Nail υποδείγματα πολωνική

Βερνίκι νυχιών είναι ένα πράγμα που συναρπάζει κάθε κορίτσι από την παιδική ηλικία! Αλλά τα μικρά κορίτσια επιτρέπονται μόνο μερικά σημεία κάποιας σκοτεινής σκιά βερνίκια νυχιών, το οποίο αντί να καμφθεί η περιέργεια, προσθέτει σε αυτό! Και αυτή η περιέργεια είναι που γεννά τα όμορφα σχέδια νυχιών! Μακιγιάζ δεν είναι ποτέ πλήρης χωρίς όμορφα ζωγραφισμένα καρφιά, μετά από όλα μόνο οι γυναίκες οι οποίοι έχουν την ελευθερία να διακοσμήσουν τα νύχια! Αλλά συχνά υποτιμούν τη δημιουργικότητά μας, όταν πρόκειται για καρφί σχέδια νυχιών, κάθε φορά που θέλουμε να έχουμε κάτι διαφορετικό μοντέλο ή σχεδιασμό για τα νύχια μας, βιασύνη σε μια αίθουσα! Ένας επαγγελματίας είναι στην πραγματικότητα δεν χρειάζονται για τα σχέδια βερνίκι νυχιών? Με τη βοήθεια κάποιων απλών βερνίκι νυχιών σχεδιάζει αυτή μπορεί να γίνει ακόμη και στο σπίτι. Ας ρίξουμε μια ματιά σε αυτές απλά σχέδια βερνίκι νυχιών.
Nail Design Ιδέες πολωνική
Αντίθεση: Αυτό είναι ένα από τα πιο δημοφιλή, καθώς και εύκολη σχέδια βερνίκι νυχιών ιδέες. Αν και αυτό το σχέδιο μπορεί να φαίνονται καλά σε κάθε είδους καρφιά, η ομορφιά της θα εξέλθουν αν έχετε μακριά νύχια. Και με τη βοήθεια των πλαστών καρφιά, ο καθένας μπορεί να έχει μακριά νύχια σε μόλις λίγα λεπτά! Όπως υποδηλώνει το όνομα, η ιδέα είναι να βάψετε τα νύχια με δύο διαφορετικές αποχρώσεις του βερνίκι νυχιών. Για αρχή, λαμβάνει ουδέτερη ή ελαφρά σκιά, όπως ασήμι, χρυσό ή ροζ χρώμα και μόνο τα κατώτερα, (το τμήμα κάτω από την άκρη ονομάζεται κάτω). Για την άκρη του νυχιού, χρησιμοποιήστε ένα χρώμα αντίθεσης. Όπως για παράδειγμα, αν βάφετε το ασήμι κάτω, χρησιμοποιήστε μαύρο βερνίκι νυχιών για την άκρη. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε ένα διαφορετικό στυλ της αντίθεσης, όπως για παράδειγμα, να εφαρμόσει το σύνολο καρφιά με ουδέτερο βερνίκια νυχιών, τότε ρίξτε μια πένα βερνίκι νυχιών και μόλις κλήρωση τρεις γραμμές διαγωνίως με το νύχι. Αλλά βεβαιωθείτε ότι η πένα βερνίκι νυχιών είναι μια σκοτεινή σκιά. Μπορείτε να δοκιμάσετε τα μεταλλικά χρώματα, όπως πάντα ξεχωρίζουν!
