Gum Διαγραφή Ρούχα

Τσίχλες έχει αγαπηθεί από μικρούς και μεγάλους, καθώς δίνει μια αναζωογονητική αίσθηση. Ωστόσο, εάν κολλήσει στα ρούχα, τότε τα πράγματα δεν μπορεί να πάρει χειρότερα από αυτό. Συμβαίνει πολύ συχνά στα παιδικά ενδύματα, όταν παίζουν μαζί του. Το χειρότερο μέρος της τσίχλας λεκέ είναι ότι δεν μπορούν να καθαριστούν με ένα απλό πλύσιμο ρούχων. Επομένως, οι ειδικές προσπάθειες πρέπει να καταβληθούν για το σκοπό του μασήματος απομάκρυνση κόμμι από τα ρούχα.
Πώς να αφαιρέσει Gum από ρούχα;
Πριν να ξεκινήσετε με τη διαδικασία της απομάκρυνσης των ούλων από τα ρούχα, θα πρέπει να συγκεντρώσει μερικά εργαλεία και υλικά που απαιτούνται για το σκοπό αυτό. Αυτά είναι: παγάκια, ένα αμβλύ μαχαίρι ή ένα κουτάλι, οδοντόβουρτσα, και απορρυπαντικό πλυντηρίων ρούχων. Οι οδηγίες βήμα-βήμα για τον καθαρισμό τσίχλες λεκέ από τα ρούχα έχουν ως εξής:
Βήμα # 1: Πρώτα απ 'όλα, θα πρέπει να προσπαθήσετε να πάρει μακριά τόσο ένα μεγάλο μέρος των ούλων το δυνατόν περισσότερο από το ύφασμα με τα νύχια σας. Μην περιμένετε ότι μπορείτε να αφαιρέσετε το σύνολο των ούλων με αυτόν τον τρόπο. Θα σας βοηθήσει να τραβήξει από το ανώτατο στρώμα των ούλων μόνο.
Βήμα # 2: Τώρα το υπόλειμμα της τσίχλας, πρέπει να καταψυχθεί με πάγο ή κρύο. Αυτό γίνεται για να μειωθεί η συγκολλητική δύναμη των ούλων και θα αποτρέψει επίσης την περαιτέρω διείσδυση των ούλων στο ύφασμα. Ανάλογα με το είδος των υφασμάτων, υπάρχουν διάφορες μέθοδοι που χρησιμοποιούνται για την εφαρμογή κρύο σε αυτό. Μπορείτε απλά να ολοκληρώσει ένα παγάκι σε μια μικρή πετσέτα και τρίψτε το πάνω από τα κολλώδης σημείο για περίπου 20 λεπτά. Αν το κομμάτι της ένδυσης είναι αρκετά μικρή για να πάρει στεγάζεται σε ένα μπολ, τότε μπορείτε να γεμίσετε το δοχείο με παγωμένο νερό και τοποθετήστε το ρούχο σε αυτό. Όταν το ύφασμα των ρούχων είναι ευαίσθητο στο νερό, τότε πρέπει να το τυλίγουμε σε μια πλαστική σακούλα και τοποθετήστε το στην κατάψυξη για 2 ώρες περίπου.
Βήμα # 3: Το κρύο θεραπεία τείνουν να σκληρύνει την τσίχλα και να το φύλλο που καθιστούν το ξεφλούδισμα των ούλων ευκολότερη. Ωστόσο, αν διαπιστώσετε ότι τσίχλα είναι ακόμα κολλώδης, τότε θα πρέπει να δώσετε άλλον ένα γύρο ψύξεως με το σημείο ούλων. Μόλις διαπιστώσετε ότι η τσίχλα έχει πήρε την απαιτούμενη ποσότητα της σκληρότητας, χρησιμοποιήστε ένα αμβλύ βούτυρο μαχαίρι ή ένα κουτάλι για να ξύσει έξω από τα ούλα. Βεβαιωθείτε ότι έχετε μεταφέρει το μαχαίρι ελαφρά προς το κέντρο των ούλων λεκέ. Επαναλάβετε αυτή τη διαδικασία αναμόχλευση μέχρι μέγιστο ποσό της τσίχλας είναι έξω από τα ρούχα. Όταν το ύφασμα είναι λεπτό, στη συνέχεια, αντί να χρησιμοποιεί οποιοδήποτε αιχμηρό αντικείμενο, τραβήξτε έξω το σκληρό ούλων με τα δάχτυλα και τη βούρτσα από τα υπόλοιπα ούλων με μια παλιά οδοντόβουρτσα.
Βήμα # 4: Σε περίπτωση που η τσίχλα είναι άσχημα κολλήσει και θα παρατηρήσετε ότι υπάρχει κάποιο ποσό ούλων ακόμη έμειναν πίσω στο ύφασμα, ακόμη και μετά από μια ψυχρή θεραπεία και απόξεση, θα πρέπει να αντιμετωπίζει η περιοχή με κηροζίνη. Ενυδατώστε τους κολλώδης μέρος του υφάσματος σε κηροζίνη για μισή ώρα. Ένα λεπτό ύφασμα μπορεί να υποστεί φθορά από αυτή τη θεραπεία. Έτσι κάνετε μια δοκιμή μπάλωμα στην κρυφή γωνιά του υφάσματος και στη συνέχεια να προχωρήσει με τη θεραπεία.
Βήμα # 5: Τέλος, πλύνετε το ρούχο στο πλυντήριο με τη συνήθη απορρυπαντικό πλυντηρίων ρούχων, προκειμένου να απαλλαγεί από όλα τα ίχνη των ούλων. Αν το ύφασμα require στεγνού καθαρισμού κάνουν το ίδιο. Στη συνέχεια, σίδηρο τα ρούχα που θα βοηθήσει να ισιώσει όλες τις ίνες που μπορεί να έχεις τραβήξει κατά τη διάρκεια των ούλων αφαίρεση λεκέδων από τα ρούχα.
Για περισσότερες πληροφορίες, ανατρέξτε στο:? Πώς να αφαιρέσει τη γόμμα από τα ρούχα? Τσίχλες Απομάκρυνση? Αυτό είναι ένα τέτοιο μέθοδο απομάκρυνσης των ούλων από τα ρούχα, που μπορεί αποτελεσματικά να πάρουν την τσίχλα χωρίς να προκαλούν βλάβη σε ύφασμα. Τέλος, θα ήθελα να προτείνω ότι θα πρέπει να ξεκινήσετε την εργασία σας όσο το δυνατόν νωρίτερα να επιτύχει τα καλύτερα αποτελέσματα. Τα περισσότερα μπορείτε να επιτραπεί η τσίχλα για να καθίσει στο πανί, τόσο πιο δύσκολο θα ήταν να απαλλαγούμε από αυτό.