Upper Lip Αποτρίχωση

Having τρίχες στο επάνω χείλος είναι σίγουρα κάτι που στενοχωρώ γυναικών στο δημόσιο. Πολλοί από αυτούς χάνουν την αυτοπεποίθησή τους και προτιμούν να ζήσουν μια μοναχική ζωή. Εάν είστε ένας μεταξύ των εν λόγω ατυχής περίπτωση, μην ανησυχείτε, αλλά να πάρει τη σωστή δράση να κάνουν την εμφάνισή σας και τη ζωή καλύτερη. Υπάρχει ένας αριθμός των άνω χείλους μεθόδους αποτρίχωσης που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε. Μια σύντομη περιγραφή για μερικά από τα συνήθως χρησιμοποιούνται από αυτούς είναι δεδομένη εδώ. Επιλέξτε αυτό που ταιριάζει στις ανάγκες σας, τη διαθεσιμότητα των πόρων και την άνεση και την εικόνα που επιθυμείτε. Διαβάστε για τις μεθόδους αποτρίχωσης.
Μέθοδοι για Upper Lip Αποτρίχωση
Threading? Άνω αποτρίχωση χείλος by threading είναι το πιο ευρέως χρησιμοποιούμενες μέθοδοι. Η μέθοδος πολλούς να είναι λίγο επώδυνο αλλά ξεφορτώνεται το παραμικρό και καλύτερα τρίχα από τη ρίζα, σε μερικά λεπτά. Πέρασμα από τα μαλλιά, δίνει αξιόλογα αποτελέσματα σχεδόν ακαριαία. Μόλις το πετύχουμε, χρειάζεται περίπου 15 ημέρες για να δούμε εκ νέου την ανάπτυξη. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να αφαιρέσετε τις τρίχες από το άνω χείλος σας μόνο δύο φορές το μήνα, το οποίο είναι αρκετά βολικό. Για να προσθέσετε σε αυτό, την αφαίρεση τρίχας από threading είναι αρκετά προσιτές. Δεν χρειάζεται να δαπανήσουν πολλά δολάρια σε ένα ινστιτούτο αισθητικής. Λαμβάνοντας υπόψη το άνω χείλος του κόστους για την αποτρίχωση και την αποτελεσματικότητα, σπειρωμάτων θεωρείται ότι είναι το καλύτερο μεταξύ όλων των μεθόδων που διατίθενται για το σκοπό αυτό.
Tweezing? Tweezing είναι ο δεύτερος δημοφιλής μέθοδος που χρησιμοποιείται από τις γυναίκες να βγάζουν τρίχες από πάνω τα χείλη τους. Σε αυτήν την μέθοδο αποτρίχωσης, τα σκέλη των μαλλιών μαδημένες έξω ένας-προς-ένα με ένα μικρό εργαλείο που ονομάζεται Plucker ή λαβίδα. Η μέθοδος είναι εξίσου επώδυνη, όπως threading. Όμως, το μάδημα της τρίχας έξω είναι χρονοβόρα και discomforting. Εκτός από αυτό, τα αποτελέσματα δεν είναι ικανοποιητικά. Αποτυγχάνει να σας δώσει μια ομαλή και «πλήρως-done» βλέμμα. Στην πραγματικότητα, tweezing είναι μια μέθοδος που χρησιμοποιείται για την αφαίρεση τρίχας που παίρνει απομένουν μετά σπειρώματος ή αποτρίχωση. Δεν είναι σκόπιμο όταν πρέπει να αφαιρέσει ένα μεγάλο αριθμό κλώνων μαλλιών. Ως εκ τούτου, δεν θεωρούν tweezing ως μέθοδος για την αφαίρεση τρίχας από ολόκληρο το άνω χείλος σας.
