Paint Πάνω Wallpaper

Πολλές φορές χρειάζεται να αλλάξετε τα χρώματα του σπιτιού και repaint σε μια βιασύνη που οφείλεται σε πολλούς λόγους. Σε τέτοιες περιπτώσεις, αντί να περάσει από πάρα πολύ κόπο για να αφαιρέσετε τις ήδη υπάρχουσες ταπετσαρία, μπορείτε απλώς να μπογιά πάνω του. Πρέπει να έχετε ένα πολύ καλό αστάρι σε τέτοιες περιπτώσεις και βεβαιωθείτε ότι έχετε χρησιμοποιήσει τις καλές χρωμάτων πάνω ταπετσαρία.
Το αλφαβητάρι πρέπει να χρωματιστεί σε μια απόχρωση του χρώματος βαφής που θέλετε να χρησιμοποιήσετε και να εφαρμόζεται τουλάχιστον δύο φορές την ταπετσαρία πριν από το κύριο χρώμα πηγαίνει πάνω του. Πολλοί άνθρωποι έχουν μια εσφαλμένη αντίληψη ότι όταν το χρώμα πέρα ​​από το χαρτί τοίχο, μοιάζει με βάτα και η επιφάνεια δεν μένει ομαλή. Δεδομένου παρακάτω είναι μια διαδικασία η οποία θα αποδείξει σε σας, βαμμένα wallpapers φαίνονται τόσο φυσικά όσο τοίχους χωρίς χαρτί τοίχου. Περισσότερα για την εσωτερική ζωγραφική.
Πώς να ζωγραφίσει πάνω Wallpaper
Δεν συνιστάται να δαπανήσουν χρήματα για την αγορά ενός αλφαβητάρι δεδομένου ότι οι περισσότεροι από αυτούς δουλεύουν μια χαρά, αλλά πρέπει να βεβαιωθείτε ότι η ταπετσαρία που θέλετε να χρωματίσετε πέρα ​​δεν έχει πολύ σκούρο χρώμα. Αν είναι, χρησιμοποιήστε ένα πιο σκούρα απόχρωση του χρώματος για πρώτη φορά στην έναυσμα και στη συνέχεια πάνω από ταπετσαρία. Μάθετε την απάντηση, μπορείτε να μπογιά πάνω ταπετσαρία μέσα σε λίγα απλά βήματα. Διαβάστε τις οδηγίες για τη ζωγραφική πάνω ταπετσαρία.
Υλικά που απαιτούνται? Πετρέλαιο αστάρι? Εργαλεία γυψοσανίδας? Γυψοσανίδας λάσπη? Paint? Ζωγραφική εργαλεία? Πλαστικά καλύμματα? Κατευθύνσεις
Βήμα 1: Πριν την έναρξη της διαδικασίας να ζωγραφίσει πάνω ταπετσαρία, πρέπει να βεβαιωθείτε ότι η ταπετσαρία είναι καλά προσκολλημένα στη τοίχους. Εάν υπάρχουν, αφαιρέστε το χαλαρό ραφές και τις φυσαλίδες και αν υπάρχουν τυχόν υπερυψωμένες περιοχές τέμνουν τους και ισιώνουν τα με τα χέρια σας. Κατάργηση όλων των πινακίδων διακόπτη και κάθε άλλη καρφιά στους τοίχους.
Βήμα 2: Χρησιμοποιήστε ένα έναυσμα προτού μπογιά πάνω ταπετσαρία βινυλίου ή απλό ταπετσαρία, καθώς παρέχει μια σωστή βάση για το χρώμα για να μείνει. Εάν δεν χρησιμοποιήσει αστάρι, το χρώμα θα είναι είτε πολύ λεπτά ή να άρουν το wallpaper για να δημιουργήσετε ραφές και φυσαλίδες στον τοίχο. Χρησιμοποιήστε ένα έναυσμα και το χρώμα με δύο στρώσεις με απόχρωση του επιθυμητού χρώματος και αφήστε το να στεγνώσει καλά. Περισσότερα για faux ζωγραφική.
Βήμα 3: Χρησιμοποιήστε το έναυσμα σε όλη την ταπετσαρία, τουλάχιστον δύο φορές και, στη συνέχεια, όλες οι ραφές και βρόχοι θα είναι αρκετά ορατή. Με τα εργαλεία βαφής αφαίρεση όλων των άλλων και στη συνέχεια μία φορά το έργο γίνεται πακέτο το έναυσμα και τα διόδια για να τους κρατήσει μακριά για αργότερα. Με ένα μαχαίρι γυψοσανίδας, δώστε ένα λεπτό στρώμα λάσπης γυψοσανίδας πάνω από κάθε ραφή και βρόχο και αφήστε το να στεγνώσει για λίγο.
Βήμα 4: Όπως έχετε κάνει για να τα τείχη, παλτό ομοίως το ανώτατο όριο πρώτα με το αστάρι και στη συνέχεια με τη λάσπη γυψοσανίδας να αρθούν όλα τα ανεπιθύμητα ραφές και βρόχους από το ταβάνι, καθώς και. Μόλις γίνει αυτό ομοιόμορφα για τους τοίχους και την οροφή, είστε περισσότερο από στα μισά του δρόμου μέσα από τη σκληρή δουλειά. Τώρα το μόνο που έχετε να κάνετε είναι το χρώμα πέρα ​​ταπετσαρία.
Βήμα 5: Για το χρώμα, βεβαιωθείτε ότι χρησιμοποιείτε ένα σκούρο χρώμα για ένα αρκετά σκοτεινό χαρτί τοίχο και ελαφρύτερες σκιές για ανοιχτόχρωμες ταπετσαρίες. Κατά προτίμηση, τη χρήση πλένονται επίπεδη ή κελυφών χρώματα για να κρύψει τις παρατυπίες τοίχο. Το ανώτατο όριο μπορεί είτε να δεθούν με ταινία κατά μήκος ή ζωγραφισμένο από την επιλογή σας. Προσπαθήστε να βούρτσα όλους τους τοίχους και στη συνέχεια κυλήστε το χρώμα. Μόλις η πρώτη στρώση έχει τελειώσει, αφήστε το να στεγνώσει και να δούμε πώς τα τείχη φαίνεται. Εάν εξακολουθούν να υπάρχουν ανωμαλίες σε σημεία τα ισοπεδώνω με εργαλεία βαφής ή άμμο εκείνη την περιοχή να κάνει τα πάντα από το μηδέν. Αν είναι εντελώς άψογη, δώσει μια δεύτερη στρώση μπογιάς roll.
Διαβάστε περισσότερα για:? Picking Ζωγραφική Χρώματα? Εσωτερικών Ζωγραφική Χρώματα? Με αυτές τις εύκολες άκρες να ζωγραφίσει πάνω ταπετσαρία, είμαι βέβαιος ότι είστε ενθουσιασμένοι για να δώσει στο σπίτι σας ένα διαφορετικό βλέμμα και το χρώμα. Κάντε το σπίτι σας ευχάριστη και όμορφη και παίζουν με τόσα χρώματα όπως εσείς θέλετε!