Ρίγανη Αιθέριο Έλαιο

Ένας ντόπιος στην Ευρώπη, τη ρίγανη, επίσης γνωστή ως η χαρά του βουνού, είναι ένα παραδοσιακό φαρμακευτικό φυτό που χρησιμοποιείται για τη θεραπεία διαφόρων ασθενειών. Πρόκειται για ένα πολυετές βότανο, και είναι ένα είδος Origanum που ανήκουν στην οικογένεια μέντα.
Ρίγανη αιθέριο έλαιο που εξάγεται από τη ρίγανη φύλλα έχει αντιβακτηριακές και αντιμικροβιακές ιδιότητες που είναι χρήσιμη για τη θεραπεία πολλών παθήσεων. Τα υπόλοιπα ακίνητα της ρίγανης αιθέριου ελαίου, όπως την καταπολέμηση μυκήτων, αντι βακτηριακή, αντι ιικό και αντι παρασιτικές το καθιστά ένα από το δυναμικό και ευέλικτο αιθέρια έλαια.Αυτό το λάδι συνιστάται επίσης από πολλούς βοτανολόγους και τους επαγγελματίες ιατρικής για τα πλούσια οφέλη της. Ας διαβάσουμε σχετικά με τη ρίγανη ουσιώδη οφέλη του πετρελαίου. Σύμφωνα με ορισμένες μελέτες, ρίγανη αιθέριο έλαιο είναι τόσο καλή όσο λαμβάνοντας ένα παυσίπονο, καθώς είναι πολύ ισχυρές δεν έχει παρενέργειες. Διαβάστε περισσότερα για την ιατρική χρήση της ρίγανης.
Ρίγανη Essential Oil Οφέλη
Ρίγανη αιθέριο έλαιο προστατεύει το σώμα μας από τις βλαβερές συνέπειες των ελεύθερων ριζών ή οξειδωτικά. Τα αντιοξειδωτικά παρόντες σε αυτήν βοηθήσει πετρελαίου στην εξουδετέρωση των ελευθέρων ριζών που προκαλούν βλάβες στο σώμα, ή την επισκευή των ζημιών που έχουν ήδη γίνει. Αυτή η ιδιότητα της ρίγανης αιθέριο έλαιο βοηθά στην πρόληψη καρκίνων, και μυϊκή εκφύλιση των μυών που προκαλούνται λόγω της γήρανσης. Τα αντιοξειδωτικά σε αυτήν του πετρελαίου επιβραδύνει επίσης άλλες σχετίζονται με την ηλικία προβλημάτων, όπως, απώλεια όρασης, απώλεια ακοής, διαταραχές του νευρικού, ρυτίδες, κ.λπ.
Ρίγανη αιθέριο έλαιο έχει καταπραϋντικές ιδιότητες και έχει μια κατευναστική επίδραση σε οποιοδήποτε τύπο της φλεγμονής, εσωτερικής ή εξωτερικής. Αυτό το πετρέλαιο είναι αποτελεσματικό στην πρόληψη και θεραπεία των συμπτωμάτων της μύκητα των νυχιών. Ρίγανη πετρέλαιο κάνει θαύματα για τη μόλυνση νύχι. Βουτήξτε ένα αυτί οφθαλμός στη ρίγανη αιθέριο έλαιο και τρίψτε το στη πληγείσα περιοχή, και να δούμε τα αποτελέσματα. Εάν παρατηρήσετε οποιαδήποτε αίσθηση καψίματος, πλύνετε αμέσως. Ρίγανη πετρελαίου βοηθά επίσης να απαλλαγούμε από μυκητιασική λοίμωξη του δέρματος ή οποιαδήποτε δερματικά εξανθήματα. Αναμίξτε περίπου 6 με 8 σταγόνες αιθέριο έλαιο ρίγανης, μαζί με 2 κουταλιές ελαιόλαδο και να εφαρμόσουν στη μολυσμένη περιοχή του δέρματος. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε λάδι καρύδας αντί του ελαιολάδου για την αραίωση. Αποφύγετε τη χρήση αυτού του πετρελαίου στις γεννητικές περιοχές όπως αυτή του πετρελαίου είναι αρκετά ισχυρή και μπορεί να προκαλέσει μια αίσθηση καψίματος.