Αυξητική? Κήρωμα είναι μια μέθοδος αποτρίχωσης που ξεφορτώνεται από τα μαλλιά από τις ρίζες του. Το αποτέλεσμα είναι μακράς διαρκείας. Μπορείτε να απολαύσετε μια τρίχα-free και λεία επιδερμίδα στο άνω χείλη για περίπου 20-25 ημέρες. Θα πρέπει να πάρετε επάνω τα χείλια σας κερωμένο, περίπου μια φορά το μήνα. Η μέθοδος δεν κοστίζει πολύ, αλλά αν επιθυμείτε, μπορείτε να κερί επάνω στα χείλη σας στο σπίτι επίσης. Τα Υπάρχουν διάφορα κεριά που διατίθενται για το σκοπό αυτό. Είναι ζεστό κερί, κρύο κερί, κλπ. Απλώστε μια μικρή ποσότητα κεριού για το άνω χείλος με μια σπάτουλα, καλύψτε το με ένα κομμάτι βαμβακερό ύφασμα ή ένα ready made μίας ταινίας, πιέστε απαλά, κρατήστε την ταινία σε ένα άκρο, και τραβώντας με μία κίνηση. Θα βρείτε το άνω χείλος περιοχή για να είναι καθαρά και πιο δίκαιη, εκτός από το να είναι απαλλαγμένη από τις ανεπιθύμητες τρίχες. Αυξητική το άνω χείλος είναι αρκετά επίπονη, αλλά το αποτέλεσμα είναι σίγουρα αξίζει τον κόπο. Είναι άλλο ένα από τα συνιστώμενα μεθόδων για το άνω χείλος αποτρίχωση. Διαβάστε παρακάτω για αποτρίχωση συμβουλές.
Ηλεκτρόλυση? Threading, αποτρίχωση και tweezing οι προσωρινές μέθοδοι για την αφαίρεση τρίχας από τα ανώτερα χείλια ή οποιοδήποτε άλλο μέρος του σώματος. Όσο αποτελεσματική κι αν είναι, θα πρέπει να δαπανήσει χρόνο και χρήμα για να τους ξανά και ξανά. Ως εκ τούτου, πρόκειται για μια μόνιμη λύση είναι σκόπιμη. Μία τέτοια μέθοδος για μόνιμη αποτρίχωση είναι η ηλεκτρόλυση. Χρησιμοποιεί χαμηλής τάσης ηλεκτρική ενέργεια για να καταστρέψει τα θυλάκια τρίχας. Το αποτέλεσμα είναι σχεδόν μόνιμη, αλλά θα πρέπει να πληρώσει πολλά για να το κάνει. Επιπλέον, η ηλεκτρόλυση πρέπει να γίνει από έμπειρο επαγγελματία ή καλύτερα, με cosmetologist. Όταν γίνεται σωστά, μπορεί να προκαλέσει βλάβη στο δέρμα και να αφήσει ουλή πίσω. Ηλεκτρόλυση συνιστάται για τις γυναίκες που έχουν ανοιχτόχρωμη επιδερμίδα και απομονωμένες μαλλιά. Διαβάστε παρακάτω για μόνιμη κόστος αποτρίχωση.
Διαβάστε σχετικά:? Προσώπου Αποτρίχωση για άνδρες και γυναίκες? Μόνιμη Αποτρίχωση στο σπίτι? Το άνω χείλος μέθοδοι αποτρίχωσης όπως σπειρωμάτων, tweezing and αποτρίχωση είναι αρκετά επώδυνες. Ωστόσο, μπορείτε να φέρετε τον πόνο κάτω σε κάποιο βαθμό με την ακολουθία μερικών άνω χείλος άκρες αφαίρεσης τρίχας. Πλένετε το πρόσωπό σας με ζεστό νερό 10-12 λεπτά πριν από την αφαίρεση τριχών από το άνω χείλος. Αυτό θα ανοίξει το θύλακες των τριχών και θα κάνει την αποτρίχωση με ένα κομμάτι εύκολη και άνετη. Δεύτερον, να λάβει ένα over-the-counter, παυσίπονο 1-2 ώρες πριν πάρει πάνω κερωμένο χείλος. Επιλέξτε οποιαδήποτε από τις προτεινόμενες μεθόδους και να σου τα μαλλιά ελεύθερα άνω χείλος και να εξετάσουμε πανέμορφο όπως ποτέ δεν πριν.