιά, που πρέπει να καεί αμέσως. Απολυμάνετε τα εργαλεία κλαδέματος μετά από αυτό.
Magnolia Κλίμακα
Magnolias κλίμακα (Neolecanium cornuparvum) είναι ένα από τα πιο κοινά παράσιτα στα δέντρα Magnolia. Αυτά τα έντομα πιπιλίζουν το σφρίγος από τα μικρά κλαδιά των δέντρων magnolia, που γίνονται αδύναμες. Οι κλάδοι αυτοί μπορούν είτε να πεθάνουν ή να παράγουν υπανάπτυκτες φύλλα. Οι εν λόγω κλάδοι βρίσκονται συχνά σε προσβολή από μαύρη μούχλα. Μπορεί να μην υπάρξει οποιαδήποτε πρόωρα συμπτώματα της κλίμακας επίθεση και τις περισσότερες φορές, παίρνει παρατηρήσει, μόνο όταν τα κλαδιά turn αδύναμη και να αναπτύξουν μαύρη επίστρωση καπνισμένα (μούχλα). Η πιο συνηθισμένη θεραπεία για την πάθηση αυτή είναι να ψεκάσετε τα κλαδιά του δέντρου με ένα μίγμα των κηπευτικών ελαίων, σαπούνι και νερό (την άνοιξη). Συνιστάται επίσης η χρήση χημικών φυτοφαρμάκων κατά τη διάρκεια αργά καλοκαίρια να περιορίσει τη δράση των συλλεκτών.
Φύλλο Spots
Όπως φύλλα σήψη, σημεία φύλλων προκαλείται επίσης από το μύκητα. Σε μερικές σπάνιες περιπτώσεις, ορισμένα είδη βακτηρίων μπορεί επίσης να προκαλέσει αυτή την ασθένεια δέντρο μανόλιας. Σε αυτόν τον τύπο μυκητίαση, τα φύλλα των δέντρων magnolia ανάπτυξη των μικρών μαύρο, κίτρινο, καφέ ή μοβ χρώματος κηλίδες. Με τον καιρό, αυτές οι κηλίδες μεγαλώνουν σε μέγεθος και να αναπτύσσουν λευκό χρώμα στο κέντρο. Such αφήνει να πέσουν μέσα και αρκετό καιρό. άρδευση Overhead βρίσκεται για να είναι ένας από τους λόγους για αυτήν την ασθένεια δέντρο magnolia, η οποία ευνοείται από τις συνθήκες υγρασίας του φυλλώματος. Στην περίπτωση φύλλου νόσου τόπου, το πληγέν φύλλωμα είναι κλαδεύονται και να καταστρέφονται. Μπορείτε να κόψετε και την διαπλοκή κλάδους, έτσι ώστε να συλλάβει την εξάπλωση της ασθένειας αυτής. Θα είναι καλύτερα να μυκητοκτόνων σπρέι για τους νέους μανόλιες να αποτρέψει αυτή την κατάσταση.
Διαβάστε περισσότερα για:? Lime Tree Ασθένειες? Ficus Δέντρο ασθένειες? Maple ασθενειών των δένδρων? Ιτιά ασθενειών των δένδρων? Τώρα, έχετε μια βασική ιδέα για ορισμένες από τις κοινές ασθένειες δέντρο μανόλιας. Εκτός από τις παραπάνω προϋποθέσεις αυτές, μια άλλη μυκητιακή ασθένεια που ονομάζεται Verticulum Wilt μπορεί να εμφανιστεί σε μανόλιες. Στην περίπτωση αυτή, ο μύκητας ζει στο έδαφος, όπου το δένδρο φυτεύεται. Τα φύλλα και τα κλαδιά του δέντρου έναρξη μαρασμό και τελικά πεθαίνουν. Η μόνη λύση είναι να ανακαλύπτω το δέντρο με τις ρίζες και να το καταστρέψουν. Δεν πρέπει να φυτό άλλο δέντρο magnolia στη θέση αυτή. Πριν σκάβουν το εκτός δέντρο, δοκιμάστε μερικά πλούσια σε άζωτο λιπάσματα. Αν δεν δουλέψει, ανακαλύπτω το δέντρο. Με λίγα λόγια, έλεγχος για τα συμπτώματα για τον εντοπισμό της νόσου. Η έγκαιρη θεραπεία είναι απαραίτητη για να σωθούν δέντρο magnolia σας από τη ζημία. Πάνω απ 'όλα, λαμβάνει όλα τα προληπτικά μέτρα για να αποφευχθεί η εμφάνιση αυτών των ασθενειών.