Ενέματα Stain

Ενέματα είναι ένας τύπος πλήρωσης που χρησιμοποιούνται για την πλήρωση των κενών μεταξύ των πλακιδίων μετά από τοποθέτηση των πλακιδίων. Ενέματα καθιστά ένα τελικό και ακόμη και να δούμε στην επιφάνεια. Ωστόσο, ενέματα είναι συχνά ευαίσθητα στην ανάπτυξη μούχλας και χρώση. Ως αποτέλεσμα, το ένεμα το οποίο κάποτε ήταν λευκό και γυαλιστερό μαυρίζει και βρώμικο. Ένας τρόπος για την αποκατάσταση της εμφάνισης του ενέματος είναι με ενέματα χρώση. Η μέθοδος αυτή δεν είναι μόνο καθαρίζει και ανανεώνει την εμφάνιση του ενέματα, αλλά σας βοηθά επίσης να λεκιάσει το ρευστοκονίαμα στο χρώμα της επιλογής σας. Περισσότερα για την βαφή ενέματα.
Ενέματα χρώσης
Ενέματα χρώσης μπορεί να γίνει σε έναν πρόσφατα grouted πλακιδίων καθώς και την παλιά πλακάκια. Κατά την εφαρμογή ενεμάτων λεκέ σε πρόσφατα grouted κεραμίδια, κάποιος πρέπει να δώσει αρκετό χρόνο για την ενέματα να θεραπεύσει. Συνήθως, για περίοδο 30 ημερών είναι αρκετό για το ένεμα να θεραπεύσει. Επιλέξτε το χρώμα της επιλογής σας από τα πολλά ενέματα λεκέ χρωστικές ουσίες που διατίθενται στην αγορά. Πιο σκούρες αποχρώσεις του ενέματος κηλίδας εμποδίζουν την ενέματα από ψάχνει βρώμικος, ακόμη και αν συσσωρεύεται βρωμιά. Αυτό μειώνει σημαντικά τη συντήρηση για ενέματα. Αναπτήρας αποχρώσεις του ενέματος λεκέ δίνουν ένα εκλεπτυσμένο και καθαρή εμφάνιση στο δάπεδό σας.
Ενέματα λεκέδες είναι διαθέσιμα στα καταστήματα υλικού και κυρίως έρχονται με ένα κιτ applicator. Θα χρειαστείτε επίσης ένα στενό σκληρό πινέλο, με ένα μαξιλάρι τρίβει ή πανί καθαρισμού. Ωστόσο, πριν από την εφαρμογή ενεμάτων λεκέ, θα πρέπει να καθαρίσετε καλά τα παλιά ενέματα με τη βοήθεια μιας εσωτερικής καθαρότερη και μια βούρτσα. Αφήστε το να στεγνώσει σωστά πριν χρώση του. Χρησιμοποιώντας ένα στενό πινέλο, απλώστε προσεκτικά το λεκέ στο ενέματα και στη συνέχεια τρίψτε με ένα μαξιλάρι θαμνώνες. Χρησιμοποιήστε ένα ύφασμα πλυσίματος για να αφαιρέσετε οποιοδήποτε υπερβολικό κηλίδας ή διαρροής. Οι περισσότεροι από τους λεκέδες με βάση το νερό προλαμβάνει την ενέματα από στίγματα και να πάρει καταστραφεί, δρώντας σαν στεγανωτικά υλικά. Για ενέματα βάφονται με βάση το πετρέλαιο λεκέδες ενέματα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κάποιο άλλο προϊόν ως κολλητών. Περισσότερα για τα χρώματα ρευστοκονίαμα κεραμιδιών.
Ενέματα Σφράγιση
Ενέματα είναι ένα μείγμα από κονίαμα, τσιμέντο, άμμο και το νερό, το οποίο οδηγεί σε ένα πορώδες, ελαστικό ουσία μετά την ξήρανση. Λόγω του πορώδους του, είναι πολύ ικανή να προσελκύσει ρύπο και grime. Επίσης, δημιουργεί ευνοϊκό περιβάλλον για την ανάπτυξη του ωιδίου και των βακτηρίων. Μια καλή λύση σε αυτό το πρόβλημα θα ήταν να σφραγίσει την ενέματα. Ακόμα και μετά να το λεκέ, η χρωστική ουσία δεν εμποδίζει κατ 'ανάγκη την αύξηση του ωιδίου. Σφράγιση το ένεμα όχι μόνο κλείνει τους πόρους του ενέματος, αλλά και την καθιστά μια λαμπερή εμφάνιση.
Ενέματα κυνηγοί είναι διαθέσιμα σε τοπικά καταστήματα υλικού. Ανάμεσα σε άλλα εργαλεία και υλικά, βούρτσα στενό καλλιτέχνη ή μπουκάλι κυλίνδρου και ένα ύφασμα πλυσίματος είναι ένας μούστος. Βεβαιωθείτε ότι ο λεκές έχει δεόντως θεραπευτεί, πριν να εφαρμόσετε το συγκολλητικό στα ενέματα. Εφαρμόστε το μονωτικό για να το ρευστοκονίαμα με τη βοήθεια ενός πινέλου. Καλύπτουν το σύνολο του δαπέδου με τον τρόπο αυτό και αφήστε να το κάνει στεγνώσει για 30 λεπτά. Αν θέλετε, μπορείτε να επαναλάβετε τη διαδικασία, έτσι ώστε να βεβαιωθείτε ότι δεν θα χάσετε όλα τα κενά. Εναλλακτικά, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε ένα μπουκάλι κυλίνδρου που έχει ένα πινέλο στην άκρη, για να σφραγίσει το ενέματα. Αυτό είναι μια γρήγορη και πιο αποτελεσματική μέθοδος ενέματος σφράγισης. Απλά, γυρίστε το μπουκάλι ανάποδα και σχεδιάστε μια λεπτή γραμμή των κολλητών με την άκρη. Καλύψτε την περιοχή και επαναλαμβάνω, αν είναι απαραίτητο. Περισσότερα για τον καθαρισμό ενέματα.
Διαβάστε περισσότερα για:? Αλλαγή Grout χρώματος? Τσιμεντενέσεις πλακάκια? Κεραμιδιών ενέματα λεκέδες είναι ιδιαίτερα χρήσιμα για μάρμαρο ή γρανίτη πλακάκια, δεδομένου ότι έχουν πορώδη δομή. Μπορείτε επίσης σφραγίδα αυτά τα κεραμίδια για να μειώσουν το πορώδες τους και να τους δώσουμε μια γυαλιστερή εμφάνιση. Έτσι, λεκέδες ενέματα να κρατάτε το μίγμα σας λάμπει για πολλά χρόνια.