Πώς να αφαιρέσει Αυτοκόλλητα

Οι περισσότεροι από μας έχουν συναντήσει περιπτώσεις με κόλλα ή κολλητική υπολειμμάτων σε επιφάνειες όπως το πλαστικό, γυαλί ή ύφασμα, ότι δεν ποσό της πλύσης φαίνεται να ξεφορτωθεί. Ως κάποιος που είναι τόσο αδέξια και λάτρης των τεχνών, είναι μια δυσάρεστη κατάσταση εγώ συχνά αντιμετωπίζουν. Σχεδόν ποτέ δεν παραλείπουν να βγει από ένα έργο τέχνη χωρίς διαρροής χρώμα, ή κάποια κόλλα μεταφερθεί τα ρούχα μου. Υποθέτοντας you aren'ta klutz σαν εμένα, θα πρέπει ακόμα να ασχοληθεί με το ενοχλητικό αυτοκόλλητο / καταλοίπων ετικέτα διαφορετική επιφάνεια, τα οποία συλλέγουν τη σκόνη υπερωρίες, και να μετατραπεί σε αντιαισθητική καφετιές κηλίδες. Τα καλά νέα είναι ότι αρκετοί τρόποι υπάρχουν για την αντιμετώπιση αυτού του προβλήματος, καθώς και διάφορα προϊόντα να είναι παρόντες από γύρω από το σπίτι σας που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να το κάνετε αυτό. Εδώ είναι μερικές από τις πιο δημοφιλείς μεθόδους για την αφαίρεση κόλλας από πλαστικό, γυαλί, δέρμα κλπ. Διαβάστε παρακάτω για αφαίρεση λεκέδων.
Πώς να αφαιρέσει Κολλητική από διαφορετικές επιφάνειες
Πλαστικά: Η αφαίρεση υπολειμμάτων κόλλας που είναι παλιά ή την αφαίρεση κόλλας από πλαστικό είναι πιο εύκολο από ότι νομίζετε, και χρησιμοποιεί την ίδια μέθοδο. Γεμίστε ένα μικρό κατσαρολάκι με νερό και προσθέστε σε ορισμένες απορρυπαντικό. Βουτήξτε ένα πανί σε το και τοποθετήστε το πάνω στην επιφάνεια της κόλλας. Αφήστε το εκεί για αρκετές ώρες για να υγράνουν την κόλλα. Αν βρείτε το ύφασμα να πάρει ξηρά, τυλίξτε στη συνέχεια το ύφασμα και το αντικείμενο με πλαστικό περιτύλιγμα.
Μετά από περίπου 3 ή 4 ώρες, αφαιρέστε το πλαστικό περιτύλιγμα και αφαιρέστε το υγρό (ήδη υγρό) πανί. Τώρα, χρησιμοποιήστε ένα καθαρό πανί για να βγάλει την κόλλα που έχει μαλακώσει. Θα πρέπει να επαναλάβετε αυτή τη διαδικασία, έως ότου όλα τα κόλλα έχει βγει. Το καλό μέρος για αυτό μεθόδου είναι ότι δεν προκαλούν βλάβη στην πλαστική επιφάνεια. Ωστόσο, αν θέλετε μια μέθοδο που θα πάει πιο γρήγορα, δοκιμάστε να χρησιμοποιήσετε οινόπνευμα. Βρέξτε ένα βαμβάκι με μερικά από το και τρίψτε την υποβολή του στην κόλλα. Η κόλλα θα μαλακώσει, η οποία θα επιτρέψει σε σας για να το σκουπίσετε μακριά με ένα καθαρό πανί. Μόλις τελειώσετε, βουτιά ένα ύφασμα σε καθαρό νερό και σκουπίστε την επιφάνεια καθαρή.
Γυαλί: Αν αναρωτιέστε πώς να αφαιρέσετε αυτοκόλλητα από γυαλί, με την ανωτέρω μέθοδο θα μπορούσε να λειτουργήσει εδώ. Ωστόσο, το γυαλί δεν θα πάρει καταστράφηκε από διάφορα προϊόντα, μπορείτε να επιλέξετε για μια ευκολότερη μέθοδο. Μια δημοφιλής μέθοδος είναι να κορεστεί ο κόλλα σε βρεφικό λάδι, και αφήστε το για λίγο. Κατά πάσα πιθανότητα, αυτό θα μαλακώσει το κόλλα, και εφόσον συμβεί αυτό, ένας μπορεί να ξύνεται με ένα αμβλύ μαχαίρι, και στη συνέχεια να πλύνετε την επιφάνεια με νερό και σαπούνι. Άλλες επιλογές περιλαμβάνουν το κτύπημα σε λίγο ελαφρύτερο ρευστό ή WD-40 πάνω την κόλλα, περιμένετε μερικά δευτερόλεπτα ή λεπτά και στη συνέχεια σκουπίστε. Επαναλάβετε τη διαδικασία μέχρι η επιφάνεια είναι καθαρή.
Ύφασμα: Υπάρχουν διάφορες μεθόδους για την αφαίρεση κόλλας από ρούχα. Λύσεις οι εργασίες περιλαμβάνουν τη διατήρηση ένα παγάκι κατά την κόλλα για περίπου 20 δευτερόλεπτα, και στη συνέχεια χρησιμοποιήστε ένα άλλο πανί να αναλάβει την κόλλα μακριά. Ένα προϊόν νοικοκυριό που λειτουργεί σαν μαγικό είναι το ξίδι, και σχεδόν πάντα συνιστάται για κάθε «πώς να αφαιρέσει κόλλα» ερωτήσεις. Ενυδατώστε το κολλώδες μέρος του υφάσματος με αυτό και μετά από 15 λεπτά, ξεπλύνετε το. Μια άλλη δημοφιλής θεραπεία στο σπίτι είναι να τοποθετήσετε ένα απορροφητικό χαρτί (όπως χαρτί κουζίνας) σε αμφότερες τις πλευρές του τόπου κόλλα. Στη συνέχεια, τοποθετήστε ένα καθαρό ύφασμα πάνω στο χαρτί και σιδερώστε από πάνω του με ένα καυτό σίδερο. Επαναλάβετε μέχρι να πάρετε όλα τα κόλλα έξω από το ύφασμα πάνω στην κόλλα, η οποία θα πρέπει να λιώσει και να προχωρήσουμε στην χαρτοπετσέτα.
Διαβάστε Σχετικά:? Αφαίρεση ταπετσαρίας Κολλήστε? Πώς να αφαιρέσει το χαλί κόλλας? Έχω διαπιστώσει ότι ο καλύτερος τρόπος για το πώς να αφαιρέσει κόλλα από το δέρμα είναι να το σκουπίζετε με προϊόντα αφαίρεσης βερνικιού νυχιών (η οποία έχει ακετόνη σε αυτόν). Ωστόσο, αν έχετε ένα κόψιμο και η κόλλα είναι από μια μπάντα ενίσχυσης, εφαρμόζει ένα βρεγμένο πανί πάνω στην επιφάνεια, και στη συνέχεια σκουπίστε μερικά από τα αυτοκόλλητα. Εάν οποιαδήποτε παραμείνει, δοκιμάστε μασάζ τόπου με baby oil και σκουπίζοντας τα υπόλοιπα κόλλας.