Φραγμένο νεροχύτη της κουζίνας

Πρωινά πάντα για scurrying στη ζωή μου. Δεν μπορώ να θυμηθώ ένα πρωί τα τελευταία 8 χρόνια, όπου πήρα επάνω σε ελεύθερο χρόνο, να διαβάσετε την εφημερίδα για μία ώρα, απολαμβάνουν τη φύση και χρονοτριβήσει χωρίς όριο. Το μόνο που έχω κάνει είναι σε λειτουργία, κάνοντας το πρωινό, ουρλιάζει οδηγίες για υπηρέτρια μου, σιδέρωμα τα ρούχα μου και αμέτρητα άλλα πράγματα ταυτόχρονα. Και σε τέτοια περίπτωση, αν είστε ευλογημένοι με τη δυσάρεστη κατάσταση της φραγμένο νεροχύτη της κουζίνας, δεν υπάρχει τίποτα αρέσει! Το μόνο που μπορώ αισθάνεται σαν να κάνει είναι plopping κάτω και να φωνάξει τους πνεύμονές μου από τότε. Αλλά ευτυχώς, υπάρχουν μερικά άλλα πράγματα που μπορείτε να κάνετε για να βγάλει από το αδιέξοδο νεροχύτη της κουζίνας στο άψε σβήσε και ευτυχώς μπορείτε να καταργήσετε έναν νεροχύτη φράξει με εύκολο να βρει οικοσκευών. Λοιπόν, ας αρχίσουμε.
Πώς να καθορίσει τη φραγμένη νεροχύτη της κουζίνας;
Επιλογή # 1: Πάρτε μια σχετικά μεγάλη κανάτα και αδειάστε; φλιτζάνι ξίδι και ένα ίσο ποσό μαγειρική σόδα. Θα δείτε ότι το μείγμα θα οδηγήσει σε αναβρασμό. Τώρα ρίξτε γρήγορα τη λύση κάτω από το σωλήνα βύθισης, ενώ η fizzing βρίσκεται στο αποκορύφωμά της. Μετά από πέντε λεπτά, όταν η λύση έχει αποφραχθούν τον σωλήνα αποστράγγισης ρίξτε λίγο ζεστό, δεν βράζει, το νερό κάτω από το σωλήνα και θα δεις ότι η συμφόρηση έχει εξαφανιστεί.
Επιλογή # 2: Χρησιμοποιώντας ένα έμβολο είναι συχνά ένας πολύ καλός τρόπος αντιμετώπισης μιας φραγμένο νεροχύτη της κουζίνας. Αλλά να θυμάστε ότι είναι πολύ δύσκολο φράζει δεν μπορούν να αφαιρεθούν με τη βοήθεια ενός εμβόλου. Αυτό είναι αν οι πέντε λεπτά σφοδρή βυθίζουν δεν κάνει το κόλπο τότε μάλλον θα πρέπει να απασχολήσει κάποια άλλη μέθοδο. Θυμηθείτε το έμβολο πρέπει να είναι αρκετά μεγάλη για να καλύψει το σύνολο στόμιο του σωλήνα αποστράγγισης. Πριν αρχίσετε να βυθίσει, την πρόσδεση ενός C-σφιγκτήρα στο σωλήνα πλυντήριο πιάτων, ώστε να συγκεντρωθεί το σύνολο της δύναμης του εμβόλου στην φράξει. Επίσης, το κέικ από το χείλος του εμβόλου με κάποια παχιά βαζελίνη, έτσι ώστε να μην επιτρέπει την διέλευση του αέρα. Γεμίστε το σωλήνα αποστράγγισης με αρκετό νερό μέχρι να είναι μόνο μια ίντσα κάτω από το χείλος έμβολο. Τώρα, κάντε μια βουτιά έντονα για τουλάχιστον 15 φορές. Μετά την φράξει γίνεται λίγο χαλαρό, τρέχει ζεστό νερό κάτω από τον αγωγό για να το καθαρίσουμε του σωλήνα. Αφαιρέστε το C-σφιγκτήρας μετά την φράξει έχει εκκαθαριστεί.
Επιλογή # 3: Χρήση μιας φορητής φίδι για να αφαιρέσετε ένα φράξει. Αυτό δεν είναι πάντα πολύ αποτελεσματικό και είναι πολύ βρώμικο μια υπόθεση. Επίσης, απαιτεί πολύ μεγάλη προσπάθεια και σε μερικές περιπτώσεις ίσως χρειαστεί να νοικιάσετε σχετικά μεγάλη φίδια ως φράξει μπορεί να είναι οπουδήποτε μεταξύ του σωλήνα στην κουζίνα σας στη γραμμή διαρροή πλοίαρχος του σπιτιού σας.
Επιλογή # 4: Φραγμένο νεροχύτες μπορεί επίσης να είναι αποτέλεσμα των θρόμβων που αποτελείται από λιπαρό υλικό. Σε μια τέτοια περίπτωση να λάβει ½ φλιτζάνι υγρό πιάτων κάτω από το σωλήνα που ακολουθείται από περίπου 12 φλιτζάνια καυτό νερό. Θα δείτε το νερό καθάρισμα έξω μόλις το ελαιούχο φράξει έχει φύγει.
