Πασάλειμμα Updos

Το κλειδί για τη δημιουργία βρώμικο updos είναι η πρώτη στυλ ακατάστατα μαλλιά σας. Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να δώσει στα μαλλιά σας το βλέμμα βρώμικο-απεριποίητος. Αν έχετε φυσικά κυματιστά μαλλιά, τότε δεν υπάρχουν πολλά να κάνουμε. Ωστόσο, αν έχετε ίσια μαλλιά, τότε θα πρέπει να εργαστούμε σκληρότερα για την επίτευξη των βρώμικο σγουρά hairstyles εμφάνιση. Για να κάνετε ίσια μαλλιά φαίνονται ακατάστατα υπάρχουν πολλοί τρόποι. Ο ευκολότερος είναι να χρησιμοποιήσετε ένα σπρέι θαλασσινό αλάτι στα μαλλιά σας, τότε κάνετε τέσσερα ίσα τμήματα στα μαλλιά σας. Κάντε τέσσερις πλεξούδες έξω από αυτό το τμήμα των μαλλιών σας. Περιμένετε μέχρι το πιστολάκι για τα μαλλιά, ξεπλέκω στη συνέχεια τα μαλλιά σας και θα έχετε μεγάλα κύματα στην παραλία στα μαλλιά σας, που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να δημιουργήσετε βρώμικο updos. Άλλοι τρόποι για να το ύφος ίσια μαλλιά ακατάστατα περιλαμβάνουν τη χρησιμοποίηση των κυλίνδρων, curling σίδερο, περμανάντ κλπ.
Μπορείτε να εφαρμόστε την κρέμα για τα μαλλιά σας και στη συνέχεια να καθορίσει κυλίνδρους σε αυτές. Κρατήστε τους κυλίνδρους για τη νύχτα, και την επόμενη μέρα, όταν επεκταθούν τα μαλλιά θα έχετε μεγάλη κλειδαριές αναζητούν κυματιστό. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε σίδερο για μπούκλες, να κάνετε τα μαλλιά σας κυματιστά ή σγουρά. Αλλά, βεβαιωθείτε ότι χρησιμοποιείτε αρκετά ορό μαλλιά και κρέμα για τα μαλλιά σας, πριν χρησιμοποιήσετε το σίδερο. Η κρέμα και ο ορός θα εμποδίσει οποιαδήποτε καύση των μαλλιών κατά το σιδέρωμα. Προς Perm τα μαλλιά σας θα χρειαστείτε έναν στυλίστα, αλλά περμανάντ θα κάνει τα μαλλιά μόνιμη σγουρά σας, και ως εκ τούτου, είναι ενδεδειγμένο ότι κολλάτε με τις άλλες μεθόδους για να κυματιστά μαλλιά σας. Ένας άλλος τρόπος για να διατηρήσετε τα μαλλιά σας ίσια και ακόμα να φανεί ακατάστατο να κόψετε τα μαλλιά σας σε ασταθής στρώματα. With ασταθής χτένισμα μπορείτε να κάνετε μεγάλη updos, χωρίς να χρειάζεται να πάμε για το βρώμικο updos σγουρά μαλλιά. Σε διακοπές κουρέματα, μία κόβει όλα τα μαλλιά σκέλη σε διαφορετικά μήκη, η οποία δίνει μια ασταθής ακατάστατη εμφάνιση. Για να κόψει τα μαλλιά σας παρουσιάζει διακοπές, κρατήστε μια τρίχα σκέλος σε γωνία 45 μοιρών. Στη συνέχεια, κλίση ψαλίδι σας και να κάνετε την κοπή. Το έργο αυτό τον τρόπο σε όλα τα σκέλη τα μαλλιά σας.
Πασάλειμμα Updos Ιδέες? Προαναφερθέντα τους διαφορετικούς τρόπους να κάνετε τα μαλλιά σας να φανεί ακατάστατο. Εδώ είναι οι updo ιδέες που μπορείτε να δοκιμάσετε με ακατάστατο τα μαλλιά σας.
Πασάλειμμα Updos για κοντά μαλλιά? Ακόμα και αν έχετε κοντά μαλλιά, μπορείτε να δημιουργήσετε διάφορα ελκυστικά χτενίσματα ψάχνουν updo ακατάστατο. One πιο γρήγορη ιδέα updo είναι να Χτενίστε τα μαλλιά σας πίσω, τότε δέστε τα πίσω με μια λαστιχένια ζώνη. Πάρτε έξω κάποιους κλάδους από τις πλευρές για να μαλακώσει το βλέμμα σας. Μπορείτε επίσης να αφήσετε κάποια πλευρά κτυπήματα έξω, αν θέλετε. Ένας άλλος τρόπος για να δημιουργήσετε ένα ακατάστατο updo, χωρίς αλλαγή ίσια μαλλιά να κυματιστό, είναι η εν μέρει μπροστινή πλευρά τα μαλλιά σας, τότε μεσαίο τμήμα πίσω τα μαλλιά σου. Στη συνέχεια, υπό μορφή pigtails και στις δύο πλευρές, τα ανοίγουμε και να καθορίσει τους σε δύο ψωμάκια. Όπως έχετε ίσια και κοντά μαλλιά, μερικές τρίχες θα βγαίνουν από το pigtails, που θα δώσουν μια δροσερή περιστασιακή εμφάνιση. Αφήστε κάποια πλευρά Μπανγκ ανοιχτό.
Πασάλειμμα Updos για τα μακριά μαλλιά? Αυτές οι μορφές μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν για τη δημιουργία βρώμικο updos για μεσαίου μήκους μαλλιά. Με μακρά ή μεσαία μαλλιά μπορείτε να δοκιμάσετε διαφορετικές updo ιδέες. Μπορείτε επίσης να δημιουργήσετε μεγάλη updos αναζητούν ένα δεύτερο με μακριά ή μεσαία μαλλιά. Πρώτη Χτενίστε τα μαλλιά σας, στη συνέχεια να λάβει το ήμισυ των μαλλιών σας και θα εγγυώνται ένα κουλούρι με αυτή την τρίχα. Αφήστε το υπόλοιπο της τρίχας ανοικτή, και να πάρουν μερικές πτυχές από την πλευρά των μαλλιών σας. Ένας άλλος τρόπος για να δημιουργήσετε ρομαντική updos ψάχνει βρώμικο για hairstyles γάμο, είναι η εν μέρει τα μαλλιά σας στη μέση, στη συνέχεια, γαλλικά μαλλιά κοτσίδα και στις δύο πλευρές, να καθορίσει τους σε μια χαμηλή bun στο πίσω μέρος. Μπορείτε επίσης να φέρουν αυτά τα ακατάστατα updos για χορό.
Αφού τελειώσετε styling μαλλιών σας στο βρώμικο updos. Χρησιμοποιήστε ένα σπρέι για τα μαλλιά, έτσι ώστε τα μαλλιά σας παραμένουν στη θέση τους για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Σιγουρευτείτε ότι χρησιμοποιείτε διαφορετικά καρφίτσες και άλλα αξεσουάρ για τα μαλλιά να κάνει updos σας να φαίνονται ακόμη πιο όμορφη.