Δημοφιλή Χρώματα Γάμος

Έχετε ξεκινήσει τον προγραμματισμό του γάμου σας, αλλά βρίσκονται σε σύγχυση ως προς το ποια δημοφιλή χρώματα του γάμου φαίνεται κατάλληλη για την περίσταση. Τι θα κάνετε αν συναντήσετε μια τέτοια σύγχυση;
Επιλέγοντας δημοφιλή χρώματα Γάμος
Επιλέγοντας δημοφιλή χρωματικούς συνδυασμούς γάμος είναι ένα από τα πιο δύσκολα καθήκοντα που περιλαμβάνονται στον προγραμματισμό του γάμου. Επειδή υπάρχουν διάφορα χρώματα, με κάθε χρώμα φαίνονται κατάλληλες? Είναι βέβαιο ότι θα μπερδευτείτε. Ωστόσο, με μερικές απλές οδηγίες, μπορείτε σίγουρα να αποφασίσει σχετικά με τα χρώματα που θα αυξήσει την ομορφιά του χώρο του γάμου και της ατμόσφαιρας. Μια σημαντική πτυχή που εξετάζει, ενώ επιλέγοντας χρωματικά θέματα για το γάμο είναι η εποχή, καθώς υπάρχουν ορισμένα χρώματα που θα εξετάσει τα κατάλληλα για μια συγκεκριμένη περίοδο.
Δημοφιλή Χρώματα Γάμος
Icy λευκό χρώμα είναι ένα από τα δημοφιλέστερα γαμήλια χρώματα για το καλοκαίρι, το χειμώνα, ή οποιαδήποτε άλλη εποχή. Μπορείτε να επιλέξετε έναν αριθμό διαφορετικών αποχρώσεων του χρώματος αυτού για να προσθέσετε ένα σύγχρονο και καθαρό βλέμμα στο γάμο σας. Μπορείτε να εξετάσουν λευκό διάκοσμο, λουλούδια, μπαλόνια, κλπ. Αν σκέφτεστε των χρωμάτων που θα ταιριάζουν με έναν γάμο στην παραλία, τους ήχους των ωκεανών προτείνονται. Αυτές περιλαμβάνουν τιρκουάζ αναμειγνύονται με αμμώδη τονισμός των λέξεων και διακόσμηση γάμου όπως μπάλες γεμάτες με άμμο και κοχύλια. Ένα μείγμα από λευκό και τυρκουάζ είναι επίσης μια καλή επιλογή για την διακόσμηση γάμου παραλία.
Το χρώμα ροζ ήταν πάντα το αγαπημένο της νύφης για την προσθήκη στο θέμα του γάμου, διακοσμητικά και αξεσουάρ. Αν θέλετε να επιλέξετε δημοφιλή χρώματα του γάμου για έναν γάμο που θα γίνει την άνοιξη ή το καλοκαίρι, καλές επιλογές είναι ένας συνδυασμός ροζ και πράσινο. Ένα κεντρικό γάμου αυτού του συνδυασμού χρωμάτων θα είναι πραγματικά φαίνονται καλά. Όταν πρόκειται για την χειμερινή διακόσμηση γάμου, χρώματα όπως μπορντό και σμαράγδι είναι καλές εναλλακτικές λύσεις. Αυτά τα χρώματα δίνουν μια πλούσια αίσθηση στην ατμόσφαιρα και στο χώρο. Επιπλέον, η διακόσμηση με κόκκινα τριαντάφυλλα και πουρνάρια μούρα προσθέσετε έως και την ομορφιά.
Αν θέλετε να έχετε μια κάπως γοτθικό ή αντισυμβατική χρώμα σχεδίου για το γάμο σας, ένα μείγμα από κόκκινο και μαύρο διακόσμηση και αξεσουάρ είναι η καλύτερη επιλογή. Επιπλέον, αυτός ο συνδυασμός χρωμάτων προσθέτει, επίσης, ένα σημαντικό ποσό των ζεστασιά στην ατμόσφαιρα. Σε περίπτωση που ο γάμος σας θα πραγματοποιηθεί την άνοιξη, μπορείτε να επιλέξετε για μωβ ως πρωτεύον χρώμα, με διαφορετικές αποχρώσεις του λευκού και του αργύρου στη διακόσμηση. Purple θα προσθέσει σίγουρα μια βασιλική νότα στις ρυθμίσεις του γάμου. Για έναν γάμο την άνοιξη, άλλοι καλές επιλογές χρωμάτων είναι η λεβάντα και το μπλε.
Όποιο χρώμα που θα επιλέξετε, βεβαιωθείτε ότι έχετε επιλέξει δύο χρώματα έμφασης στη δημιουργία ελκυστικών αποχρώσεις. Είναι ένας απλός κανόνας, ότι σε ένα γάμο το καλοκαίρι, είναι καλύτερα να πάτε μέσα για δροσερές αποχρώσεις. Από την άλλη πλευρά, για έναν γάμο χειμώνα, προτείνεται να επιλέγετε ζεστά χρώματα. Ενώ κάνει τις διακοσμήσεις? Βεβαιωθείτε ότι το θέμα είναι καλά που, για τις χρωστικές από τα κεντρικά, νυφικά και παράνυμφος νυφικά, διακοσμήσεις, ανθοσυνθέσεις γάμου, και άλλα πράγματα.
Διαβάστε περισσότερα για:? Γάμος Fall Colors? Καλοκαίρι Γάμος χρώματα? Γάμος χρωμάτων Ideas? Αυτές είναι μερικές άκρες στην επιλογή δημοφιλή χρώματα του γάμου. Εάν είστε ακόμα σύγχυση σχετικά με ποια χρώματα θα ήταν κατάλληλοι για το γάμο σας, η καλύτερη επιλογή είναι να πάρετε τη βοήθεια ενός σχεδιασμό του γάμου. Για να πάρετε περισσότερες ιδέες χρώμα του γάμου, μπορείτε να ανατρέξετε σε μερικά περιοδικά γάμου που είναι διαθέσιμα στην αγορά.