Valentine Βερνίκι νυχιών Σχεδιασμός: Ως ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου είναι προ των πυλών, τι μπορεί να είναι καλύτερο από ένα σχεδιασμό βερνίκια νυχιών του Αγίου Βαλεντίνου! Valentine σχεδιασμός βερνίκι νυχιών είναι αρκετά απλή. Ακριβώς όπως ο σχεδιασμός Αντίθετα, θα πρέπει να έχετε δύο αποχρώσεις του βερνίκι νυχιών για το σχεδιασμό του Αγίου Βαλεντίνου, ένας εκ των οποίων θα πρέπει να είναι κόκκινη! Σε γενικές γραμμές, μπορούμε είτε να αποφεύγουμε εντελώς κόκκινο βερνίκι νυχιών ή την χρησιμοποιούν για το σχεδιασμό αντίθεση. Αλλά, όπως του Αγίου Βαλεντίνου χρώμα είναι το κόκκινο, κόκκινο στυλό βερνίκι νυχιών είναι ότι πρέπει για αυτό το σχέδιο. Ως μία σκιά είναι τόσο σκοτεινά, το άλλο σκιά πρέπει να είναι το φως, μια ουδέτερη σκιά. Πρώτη εφαρμογή των απόχρωση σε όλο το καρφί και στη συνέχεια να λάβει κόκκινο στυλό βερνίκια νυχιών και να κάνουν μικροσκοπικά καρδιές σε αυτό. Δεν χρειάζεται να είναι πολύ καλλιτεχνικό γι 'αυτό, απλά να καταλήξουμε σε δύο ανάποδα κόμματα με ένα κυκλικό κεφάλι! Μπορείτε να διακοσμήσετε τους ακόμη και με διάφορα προϊόντα όπως το βερνίκι νυχιών αυτοκόλλητο πέτρες. Διαβάστε περισσότερα για την τέχνη νυχιών.
Θεματικές Nail υποδείγματα πολωνικά: Θεματικό βερνίκι νυχιών είναι μια μεγάλη ιδέα εάν πρόκειται για ένα κόμμα. Οι πιο δημοφιλείς βερνίκι νυχιών σχεδιαστικό θέμα είναι το θέμα θάλασσα. Όπως υποδηλώνει το όνομα, θα πρέπει να επιστήσει την γραφική πράγματα σαν τη θάλασσα και τα κύματα στα νύχια σας. Μπορεί να ακούγεται δύσκολο, αλλά είναι πραγματικά αρκετά εύκολο. Το μόνο που χρειάζεται να γίνει αυτό είναι ένα σκούρο και ανοιχτό μπλε σκιά! Μπορείτε επίσης να επιστήσω την λεπτή λουλούδια και πέταλα, ακριβώς όπως σας επιστήσω στην τάξη νηπιαγωγείου σας! Ένα από τα αγαπημένα μου σχέδια είναι το θέμα παραλία! Γι 'αυτό το σχεδιασμό, την εφαρμογή μια ταινία του μωρού ροζ σκιά και ένα από τα λευκά. Διακοσμήστε το με κρέμα χρωματιστές πέτρες κόλλα. Διαβάστε περισσότερα για τα σχέδια τέχνη νυχιών.
Funky Nail υποδείγματα πολωνικά: Αν θέλετε να δοκιμάσετε μερικά funky σχέδια βερνίκι νυχιών στο σπίτι, μίγμα δυο-τρεις τελείες διαφορετικών αποχρώσεων βερνίκι νυχιών με νερό. Ανακατεύουμε με μια οδοντογλυφίδα, θα ισχύουν για τα νύχια με τις μορφές του στροβιλισμού, ακριβώς πάνω και κάτω εγκεφαλικά επεισόδια! Διαβάστε περισσότερα σχετικά με σχέδια νυχιών για χορό.
Αυτές ήταν μερικές εύκολες σχέδια νυχιών. Αν αναρωτιέστε πώς να συντάξει σχέδια νυχιών νυχιών, δεν χρειάζεται να αναρωτιέστε, καθώς υπάρχουν πολλά προϊόντα όπως στυλό βερνίκια νυχιών τα οποία καθιστούν το έργο της εκπόνησης σχεδίων αρκετά εύκολο. Έτσι, προσθέστε μερικές από τη δημιουργικότητά σας με τα ανωτέρω σχέδια και ετοιμαστείτε να καμαρώνω ένα εντελώς νέο σχέδιο βερνίκι νυχιών!