Ξηρά Μαλλιά

Ξηρά μαλλιά είναι μία από τις κοινές προϋποθέσεις για τα μαλλιά, που μπορεί να προκληθεί από διάφορους παράγοντες. Για μερικούς ανθρώπους, μπορεί να είναι ένας από τα χαρακτηριστικά οικογένειας, ενώ, για άλλους, ξηρά μαλλιά μπορεί να προκληθεί από παράγοντες, όπως η υπερβολική έκθεση στον ήλιο, τον αέρα, τη θερμότητα, κλπ, έλλειψη επαρκούς αδένες πετρελαίου στο τριχωτό της κεφαλής, η υπερβολική χρήση του εμπορικά προϊόντα περιποίησης μαλλιών, περμανάντ τακτική, λεύκανση μαλλιών ή χρωματισμό των μαλλιών, κ.λπ. Ακόμη και μερικές ιατρικές καταστάσεις και φάρμακα μπορούν να προκαλέσουν τα ξηρά μαλλιά. Ό, τι μπορεί να είναι ο λόγος, ξηρά μαλλιά μπορεί να είναι πραγματικά προβληματική, δεδομένου ότι είναι δύσκολο να το διαχειριστεί. Μπορεί να κατσαρός, μπορούν να αναπτύξουν την ψαλίδα, μπορεί να φαίνεται θαμπό, αποπροσανατολισμός εύκολα, μπορεί να είναι τραχύ και μπορεί να είναι δύσκολο να χτένα ή βούρτσα. Έτσι, στεγνά μαλλιά είναι συχνά βρέθηκε να είναι ο λόγος για ερωτήσεις περιποίηση των μαλλιών. Αυτό το άρθρο ασχολείται με ξηρά περιποίηση των μαλλιών. Διαβάστε περισσότερα για ξηρά μαλλιά αιτίες.
Πώς να Φροντίδα για ξηρά μαλλιά
Γνωρίζουμε ότι τα ξηρά μαλλιά μπορεί να οφείλονται σε διάφορους λόγους, που έχουν ως αποτέλεσμα τα μαλλιά να χάσει το ποσοστό υγρασίας τους. Χωρίς υγρασία, η τρίχα γίνεται ξηρή, κατσαρός, εύθραυστα και τραχύ. Σε αντίθεση με τα άτομα με άλλους τύπους μαλλιών, ξηρά μαλλιά χρειάζεται απαλή φροντίδα, έτσι ώστε να διατηρήσει το επίπεδο υγρασίας σε αυτό. Τα ακόλουθα είναι μερικά από τα ξηρά συμβουλές περιποίησης μαλλιών, που μπορούν να σας βοηθήσουν στη λήψη μαλλιά σας διαχειρίσιμη. ? Αν έχετε ξηρά μαλλιά, μείωση του αριθμού των λούσιμο, κατά προτίμηση, μια φορά την εβδομάδα. Αν θέλετε να πλύνετε τα μαλλιά σας στο μεταξύ, αποφύγετε τη χρήση σαμπουάν. ? Χρησιμοποιήστε ένα ήπιο σαμπουάν (με ενυδατικούς παράγοντες), το οποίο επίσης σε αραιωμένη μορφή. Το σαμπουάν πρέπει να είναι όξινο και θα πρέπει να έχει pH που κυμαίνονται μεταξύ 4,5 και 6,7. Διαβάστε περισσότερα σχετικά με τις βέλτιστες σαμπουάν για ξηρά μαλλιά. ? Να είναι ευγενής κατά την εφαρμογή του σαμπουάν και μασάζ τα μαλλιά απαλά, ενώ το λούσιμο. Χρησιμοποιήστε μια έντονη conditioner μετά το ξέβγαλμα των μαλλιών, αλλά, αποφύγετε μαλακτικά με το αλκοόλ. Διαβάστε περισσότερα σχετικά με τις βέλτιστες conditioner για ξηρά μαλλιά. ? Άλλος χρυσός κανόνας για ξηρά μαλλιά είναι να αποφευχθεί η υπερβολική χρήση προϊόντων styling μαλλιών, όπως, λακ, μους, τζελ για τα μαλλιά και κρέμες styling. Ακόμη και περμανάντ μαλλιά, ο χρωματισμός, λεύκανση, ίσιωμα μαλλιών, κ.λπ., πρέπει να γίνει με φειδώ. ? Πάνω απ 'όλα, χειρίζονται τα μαλλιά απαλά. Προσπαθείτε πάντα να στεγνώσει τα μαλλιά με φυσικό τρόπο και τη χρήση στεγνωτήρα μαλλιών, μόνο αν είναι αναπόφευκτο. Ποτέ μην βούρτσα ή χτένα βρεγμένα μαλλιά. Τώρα, έχετε μια βασική ιδέα για ξηρά την περιποίηση των μαλλιών. Οι ακόλουθες παράγραφοι αφορούν ορισμένες θεραπείες για ξηρά περιποίηση των μαλλιών.
