Strawberry Blonde Hair

Κόκκινο χρώμα μαλλιών είναι ένα μάτι που πιάνει το χρώμα και ξανθιά είναι κομψό, αλλά ξανθά μαλλιά χρώματα είναι κοινά χρώματα μαλλιών άνθρωποι επιλέγουν. Αλλά, όταν τα δύο αυτά χρώματα συνδυάζονται μπορείτε να πάρετε μια φράουλα ξανθό χρώμα μαλλιών που έχει την υπόδειξη των δύο χρωμάτων. Φράουλα ξανθιά μαλλιά είναι αρκετά σπάνιο φυσικό χρώμα των μαλλιών. Όμως, είναι αρκετά εύκολο να το χρώμα των μαλλιών σας σε μια σκιά του κατάξανθο μαλλιά. Ακολουθούν μερικές συμβουλές για χρωματισμό φράουλα ξανθά μαλλιά σας και τους τρόπους για το στυλ τους.
Ποιος πρέπει να κατάξανθο μαλλιά;? Φράουλα ξανθό χρώμα μαλλιών πέφτει στα ζεστά κατηγορία, και θα πρέπει να επιλέξει από τους ανθρώπους που μπορεί να φορέσει το ζεστό χρώμα χρώματα μαλλιών. Οι άνθρωποι που έχουν ζεστούς τόνους του δέρματος όπως φακίδες της επιδερμίδας, κατακόκκινη χροιά, χλωμή επιδερμίδα με ροδάκινο ή το χρυσό Undertones, ή με καφετιά επιδερμίδα με ροζ ή χρυσό Undertones. Τα μάτια μπορεί να είναι πράσινα μάτια, πρασινωπός-μπλε μάτια, καστανά μάτια χρυσό, φουντουκιά μάτια με καφέ ή χρυσά χρωματισμένα κηλίδες. Αυτοί οι άνθρωποι μπορούν να πάνε με το βασικό χρώμα του λαμπερό ξανθό ή κόκκινο-πορτοκαλί. Ή το χρώμα των μαλλιών τους συνολικά σε ένα κατάξανθο σκιά.
Πώς να πάρει κατάξανθο μαλλιά;? Μπορείτε να επιλέξετε μια καλή φράουλα ποιότητας ξανθιά βαφή μαλλιών. Ωστόσο, αν έχετε μαύρο ή πολύ σκούρο χρώμα των μαλλιών, στη συνέχεια, πρώτα θα χρειαστείτε λεύκανση. Μαλλιά λεύκανση μπορεί να είναι πολύ σκληρή για τα μαλλιά σας, και ως εκ τούτου, είναι ενδεδειγμένο να πάρει αυτό γίνεται από έναν στυλίστα. Ωστόσο, αν έχετε φυσικά ξανθά μαλλιά, τότε μπορείτε να πάτε για φράουλας χρωματιστές ανταύγειες. Ή να χρησιμοποιήσετε ένα βαφών μαλλιών και το χρώμα των μαλλιών σας στο σπίτι. Όποτε, επιλέγοντας ένα βαφές μαλλιών, βεβαιωθείτε ότι έχετε επιλέξει την κατάλληλη σκιά από τον κατάξανθο διάγραμμα χρώμα μαλλιών. Διαβάστε περισσότερα σχετικά, πώς να ξεβάφει μαλλιά ξανθιά.
Ένας άλλος τρόπος για τη βαφή φυσικά τα μαλλιά σας σε φράουλα ξανθό χρώμα μαλλιών είναι η χρήση henna ή χαμομήλι φύλλα τσαγιού. Η πράσινη σκόνη χένα μπορεί να αναμειχθεί με νερό. Στη συνέχεια, χρησιμοποιήστε πάστα αυτή, και να εφαρμοστεί για τα μαλλιά σας κρατήσει για περίπου 3 ώρες, στη συνέχεια, πλένετε τα μαλλιά σας καθαρά. Αυτό δεν θα δώσει μόνο τα μαλλιά σας μια χροιά του κόκκινου χρώματος, αλλά θα είναι επίσης τα μαλλιά σας. Που έχουν φυσική βαφή μαλλιών σας, χρησιμοποιώντας χαμομήλι φύλλα τσαγιού, δοκιμάστε αυτό. Να χρησιμοποιηθούν πρόσφατα ζυθοποιηθεί χαμομήλι φύλλα τσαγιού, τότε κορεστεί τα μαλλιά σας εντελώς με αυτό. Αφήστε το για περίπου τριάντα λεπτά. Στη συνέχεια πλένετε τα μαλλιά σας καθαρό με νερό. Αφήστε τα μαλλιά ξηρά, και να ελέγξετε.
Strawberry Blonde Hairstyles? Αυτό το χρώμα μαλλιών φαίνεται εντυπωσιακό με κυματιστά μαλλιά κλειδαριές. Υπάρχουν διάφορες μορφές κόψει τα μαλλιά και τις ιδέες που μπορείτε να δοκιμάσετε με κυματιστά μαλλιά κλειδαριές. Μπορείτε επίσης να φέρουν την κυματιστή κλειδαριές χωρίς καμία περικοπή, και θα εξακολουθούν να εξετάσουμε πολύ ελκυστική. Αλλά, εάν θέλετε να φορμάρετε τα μαλλιά σας, τότε μπορείτε να δοκιμάσετε στρωματοειδούς κουρέματα. Μπορείτε να πάρετε διάφορα τμήματα των μαλλιών σας, κομμένα σε διαφορετικά μήκη, για να πάρει την πολυεπίπεδη εμφάνιση μαλλιά. Αφού τελειώσετε με τα στρώματα, τα μαλλιά σου στυλ σε κτυπήματα. Για να κόψει τα μαλλιά σας σε κτυπήματα, πάρτε ένα μπροστινό τμήμα των μαλλιών σας και το κόβουμε σε πλευρά σαρωτικές κτυπήματα κάνοντας μια ευθεία τομή στο επίπεδο της γέφυρας της μύτης σας. Στη συνέχεια, χτενίστε τα μαλλιά και να ελέγξει. Ένας άλλος τρόπος για να κόψει μπροστινό τμήμα σας είναι να τους κοπεί κατ 'ευθείαν σε ένα αμβλύ bang στυλ Κλεοπάτρας, μέχρι το ύψος των φρυδιών σας.
Αυτό ήταν όλο για κατάξανθο ιδέες χρώμα μαλλιών. Σιγουρευτείτε ότι επιλέγετε το σωστό χρώμα μεταξύ της φράουλας ξανθιά αποχρώσεις μαλλιά. To διατηρήσει χρώμα των μαλλιών σας για καιρό, τους προστατεύουν από τον ήλιο, έτσι ώστε το χρώμα παραμένει για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε σαμπουάν και κοντίσιονερ που έγιναν ειδικά για βαμμένα μαλλιά.