Πώς να κόψει τα μαλλιά στο σπίτι

Ένα κούρεμα είναι ο καλύτερος τρόπος για να πάρετε μια νέα όψη στη στιγμή. Ναι, να πάρει ένα νέο hairstyle ή απλά στολίσματα από εκείνες τις ανώμαλες άκρες μπορεί να σας κάνει να κοιτάξουμε καλύτερα από πριν. Αν και θα θέλατε να έχει ένα κούρεμα κάθε μήνα, τα υψηλά ποσοστά των αγαπημένων σαλούν σας μπορεί να σας κάνει να σκεφτούν δύο φορές πριν αποφασιστεί η δημιουργία ενός. Μπορεί να καταλήγουν να έχουν τις ανώμαλες κλειδαριές, αναζητούν πραγματικά περίεργο όταν αφήνεται ελεύθερη και δεν είναι καθόλου συμβαίνει όταν δεμένα! Τότε τι κάνεις σε αυτή την περίπτωση, περιμένετε για μερικές εβδομάδες ή απλά πατήστε το σαλόνι ομορφιάς; Λοιπόν, πώς για κούρεμα στο σπίτι; Ναι, μπορείτε πραγματικά να μάθετε πώς μπορείτε να κόψετε τα μαλλιά στο σπίτι. Δεν είναι δύσκολο, απλά πρέπει να εργαστούμε προσεκτικά, ενώ κάνει μια κομμένες τρίχες στο σπίτι. Είστε έτοιμοι να μάθετε πώς μπορείτε να κόψετε τα μαλλιά στο σπίτι;
Πως να κόψετε τα μαλλιά στο σπίτι: Προετοιμάστε τα μαλλιά σας? Καθαριότητα τρίχα είναι πολύ σημαντικό να έχουν το δικαίωμα κοπής. Να θυμάστε ότι είναι πολύ πιο εύκολο να κόψει βρεγμένα μαλλιά. Ξεκινήστε από το πλύσιμο των μαλλιών σας με ένα σαμπουάν. Ακολουθείται από ένα καλό conditioner. Ξεβγάλτε καλά και στεγνώστε τα μαλλιά. Μπορείτε να στεγνώσει στον αέρα ή στέγνωμα. Στη συνέχεια, χτένα για να καταστεί μπέρδεμα δωρεάν. Τα μαλλιά σου είναι τώρα έτοιμη για μια περικοπή. Αφήνει να προχωρήσουμε στο να ξέρει για τα πράγματα που χρειάζονται για ένα κούρεμα.
Πως να κόψετε τα μαλλιά στο σπίτι: Μαζέψτε το απαιτούμενο υλικό? Να θυμάστε ότι το ψαλίδι είναι το κύριο πράγμα που χρειάζεστε για ένα κούρεμα, ώστε αυτές πρέπει να είναι τα καλύτερα. Να φυλάσσεται μακριά εκείνες που χρησιμοποιείτε συχνά και να αγοράσει μια τρίχα κοπής ψαλίδι από ένα κατάστημα ανεφοδιασμού ομορφιάς. Αγοράστε ένα καλό μπουκάλι ψεκασμού που θα χρειαστείτε κατά τη διάρκεια της κούρεμα για να κρατήσει τα μαλλιά βρεγμένα. Καθρέπτες ανάγκη δεν αναφέρεται καθόλου. Χρειάζεται ένα καθαρό, σαφή αρκετά ευρεία καθρέφτες. Κάποιος πρέπει να καθορίζεται μπροστά σας. Στερεώστε το επόμενο πίσω σας, ελαφρά κλίση προς τα κάτω, για να σας βοηθήσει να ελέγξετε το κούρεμά σας και να συνεχίσετε. Έχετε μια καλή βούρτσα μαλλιών και μια χτένα χωρίστρα επίσης.
