Πουλί του παραδείσου - Γιόγκα Pose

Γιόγκα είναι μια εποχή παλιά πρακτική των παραδοσιακών σωματικής και ψυχικής κλάδων και από την Ινδία. Αν και δεν υπάρχει καμία φυσική απόδειξη ότι μπορεί να ισχυριστεί πόσο καιρό υπήρχε στις αρχές της γιόγκα, η έγκαιρη αρχαιολογικά στοιχεία απεικονίζει ότι οι σφραγίδες πέτρα της γιόγκα θέτει έχουν περίπου 3.000 π.Χ. Στον σημερινό κόσμο, η γιόγκα έχει κάνει το ταξίδι σε όλο τον κόσμο και κέρδισε τους δόξα. Πολλές δυτικές κουλτούρες έχουν υιοθετήσει τη γιόγκα ως μέρος του καθεστώτος φυσικής τους και να αποκομίσει τα οφέλη. Επειδή υπάρχουν πολλά γιόγκα θέτει και στάσεις που πραγματοποιούνται σε διάφορα επίπεδα σωματικής, ας ρίξουμε μια ματιά σε μια από τις προηγμένες pose: πουλί του παραδείσου γιόγκα θέτουν. Αυτό δημιουργεί, μαζί με άλλες θέτει, είναι εξαιρετικά αποτελεσματικό στην αύξηση της ευελιξίας, έξαψη τοξίνες από το σώμα, αυξάνοντας την λίπανση στις αρθρώσεις, τους συνδέσμους και τους τένοντες, μασάζ όλα τα όργανα, τόνωση των μυών, και πολλά άλλα. Διαβάστε περισσότερα για τα οφέλη της γιόγκα.
Πώς να κάνει το πουλί του παραδείσου Yoga Pose
Εάν είστε αρχάριος στη μάθηση γιόγκα, τότε μάλλον δεν θα πρέπει να προσπαθήσουν να μιμηθούν την στάση σε αυτό το σημείο. Το πουλί της γιόγκα παραδείσου θέτουν διδάσκεται πολύ αργότερα, στην πραγματικότητα, αυτό είναι που διδάσκονται στα πιο προχωρημένα επίπεδα της γιόγκα. Για όσους είχαν πρακτική και έχουν μελετήσει διάφορες στάσεις γιόγκα πρέπει να το επιχειρήσει. Πριν ξεκινήσουμε, θα χρειαστείτε ένα χαλάκι γιόγκα, άνετα ρούχα, ένα λουρί για τον δεσμεύει, και να κάνουμε κάποιες διατάσεις πριν ξεκινήσετε το πουλί του παραδείσου γιόγκα θέτουν. Διαβάστε περισσότερα για την προηγμένη γιόγκα θέτει.
Βήμα # 1: Το πρώτο πράγμα για τη γιόγκα είναι ότι πρέπει να κρατήσει την αναπνοή κανονικά. Γι 'αυτό μην ξεχάσετε να το πράξουν αυτό το ισχυρό και δύσκολο πουλί του παραδείσου γιόγκα θέτουν. Βάλτε το χαλί γιόγκας στο πάτωμα και να σταθεί με τα πόδια το μέρος σας. Φροντίστε να είναι χώρια όσο μπορείτε (πέρα από τον ώμο σας). Κρατήστε τα πόδια σας έβγαλε και λυγίστε το δεξί πόδι σας προς τη σωστή κατεύθυνση, αλλά διατηρούν παράλληλα μηρό σας προς το πάτωμα και το γόνατό σας δεν πρέπει να υπερβαίνουν το δεξί πόδι σας.
Βήμα # 2: Τοποθετήστε το δεξιό αγκώνα σας στο δεξί γόνατο και κρατήστε το αριστερό σας χέρι τεντωμένο έξω και πέρα ​​από το κεφάλι σου. Εκπνεύστε όσο πιο βαθιά μπορείς, επειδή σας βοηθά να τεντώσει πολύ εύκολα. Τώρα πάρτε το δεσμεύουν στο δεξί σας χέρι και φέρτε το αριστερό χέρι πίσω, προς τα πίσω. Το δεξί χέρι (το οποίο έχει τη δεσμεύουν), θα πάει και να ανταποκρίνεται στο αριστερό χέρι ανάμεσα από τα πόδια σας. Κρατήστε το δεσμεύουν και τα δύο άκρα.
Βήμα # 3: Φέρτε το δεξί σας ώμο να κατευθύνεται προς το πάτωμα και τον αριστερό ώμο ανοίγει. Απολαύστε το θέαμα από τον αριστερό ώμο προς το ανώτατο όριο. Κρατήστε την αναπνοή κανονικά. Και τα δύο χέρια θα κρατήσει κρατώντας το δεσμεύουν και μόνο το κάτω μέρος του σώματος θα αλλάξει θέση. Φέρτε το δεξί πόδι σας, τοποθετώντας το αριστερό πόδι επιχείρηση στο χαλί γιόγκας. Σιγά-σιγά να κάνουν την μετάβαση και προσπαθήστε να μην χάσετε την ισορροπία σας ή να εγκαταλείψουν την δεσμεύουν. Κρατήστε το δεξί σας χέρι ανάμεσα στα πόδια σας και κάνετε το διακόπτη με τα πόδια.
Βήμα # 4: Κρατήστε τα πόδια σας το πλάτος ώμων χώρια και σηκώστε δεξιά φτέρνα σας στο Facebook (κρατώντας τη σφαίρα του το δεξί σας πόδι ακόμα στο πάτωμα). Ανυψώστε αργά ολόκληρο το δεξί πόδι σας από το χαλί γιόγκας, αναπνέει κανονικά, και να προσπαθήσει να εξισορροπήσει το σωματικό σας βάρος στο αριστερό πόδι. Με τα χέρια σας ακόμα στο δεσμεύουν, σηκώστε το δεξί πόδι σας τόσο υψηλές όσο μπορείτε. Ισιώστε το δεξί πόδι προς τα δεξιά και κρατήστε την πόζα.
Βήμα # 5: Κρατήστε τα γόνατά σας ίσια και χαλαρώστε τους ώμους σας. Σταθείτε τόσο ψηλός όσο το δυνατόν και να κρατήσει την αναπνοή κανονικά. Αργά φέρει το δεξί σας πόδι προς τα κάτω και να ξεκλειδώσετε τον εαυτό σας από το δεσμεύουν. Viola, έχετε ολοκληρώσει με επιτυχία το πουλί του παραδείσου γιόγκα θέτουν. Τώρα ήρθε η ώρα να εκτελεί ακριβώς το ίδιο πράγμα στην άλλη πλευρά.
Διαβάστε περισσότερα για:? Ασκήσεις γιόγκα? Γιόγκα? Αν είστε εκτέλεσης το πουλί του παραδείσου γιόγκα θέτουν, σιγουρευτείτε ότι φυτεύετε τα δύο πόδια σας στο χαλί γιόγκας κατά τη στιγμή της μετάβασης. Κάθε βήμα απαιτεί την αίσθηση της ισορροπίας και της ευελιξίας. Όπως ανέφερα νωρίτερα, αυτή είναι μια προηγμένη γιόγκα θέτουν, πρέπει να ασκήσετε αυτό θέτει υπό την επίβλεψή instructor γιόγκα σας.