Συμβουλές Βελτίωση Self

Οι συμβουλές για τη μόνη βελτίωση είναι ενδιαφέρον να διαβάσει, αλλά δύσκολο να εφαρμοστεί. Σωστά. Αυτή είναι η πιο κοινή δήλωση ότι συχνά ακούμε από τον καθένα που κάνει ένα φιλόδοξο σχέδιο της αυτό-βελτίωσης. Έτσι, αν είναι δύσκολο, δεν θα πρέπει να καταβάλει προσπάθειες για την ανάπτυξη της προσωπικότητάς μας; Λοιπόν, σίγουρα ναι. Αυτό θα ήταν μειωτική της αξίας της ανθρώπινης ζωής. Ενδεικτικά παραθέτουμε μερικές συμβουλές μόνος βελτίωση που μπορεί να είναι χρήσιμη σε σας σε μακροπρόθεσμη βάση της ζωής.
Συμβουλές Μόνη βελτίωση # 1: Λοιπόν Αρχισμένος είναι η μισή Έγινε!? Η σωστή αρχή της ημέρας να ρυθμίσετε τη σωστή γροθιά για ολόκληρη την ημέρα. Έτσι, εξασφαλίζεται ότι την ημέρα σας ξεκινάει με το κλασικό στυλ, έτσι ώστε ολόκληρη ημέρα σας περνάει θετικά. Το κάνετε μια συνήθεια για να πάρει τουλάχιστον το ήμισυ ή μία ώρα νωρίτερα ώστε να μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για κάποια εποικοδομητική πράγματα όπως την άσκηση, η γιόγκα και η διαμεσολάβηση. Οι πρωινές ώρες της είναι μια καλή χρονική περίοδος για τους σπουδαστές να σπουδάσουν, όπως το μυαλό είναι φρέσκο. Έτσι, να θυμάστε ότι μια καλή αρχή είναι απαραίτητη για μια καλή μέρα!
Συμβουλές Βελτίωση Self # 2: Το σχέδιο την προηγούμενη ημέρα!? Ο προγραμματισμός είναι ένα έργο το οποίο οι περισσότεροι από μας αγνοούν ακόμη και αν το σχέδιο, το πρόγραμμά μας είναι σαν όπου κάθε λεπτό η «υπερ-αποτελεσματική-σχέδιο» των ξυπνώντας ωρών είναι γεμισμένο με δραστηριότητες. Δοκιμάστε να γράψετε το πρόγραμμα της επόμενης ημέρας, ενώ την κατάκλιση ή όταν ξυπνάτε νωρίς το πρωί. Τούτο θα βοηθήσει να οργανώνουν και να δίνει προτεραιότητα στην εργασία σας. Κάντε το πρόγραμμα ευέλικτο, έτσι ώστε να μπορούν να μετακινούνται ή να αλλάξετε το σχέδιο, σε περίπτωση απροσδόκητων γεγονότων.
Συμβουλές Μόνη βελτίωση # 3: Όλες οι εργασίες και δεν παίζουν κάνει Jack ένα θαμπό αγόρι!? Εργασίας είναι δύσκολο καλό, αλλά εργάζονται εξυπνότερα είναι το καλύτερο! Εάν είστε εργασιομανής, τότε δεν είναι κακή ιδέα να πάρει κάποιο συχνά διαλείμματα ανά δεκαπενθήμερο ή τουλάχιστον τα Σαββατοκύριακα για να περάσετε χρόνο με την οικογένειά σας και τον εαυτό σας αναζωογονήσει. Πηγαίνετε για εκδρομές ή απλά το σχέδιο από μια μέρα με τους φίλους σας και τα μέλη της οικογένειας. Θυμηθείτε, μην παίρνεις τη ζωή στα σοβαρά, στο τέλος όλοι πρέπει να πεθάνουμε! Διαβάστε περισσότερα για το πώς να είναι ευχαριστημένοι με τον εαυτό σας.