Πως να κόψετε τα μαλλιά στο σπίτι: Ακριβώς Κοπή? Θυμηθείτε ότι κλάδεμα τρίχες κάθε δύο μήνες δεν θα βοηθήσει. Θα ήταν υπερβολικά μεγάλο χρονικό διάστημα και πριν από αυτό, οι άκρες θα εξαπλωθεί, καταστρέφοντας τα 2-3 ίντσες συμβουλές για τα μαλλιά, ώστε να τους κρατήσει κόβοντας τακτικά. Μπορείτε να το κάνετε αυτό απλά τραβώντας τα μαλλιά σου, το τμήμα από το τμήμα στο μπροστινό, κόβοντάς τους μακριά με ένα μικρό ψαλίδι. Κάντε κόψιμο μαλλιών μια συνήθεια, έτσι ώστε να μην χρειάζεται τα πραγματικά κατεστραμμένα άκρα. Αν επιπλέον θέλουμε να επιλέξουν μια απλή περικοπή τρίχας εδώ είναι πώς. Διαβάστε περισσότερα για το πώς θα λεπτά μαλλιά στο σπίτι.
Πως να κόψετε τα μαλλιά στο σπίτι: Πηγαίνετε για ένα κούρεμα Απλή? Περικοπές Απλή είναι πάντα καλύτερο. Αυτά σας δίνουν το επιθυμητό διαγωγή και να μην περιορίσουν το μήκος. Επιπλέον, αυτοί δεν αλλάζουν το ύφος σας και είναι πιο εύκολο για σας να επιτύχετε. Εδώ είναι πώς να έχουν μια απλή ίση τύπο μήκος του κόψει τα μαλλιά. Πρώτον μαλλιών χτένα, ψεκασμός με νερό προσεκτικά. Δείτε πάνω από όλα η διάρκεια, πρέπει να κοπεί, να έχει μαλλιά στο ίδιο μήκος. Πιάσε το τμήμα σου μαλλιά από το τμήμα και κόβουμε ανάλογα. Κρατήστε τμήματα μεταξύ αντίχειρα και το μεσαίο δάκτυλο και να διακόπτει να έχει το επιθυμητό μήκος. Θα πρέπει να κινήστε τα δάχτυλά σας πάνω ή κάτω ανάλογα με το πόσο μεγάλο ή μικρό χρονικό θέλετε να αφήσετε το συγκεκριμένο τμήμα. Βάλτε πίσω το εργάστηκαν τμήμα και να λάβει την επόμενη. Κρατήστε τον έλεγχο της το μήκος και το επίπεδο στον καθρέφτη πίσω σου. Επαναλάβετε αυτό έως ότου έχετε κομμένα ολόκληρο μαλλιά. Μπορείτε να έχετε απλά μικρό ή μεγάλο κούρεμα με αυτόν τον τρόπο.
Διαβάστε περισσότερα για:? Πώς να κόψει Σγουρά μαλλιά? Πώς να κόψει την τρίχα σας? Θα έχετε παρατηρήσει ότι το πώς να κόψετε τα μαλλιά στο σπίτι δεν είναι δύσκολο, αλλά πρέπει οπωσδήποτε να γίνει με ιδιαίτερη επιμέλεια. Θυμηθείτε, για να μην αποκοπούν πάρα πολύ σε έναν χρόνο. Όταν you κόψτε το μήκος του κάθε τμήματος, τις κόβουμε σπιθαμή προς σπιθαμή ή μικρότερο. Ελέγξτε και να προχωρήσουμε περαιτέρω για την επόμενη απόκομμα. Μπορείτε να κόψετε το μεγάλο σκέλη, αλλά δεν μπορείτε να πάρετε πίσω τα μαλλιά, αν αποκοπεί ένα επιπλέον ιντσών, οπότε να είστε προσεκτικοί. Κοπή ή κλάδεμα μακριά μαλλιά σας τακτικά θα βοηθήσει να κρατήσει την ψαλίδα στο κόλπο και να διατηρήσουν την κατάστασή τους. Μπορείτε να επισκεφθείτε ένα φημισμένο κομμωτήριο κάθε 4-5 μήνες για να έχουν ένα από τα διάφορα μοντέρνα χτενίσματα και ιδέες. Έτσι, κόψετε τα μαλλιά στο σπίτι και να τους κρατήσει τέλειο και υγιές.