Ρίγανη αιθέριο έλαιο είναι αντι αλλεργική στη φύση. Να ηρεμήσει η αντίδραση του οργανισμού απέναντι στα εξωτερικά ερεθίσματα που προκαλούν αλλεργίες, δίνοντας περαιτέρω ανακούφιση από αλλεργίες. Εξάλλου, αυτό το αιθέριο έλαιο χρησιμοποιείται από πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα για τη θεραπεία διαφόρων παθήσεων, όπως πόνο στο στομάχι, ίκτερος, διάρροια, η ψωρίαση, ή οποιαδήποτε μυκητιάσεις. Έκζεμα, ψωρίαση, γρίπη, ακόμα και το πόδι του αθλητή μπορεί να αντιμετωπιστεί με τη χρήση της ρίγανης αιθέριο έλαιο. Μερικές βακτηριακές λοιμώξεις όπως η E. coli (Escherichia coli), τροφική δηλητηρίαση και Giardiasis (πυρετός κάστορας) μπορούν επίσης να αντιμετωπίζονται με αυτό το πετρέλαιο.
Ρίγανη αιθέριο έλαιο είναι καλό για τη θεραπεία κρύο πληγές, καθώς, με την εφαρμογή ενός λεπτού στρώματος του πετρελαίου στην πληγείσα περιοχή. Μπορεί επίσης να εφαρμοστεί για τη θεραπεία τσιμπήματα παπούτσι, έτσι ώστε το ερεθισμένο δέρμα δεν μολύνονται περαιτέρω, και εξελίσσεται σε ένα μεγαλύτερο κυψέλη. Ρίγανη πετρελαίου μπορεί να ανακουφίσει και τα συμπτώματα του έρπητα. Μάθετε περισσότερα για τις χρήσεις ρίγανη λάδι.
Πώς να χρησιμοποιήσει ρίγανη Αιθέριο Έλαιο
Υπάρχουν πολλοί τρόποι με τους οποίους μπορείτε να χρησιμοποιήσετε άγρια ​​ρίγανη αιθέριο έλαιο με αραίωση. Αν θέλετε να λάβει το πετρέλαιο στο εσωτερικό της, Αραιώστε δύο σταγόνες του λαδιού για τους ενήλικες και 1 σταγόνα για παιδιά σε 120ml νερού και το ποτό. Μπορείτε να προσθέσετε επίσης να το υγρό χέρι πλένει σας, το σώμα-πλύσιμο και σαπούνια. Αν έχετε οποιαδήποτε λοιμώξεις του στόματος, τρίψτε αραιωμένου αυτού του πετρελαίου, σε ούλα σας μία ή δύο φορές την ημέρα και στη συνέχεια να κάνετε γαργάρες με νερό. Μπορείτε επίσης να εφαρμόσετε ρίγανης αιθέριο έλαιο να βράζει σας, και να συνεχίσει να το κάνει μέχρι να θεραπεύει. Τελευταίο, αλλά δεν το λιγότερο, μπορείτε να φτιάξετε περίπου πέντε παρα τέσσερα σταγόνες αιθέριο έλαιο ρίγανης για ζεστό μπανιέρα σας και να χαλαρώσετε. Διαβάστε περισσότερα σχετικά με τα άγρια ​​λάδι της ρίγανης.
Μπορεί να θέλετε να διαβάσετε περισσότερα για:? Οφέλη για την υγεία του πετρελαίου Ρίγανη? Οφέλη από Ρίγανη πετρελαίου? Λίγα πράγματα που πρέπει να θυμάστε πριν από τη χρήση ρίγανη αιθέριο έλαιο. ? Αραιώνεται Πάντα ρίγανης αιθέριο έλαιο εάν η εφαρμογή του απευθείας σε οποιαδήποτε από τις επηρεαζόμενες ή μολυσμένη περιοχή του δέρματος. ? Οι έγκυες γυναίκες πρέπει να αποφεύγουν τη χρήση ρίγανης αιθέριο έλαιο, εξωτερικά όσο και εσωτερικά. ? Συμβουλευτείτε τον γιατρό σας πριν χρησιμοποιήσετε αυτό το λάδι για τα παιδιά σας. ? Όπως προαναφέρθηκε, ρίγανη αιθέριο έλαιο μπορούν να ληφθούν στο εσωτερικό, αλλά βεβαιωθείτε ότι έχετε χρησιμοποιήσει το 100% φυσικό αιθέριο έλαιο ρίγανης ως τεχνητό λάδι ρίγανη μπορεί να είναι τοξικά. Έτσι είναι καλύτερα να συμβουλευτείτε ένα φάρμακο επαγγελματία αν έχετε οποιαδήποτε αμφιβολία. ? Έτσι, αυτά ήταν μερικά από τα ρίγανης βασικές χρήσεις του πετρελαίου και των παροχών. Αυτό το λάδι είναι ασφαλές και δεν έχει παρενέργειες. Αυτό είναι η χρήση αιθέριων ελαίων, είναι ασφαλές, επωφελής, εν γένει, ένα must-have στο σπίτι!