Μεγάλα φυτά εσωτερικού χώρου

Είναι δυνατόν να αναπτυχθούν μεγάλες μονάδες εσωτερικού χώρου, με την προϋπόθεση ότι, οι ευνοϊκές συνθήκες που τους παρέχονται. Φοίνικες, Ficus, τα εσπεριδοειδή και δένδρων καουτσούκ είναι μερικά από τα πιο συνηθισμένα φυτά στο σπίτι. Τα διάφορα είδη μεγάλων μονάδων που μπορούν να καλλιεργηθούν στο σπίτι ή σε εσωτερικούς χώρους είναι στρατολόγησε στη συνέχεια.
Μεγάλες Εγκαταστάσεις Εσωτερική? Υπάρχουν πολλά φυτά που μπορεί να καλλιεργηθεί σε εσωτερικούς χώρους. Κάποιος πρέπει να φροντίζουν τις ανάγκες αποχέτευσης και το φως τις απαιτήσεις των φυτών εσωτερικού χώρου, προκειμένου να διευκολύνει τη σωστή ανάπτυξη. Οι πληροφορίες σχετικά με διάφορες μεγάλες φυτά εσωτερικού χώρου που αναφέρονται κατωτέρω, θα βοηθήσει στην καλλιέργεια τους στο σπίτι.
Palm? Η παλάμη είναι ένα από τα καλύτερα μεγάλα φυτά εσωτερικού χώρου. Είναι γνωστό ότι έχουν διάφορα σχήματα και μεγέθη? Αυτές τις εγκαταστάσεις μπορούν να φτάσουν σε μέγιστο ύψος 20 πόδια. Κινέζικα παλάμες Fan και Areca που αναπτύσσονται σε ύψος 5-6 μέτρα μπορούν επίσης να καλλιεργηθεί στο σπίτι. Οι ανάγκες των διαφόρων παλάμες ποικίλλουν ανάλογα με τις περιοχές από τις οποίες κατάγονται. Οι παλάμες της ερήμου, για παράδειγμα, δεν μπορεί να επιβιώσει αν είναι πάνω-ποτίζονται. Λίγες άλλες φοίνικες χρειάζονται ένα δροσερό και υγρό περιβάλλον. Αντίθετα από τις περισσότερες από τις παλάμες, KENTIA και το σαλόνι είναι ανεκτική σε χαμηλές θερμοκρασίες. Αυτά τα μεγάλα φύλλα φυτών εσωτερικού χώρου χρειάζονται ένα καλά στραγγιζόμενα και αμμώδη εδάφη. Διαβάστε περισσότερα για την εσωτερική φοίνικες.
Citrus? Τα διάφορα είδη εσπεριδοειδών φυτά τα οποία μπορούν να αυξηθούν στο εσωτερικό περιλαμβάνουν τα λεμόνια, λάιμ, πορτοκάλια, γκρέιπφρουτ, κλπ. Εκτός από το εργοστάσιο πορτοκαλί Calamondin, τα περισσότερα από τα εσπεριδοειδή εγκαταστάσεις μπορούν να αυξηθούν πάνω από 6 πόδια στο ύψος. Των εσπεριδοειδών φυτά πρέπει να προστατεύονται από τα ακάρεα της αράχνης και ξύδι μύγες. Στην εποχή του χειμώνα, τα εσπεριδοειδή φυτά απαιτούν λιγότερο ποσότητα του νερού και ως εκ τούτου, το πότισμα συνιστάται μόνο εάν το έδαφος έχει στεγνώσει τελείως.
Νησί Νόρφολκ Pine? Το Norfolk Island Pine, όπως υποδηλώνει το όνομα είναι ένα υποτροπικό φυτό. Ευδοκιμεί σε μια θερμοκρασία από 50 ° F - 70 ° F. Το φυτό θα πρέπει να διατηρούνται κοντά σε παράθυρα, όπου λαμβάνει φιλτράρεται το φως του ήλιου το πρωί. Ένα μείγμα από άμμο, χώμα και βρύα τύρφης θα πρέπει να είναι γι 'αυτό το πεύκο. Τα οργανικά λιπάσματα πρέπει να χρησιμοποιούνται για την ενεργή φάση ανάπτυξης.