Επιλογή # 5: μείγμα Απλά μαζί ½ φλιτζάνι μαγειρική σόδα και ½ φλιτζάνι απορρυπαντικό πλυντηρίων ρούχων και εισάγονται από τον αγωγό που ακολουθείται από λίγο ξύδι. Μετά από 15 λεπτά τρέχει λίγο ζεστό νερό για να καθαρίσετε την φράξει απομεινάρια. Μη λυγίζετε και να εξετάσουμε στο νεροχύτη, ενώ η παρασκευή λειτουργεί τον τρόπο του, να διασπάσουν τη συμφόρηση.
Επιλογή # 6 Μπορείτε, επίσης, ρίξτε πρώτα λίγο αλάτι το μήκος του σωλήνα και το αφήνουμε για 15 λεπτά. Στη συνέχεια τρέχει ζεστό νερό στην αποχέτευση.
Επιλογή # 7: Τέλος, μπορείτε να πάρετε ένα καλώδιο επιχείρηση και να κάνει έναν γάντζο σε ένα τερματικό σταθμό του. Τώρα τοποθετήστε το κάτω από τον αγωγό και μια φορά να χτυπήσει το φράξει, χρησιμοποιήστε το άγκιστρο για να τραβήξει το φράξει. Θα χαλαρώσει το φράξει με αυτόν τον τρόπο και στη συνέχεια να στείλει κάτω από μια ισχυρή ροή του βραστό νερό για να το πλύνει μακριά. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε ένα τρυπάνι σωλήνα αποστράγγισης ή μακρύ ευέλικτο ρόλων χάλυβα για εκδιώξαντες κωλύματα στις καμπυλωτούς σωλήνες.
Αν όλες αυτές οι μέθοδοι δεν μπορούν να αντιμετωπίσουν φραγμένο κουζίνα σας νεροχύτη τότε λυπάμαι, αλλά πρέπει να καλέσετε έναν υδραυλικό. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε της αγοράς στη διάθεση χημικών προϊόντων για τον καθαρισμό φραγμένο σωλήνων ως έσχατη λύση. Αλλά να είστε προσεκτικοί όταν τα χρησιμοποιείτε και σίγουρα έχουν διατεθεί στην λαστιχένια γάντια όταν χειρίζεστε αυτά τα χημικά. Ακολουθούν ορισμένες συμβουλές για την αποφυγή φραγμένο νεροχύτες κουζίνας.
Συμβουλές για την πρόληψη φραγμένο νεροχύτη της κουζίνας? Κατά κανόνα, τοποθετήστε ένα κόσκινο τοποθετείται στην κορυφή της διαρροής του νεροχύτη, ανά πάσα στιγμή, έτσι ώστε να φιλτράρει όλα τα στερεά, λιπαρό στοιχεία που μπορούν ενδεχομένως να αποσυμφόρηση νεροχύτη σας. ? Κάθε Κυριακή δώσει σωλήνων νεροχύτη σας ένα λουτρό με την έκχυση ½ φλιτζάνι μαγειρική σόδα και στη συνέχεια 10 φλιτζάνια βραστό νερό κάτω αυτό. ? Μπορείτε επίσης να κρατήσετε μάνικα νεροχύτη σας καθαρό από ρίχνει ένα λίτρο αναψυκτικών τύπου κόλα κάτω από τον αγωγό. Ποιος λέει ότι η τα αναψυκτικά τύπου κόλα δεν είναι καθόλου καλή; ? Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ορισμένες χημικές ουσίες που διατίθενται στην αγορά που δεν είναι μόνο τα βιοαποδομήσιμα, αλλά είναι επίσης λιγότερο επιβλαβή, δεδομένου ότι χρησιμοποιούν ορισμένα ένζυμα να ξεκαθαρίσω σωλήνων και, συνεπώς, αποτρέπει την απόφραξη. ? Εάν παρατηρήσετε ότι υπάρχει μια μικρή αποκλεισμό των αγωγών από τότε ρίξτε λίγο ζεστό νερό κάτω από το σωλήνα με δύναμη. Αυτό θα κάνει το κόλπο. Ωστόσο, ελέγξτε αν ο σωλήνας στην κουζίνα σας είναι ανθεκτικό στη θερμότητα ή μη. Διαφορετικά θα καταλήξετε να καταστραφεί το σωλήνα περαιτέρω. Σωλήνων από PVC είναι αρκετά ευαίσθητα στη ζέστη. ? Διαβάστε περισσότερα για:? Πώς να βγάλει από το αδιέξοδο ενός μπάνιου Sink? Πώς να βγάλει από το αδιέξοδο η διαρροή? Ελπίζω ότι μπορείτε να χειριστείτε τώρα ένα φραγμένο νεροχύτη της κουζίνας, ακόμα και αν η έκρυβαν ένα, πριν καλέσετε έναν υδραυλικό και αποβολής από μερικές ακόμα πράσινη βίβλο . Να είστε προσεκτικοί και να διατηρήσουν μια σφουγγαρίστρα βολικό να αποφευχθεί το χάος και τα πατώματα ολισθηρό. Αλλαγή σκουριασμένες σωλήνες το συντομότερο δυνατό και να θυμάστε παύσεις νεροχύτη της κουζίνας δεν είναι το τέλος του κόσμου, ώστε να μην χάσετε το κεφάλι σας πάνω τους.