Συμβουλές για Μόνη βελτίωση # 4: Η ταπεινότητα είναι Silent Εμπιστοσύνης!? Η ταπεινότητα είναι μια ανεκτίμητη αρετή και θεωρείται συχνά πιο σημαντικό από την εμπιστοσύνη. Έτσι, να είστε γενναιόδωρος. Δεχτείτε τα ταλέντα που έχετε έχουν δωρηθεί από τον Παντοδύναμο με ευγνωμοσύνη και να εκτιμήσουν κάτι καλό σε όλους. Προσπαθώντας να μοιράζονται τα συναισθήματα των άλλων, προσφέροντας βοήθεια σε στιγμές ανάγκης και την απόλαυση της εταιρείας άλλα είναι μερικά από τα σημαντικά πράγματα που μπορεί κανείς να κάνει για να δείξει γενναιοδωρία στους άλλους. Διαβάστε περισσότερα για το πώς να αποκτήσουν αυτοπεποίθηση.
Συμβουλές Μόνη βελτίωση # 5: Αποδοχή του νόμου της αναπόφευκτος!? Σύμφωνα με το νόμο του Μέρφι, Εάν κάτι μπορεί να λάθος, και έτσι θα υπάρχει λογικά δεν έχει νόημα να διάβρωση πέρα ​​από το παρελθόν και άσκοπα ανησυχητικό για το μέλλον. Μερικά πράγματα στη ζωή είναι πέρα ​​από τον έλεγχό μας και γι 'αυτό θα πρέπει να έχουν τη σοφία να αποδεχθεί το αναπόφευκτο. Πολλοί άνθρωποι συγχέουν την αρετή της αποδοχής συμβιβασμό και αυτό είναι ένα λάθος. Αποδοχή είναι ένα σημάδι ωριμότητας που αφήνει στιγμή να αποφασίσει την πορεία των γεγονότων, γιατί η ανθρώπινη διακοπή κάνει μόνο τα πράγματα χειρότερα στο ευθέτω χρόνω των μελλοντικών γεγονότων. Έτσι, η κατώτατη γραμμή είναι «η αποδοχή είναι το κλειδί».
Συμβουλές για τη μόνη βελτίωση είναι μόνο για να μην μπορούν να διαβαστούν, θα έχουμε που πρέπει να ακολουθείται με επιμέλεια και πειθαρχία. Προσπαθήστε να σπάσει περιστασιακά χωρίς μονότονη δραστηριοτήτων σας στην καθημερινή ζωή κάνοντας κάτι δημιουργικό. Για παράδειγμα, αλλαγή διατροφής σας και να μαγειρέψουν κάτι διαφορετικό σε μία ημέρα το Σαββατοκύριακο. Πηγαίνετε σε ένα κατάστημα βιβλίων και να πάρει μερικά καλά βιβλία. Απλά διερευνήσει τον Εαυτό σας, εκφράζουν Εαυτό σας! Η ζωή είναι όλα σχετικά με την υλοποίηση δημιουργικές σας ικανότητες. Κάνε κάτι νέο, όπως αναπτύξει γραπτώς τις συνήθειες, να μάθουν κάποια νέα γλώσσα ή να μάθουν να παίζουν κάποιο μουσικό όργανο!
Μπορεί να θέλετε να διαβάσετε περισσότερα για:? Self Κίνητρα Τεχνικές? Κουίζ για τον εαυτό σας? Τέλος, το πιο σημαντικό εαυτό άκρη βελτίωση που εγώ προσωπικά αισθάνομαι ότι είναι η πιο παραγωγική ένα (και αν τους δοθεί η ευκαιρία να γράψω κάτι σε καμβά, θα "κολλήσει" υπό τα σύννεφα) θα ήθελα να πω: δίκαιος αγώνας One Day σε μια στιγμή! Θεσπίζουν τις εν λόγω μόνος συμβουλές βελτίωσης βαθμιαία στον τρόπο ζωής σας και να αποκομίσουν πλούσια οφέλη! Όλα τα καλύτερα!