Ελαστικό Tree? Το δέντρο καουτσούκ είναι ένα από τα μεγάλα φυτά εσωτερικού χώρου κατοικίας και μπορεί επίσης να βρεθεί στα γραφεία, εμπορικά κέντρα, κλπ. Όπως και κάθε άλλος τροπικό φυτό ή μεγάλα φυτά εσωτερικού χώρου, χαμηλό φωτισμό και καλά στραγγιζόμενα εδάφη είναι καλό για την ανάπτυξη των εγκαταστάσεων αυτών. Κλίμακες και mealy σφάλματα είναι τα παράσιτα που επηρεάζουν το δέντρο καουτσούκ. Αυτές οι ζωοτροφές παράσιτα στο σφρίγος του εν λόγω φυτού και εκκρίνουν μελίτωμα, το οποίο οδηγεί στην αύξηση του sooty μούχλας στην επιφάνεια. Διαβάστε περισσότερα για τα φυτά γραφείου.
Δράκαινα? Το γένος, Δράκαινα περιέχει 40 ειδών succulent φυτά και τα δέντρα. Τα περισσότερα από τα είδη Δράκαινα έχουν την προέλευσή τους στην Ασία και ορισμένες από αυτές βρίσκονται στην Αφρική και Κεντρική Αμερική. The marginata Δράκαινα χρειάζεται πολύ λιγότερο χώρο στο δάπεδο και χρησιμοποιείται συνήθως ως φυτό εσωτερικού χώρου. Το φυτό αυτό απαιτεί φως και καλά στραγγιζόμενα εδάφη που ποτίζονται με μέτρο.
Ντιεφενμπάχια? Οι βασικές απαιτήσεις της Ντιεφενμπάχιας έχουν διάθεση συνεπών φως κατά τη διάρκεια του έτους, η υψηλή υγρασία και η θερμοκρασία στην περιοχή από 60 ° F - 70 ° F. Το πότισμα των φυτών όταν το έδαφος γίνεται μερικώς αποξηραμένα συνιστάται για αυτό το εργοστάσιο.
Ficus? Το φυτό ficus μεγαλώνει καλά σε μια περιοχή που δέχεται έντονο φως. Το ποσό της άρδευσης θα πρέπει να αυξηθεί και να χαμηλώσουν το καλοκαίρι και το χειμώνα αντίστοιχα. Το χώμα δεν πρέπει να γίνει μουσκεμένος από πέρα ​​από το πότισμα? Δεν είναι καλό για την υγιή ανάπτυξη των φυτών. Η ανάπτυξη των ριζών των αναγκών ficus να ελέγχονται περιοδικά, προκειμένου να διαπιστώσει εάν χρειάζεται μεταφύτευση σε ένα μεγαλύτερο δοχείο.
Μπαμπού? Η μεγάλη φυτά εσωτερικού χώρου από μπαμπού μπορεί να καλλιεργηθεί σε δοχείων πλάτος 24 εκατοστά και μήκος ίσο ή μεγαλύτερο από 24 ίντσες. Βάθος του δοχείου πρέπει να είναι περίπου 18 ίντσες. Ο λόγος πίσω από τη χρήση της πρακτικής της κηπουρικής εμπορευματοκιβωτίων είναι ότι το μπαμπού έχει ρηχά ρίζες που αναπτύσσονται πλευρικά. Η παροχή φυσικού φωτός στο μπαμπού συνιστάται. The Osmocote, που είναι ένα αργό λίπασμα απελευθέρωσης μπορούν να χρησιμοποιηθούν για αυτό το εργοστάσιο. Το μπαμπού χρειάζεται αρκετό νερό, ωστόσο, το χώμα που χρησιμοποιούνται για την καλλιέργεια του φυτού θα πρέπει να είναι καλά στραγγισμένο. Διαβάστε περισσότερα για:? Κρεμαστά φυτά εσωτερικού χώρου? Χαμηλού φωτισμού Φυτά Εσωτερική? Εσωτερική Κηπουρική? Μεταξύ των διαφόρων ειδών φυτών που μεγαλώνουν στο σπίτι, τις μεγάλες μονάδες έχουν ιδιαίτερες ανάγκες. Αυτά τα φυτά που μεγαλώνουν σε μεγαλύτερο ύψος από τα άλλα είδη φυτών όπως θάμνοι έχουν επίσης τη ρίζα που αναπτύσσονται βαθιά. Οι απαιτήσεις νερού των φυτών αυτών επίσης, πρέπει να λαμβάνονται υπόψη για μια υγιή ανάπτυξη. Ελπίζω ότι οι πληροφορίες σχετικά με μεγάλα φυτά εσωτερικού χώρου που παρουσιάζονται παραπάνω, θα αποδεικνυόταν να βοηθούν τον αναγνώστη.