Αρχική διορθωτικά μέτρα για Ξηρά Μαλλιά
Λάδι μασάζ είναι ένα από τα ευρέως χρησιμοποιούμενα θεραπείες για ξηρά μαλλιά. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε είτε το ελαιόλαδο ή λάδι καρύδας για το σκοπό αυτό. Πάρτε χλιαρό λάδι και απαλά μασάζ στο τριχωτό της κεφαλής με αυτό. Καλύψτε τα μαλλιά με ένα σκουφάκι, και να το κρατήσει για τουλάχιστον μία ώρα πριν το λούσιμο. Μπορείτε επίσης να το κρατήσει σε μια νύχτα. Χρησιμοποιήστε ένα ήπιο σαμπουάν για το πλύσιμο των μαλλιών και μην ξεχάσετε να εφαρμόζουν conditioner. Λάδι μασάζ μπορεί να γίνει μία φορά την εβδομάδα. Μια άλλη θεραπεία σπίτι είναι γάλα καρύδας, το οποίο μπορεί να εφαρμοστεί στο τριχωτό της κεφαλής. Απαλά ξεπλύνετε τα μαλλιά με το σαμπουάν μετά από πέντε έως δέκα λεπτά. Lavender πετρέλαιο βρίσκεται επίσης για να είναι αποτελεσματική στο να καταστεί η τρίχα λεία και εύπλαστο. Προσθέστε πέντε παρα τέσσερα πέφτει στο λάδι καρύδας και θερμαίνεται το για μερικά δευτερόλεπτα. Εφαρμόστε το πετρέλαιο απαλά το κεφάλι και ξεπλύνετε μετά από μία ώρα. Μπορείτε να σπρέι κάποια μπύρα για τα μαλλιά, μετά το λούσιμο, έτσι ώστε να γίνεται πιο λεία και λαμπερά. Πάνω απ 'όλα, μια ισορροπημένη δίαιτα είναι πολύ σημαντική για τη διατήρηση της υγείας των μαλλιών σας. Η διατροφή σας πρέπει να είναι υψηλή σε πρωτεΐνες, βιταμίνες και ασβέστιο για τα μαλλιά. Πίνετε άφθονο νερό και να αποφεύγουν την έκθεση σε έντονη ηλιακή ακτινοβολία, σκληρή ανέμους, κλπ. Διαβάστε περισσότερα σχετικά με τη θεραπεία για ξηρά μαλλιά και στεγνώστε τα μαλλιά λύσεις.
Εν ολίγοις, στεγνά μαλλιά απαιτεί ιδιαίτερη προσοχή και γι 'αυτό, μπορείτε να κάνετε χρήση των παραπάνω δήλωσε συμβουλές για πολύ ξηρές την περιποίηση των μαλλιών. Η καλή περιποίηση των μαλλιών μπορεί να κάνει τα μαλλιά σας λεία, απαλή και εύχρηστη.