Αφαιρέστε σκουριά από μέταλλο

Ο κ. Green (πατέρας Rachael'S) - Rust είναι ο καρκίνος του metal!? Ross - Το ξέρω, έχασα ποδήλατό μου με τη μία φορά.
ΦΙΛΟΙ - να προταθεί ένα αστείο αναλάβει σκουριά. Αλλά αλήθεια για την τελευταία λέξη. Πόσα αντικείμενα της αγάπης (ή βοηθητικό πρόγραμμα, για εκείνο το θέμα) έχεις χάσει στη σκουριά; Και πιθανώς ακριβώς επειδή δεν ξέρατε πώς να αφαιρέσει τη σκουριά από μέταλλο. Υπέθεσα δίκιο, εγώ δεν είναι; Δεν κρίνουμε όμως. Οι περισσότεροι από εμάς δεν γνωρίζουν ότι είναι δυνατή η αφαίρεση σκουριάς από μέταλλα. Σίγουρα αν ξέρατε πώς να το κάνουμε, δεν θα είχατε χάσει τόσα πολλά πράγματα χρήσης. Σε περίπτωση που αναρωτιέστε, δεν είμαι Δίνοντας αυτή ομιλίας για μη έμμετρο λόγο ή αιτία, εγώ πραγματικά προτίθεμαι στην αφήγηση σας πώς να αφαιρέσει τη σκουριά από μέταλλο με φυσική. Έτσι εάν είστε έτοιμοι, ας μάθουμε ένα πράγμα ή δύο για αφαίρεση σκουριάς. Πρέπει να είμαστε;
Καλύτερους τρόπους για να Αφαιρέστε σκουριά από μέταλλο
Αφαιρέστε τη σκουριά από μέταλλο μόλις το βλέπετε. Κρατώντας το για μια ακόμη ημέρα, θα αυξήσει τη ζημιά και να τη μεταφέρει στο σημείο μη επιστροφής.
Ξύστε το Metal Clean? Πάρτε ένα δόντι χάλυβα ή συρματόβουρτσα, γυαλόχαρτο, αλουμινόχαρτο ή sandblaster και τρίψτε την περιοχή που επηρεάζεται από τη σκουριά μέχρι να είναι καθαρό. Θα παρατηρήσετε ότι πολλά από τα gunk θα ξεκαθαριστεί με αυτόν τον τρόπο και τι θα σας μείνει να αντιμετωπίσει θα είναι μόνο ένα μέρος από τη σκουριά. Αλλά αυτοί θα είναι οι δύσκολοι λεκέδες και ο καθαρισμός τους δεν θα είναι εύκολο. Έτσι, ετοιμαστείτε για κάποια αφαίρεση λεκέδων.
Rust Remover? Αν οι λεκέδες είναι πολύ δύσκολο να χειριστεί, τότε να κάνει χρήση remover σκουριάς, η οποία περιέχει οξαλικό οξύ για να αφαιρέσετε τη σκουριά από μέταλλο. Βεβαιωθείτε ότι είστε εξαιρετικά προσεκτικοί στο χειρισμό αυτό, «coz μπορεί να είναι πολύ σκληρή για τα χέρια. Πάρτε τις απαραίτητες προφυλάξεις, όπως να φοράτε γάντια, κ.λπ., κατά τον χειρισμό αυτό. Read more on πώς να καταργήσετε λεκέδες σκουριάς.
Φωσφορικό οξύ? Το φωσφορικό οξύ είναι μια γνωστή χημική ουσία, που χρησιμοποιείται για την αφαίρεση σκουριάς. Όταν εφαρμόζεται στην σκουριά, που θα μετατρέψει τη σκουριά σε μια βάση το νερό μορφή τζελ, το οποίο μπορεί στη συνέχεια να διαλυθούν off πολύ εύκολα. Αυτό το οξύ είναι διαθέσιμο σε δύο το υγρό και τζελ μορφή στην αγορά. Βεβαιωθείτε ότι είστε προσεκτικοί όταν πιάνετε αυτό το εξαιρετικά τοξικό χημικό. Διαβάστε περισσότερα για το πώς να καθορίσει τη σκουριά αυτοκινήτων.
Ξύδι? Ξίδι είναι μια πολυδύναμη συστατικό που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για διάφορους σκοπούς καθαρισμού και ως ένα πολύ ισχυρό προϊόν καθαρισμού για τη σκουριά.
Μουσκέψτε ένα πανί ξίδι και στη συνέχεια, καθαρίστε τα σκεβρωμένα επιφάνεια με αυτό. Τελειώστε με το τρίψιμο ξύλο χάλυβα πέρα ​​από το να αφαιρέσει τη σκουριά λεκέ. Αν είναι μικρά αντικείμενα όπως κουμπιά ή κοσμήματα, στη συνέχεια απολαύστε απλά αυτά στο ξίδι για λίγες ώρες και στη συνέχεια σκουπίστε τα καθαρίστε με ένα πανί. Επαναλάβετε εάν είναι απαραίτητο. Μαγειρική σόδα και λεμόνι μπορεί επίσης να προστεθεί στο ξίδι για το καταστήσει πιο αποτελεσματικό. Διαβάστε περισσότερα για σπιτικό remover σκουριάς.
Rust Primer? Βεβαιωθείτε ότι μετά ο λεκές έχει καθαριστεί, θα αλείφετε την επιφάνεια με ένα χρώμα αστάρι που είναι άμεσα διαθέσιμες στην αγορά. Αυτό θα σταματήσει την επιφάνεια και το προστατεύουν από την περαιτέρω ζημία. Για να αποφύγετε τη σκουριά από επηρεάζει οποιαδήποτε από τις μεταλλικές επιφάνειες και στη συνέχεια να σκεφτόμαστε πώς να αφαιρέσει τη σκουριά από μέταλλο, απλά να προστατεύσει στην πρώτη θέση! Μόλις το αλφαβητάρι έχει εφαρμοστεί και αποξηραμένα, μπορεί κανείς να μπογιά πάνω από την επιφάνεια με ένα φρέσκο ​​παλτό του χρώματος που είναι ιδιαίτερα σήμαινε για μεταλλικές επιφάνειες, έτσι ώστε να δώσει μια επιπλέον προστατευτική δύναμη σε αυτό.
Διαβάστε περισσότερα για:? Καθαριότητα Rust Off Metal? Πώς να αφαιρέσει τη σκουριά λεκέ από το βινύλιο Δάπεδα? Πώς να αφαιρέσει τη σκουριά από χυτοσίδηρο? Κάθε μέρος που έχει ένα υγρό κλίμα, είναι πιο ευαίσθητα, για τα μέταλλα να επηρεαστούν από τη σκουριά. So προστατεύουν το μέταλλο όσο καλύτερα μπορείτε. Αλλά αν το μέταλλο επηρεάζεται ούτως ή άλλως, στη συνέχεια, χρησιμοποιήστε απλά μία από αυτές τις μεθόδους για να καταργήσετε τη σκουριά από μέταλλο και θα έχουν ως αντικείμενο σαν καινούργια δεν χρόνου! Όλα τα καλύτερα!