Σπιτική Βρεφικές Τροφές

Με την ανατροφή έρχεται τεράστια ευθύνη, και το συναίσθημα που υπερισχύει όλων των άλλων σκέψεις είναι «θέλω το καλύτερο για το μωρό μου». Και ποιος μπορεί να υποστηρίξει αυτό; Δεν πρέπει να υπάρχει άλλος τρόπος, ούτως ή άλλως. Έτσι, όταν πρόκειται για την αγορά τροφίμων για το μωρό σας, μπορώ να καταλάβω γιατί θα είναι λίγο (ή πολύ) επιφυλακτικοί σχετικά με το αν θα πάει σε αυτήν.
Εκατοντάδες αμφιβολίες που κυμαίνονται από «τι ακριβώς είναι τα συστατικά σε αυτό», «να υπάρχουν χρώματα ή συντηρητικά που προστέθηκαν, και πολλές άλλες παρόμοιες σκέψεις, θα διασχίζουν το μυαλό σας. Όλα αυτά είναι ασφαλώς δικαιολογημένη. Η καλύτερη λύση να εξαλείψουμε όλες αυτές τις εξεζητημένες αμφιβολίες είναι να προετοιμάσει το σπιτικό φαγητό του μωρού από τον εαυτό σας. Αυτό θα σας επιτρέψει να ελέγξουν και να παρακολουθήσουν αυτό το μωρό σας τρώει και μπορείτε να κάνετε διάφορες ποικιλίες από παιδικές τροφές με σπιτικό γι 'αυτόν, ανάλογα με τα γούστα και τις προτιμήσεις του. Και αν είστε ανησυχούν για το πώς να κάνει σπιτικό φαγητό για μωρά - δεν είναι και τόσο δύσκολο, πιστέψτε με. Θεωρεί ότι δεν ήχο απλά τέλειο; Καλά, τότε ας μην χάνουμε άλλο χρόνο και να πάρει dishing έξω συνταγών στο σπιτικό φαγητό του μωρού.
Σπιτική Συνταγές παιδικών τροφών
Εντάξει ... έχει το μωρό τραφεί, burped, και κοιμάται; Τέλεια. Τώρα να βγει ένα μαξιλάρι και σημειώστε όλες αυτές τις συνταγές. Σιγουρευτείτε ότι το μωρό είναι έτοιμο να φάει στερεά τρόφιμα όταν ξεκινάτε την εισαγωγή στις ποικίλες συνταγές στην διατροφή του.
Πουρέδες
Apple - Πάρτε ένα μήλο και φλούδα, τότε τα ζάρια σε μικρά κομμάτια και ατμού τα κομμάτια. Χρησιμοποιήστε πολύ λίγο νερό για μαγείρεμα στον ατμό, αν θέλετε του πολτού είναι παχύ, αν δεν μπορείτε πάντα να προσθέσετε περισσότερο νερό αργότερα. Στη συνέχεια, βγάλτε τα αχνιστά κομμάτια και πολτοποίηση τους. Τον πουρέ θα είναι έτοιμο.
Μπανάνα - Peel μια μπανάνα και κομμένο σε μικρά κομμάτια. Στη συνέχεια, mash αυτά τα κομμάτια. Προσθέτουμε λίγο γάλα και ζάχαρη άχνη για να το αν είναι απαραίτητο. ? Κάποιος μπορεί να κάνει πουρέ από τα πολλά άλλα λαχανικά και φρούτα, όπως καρότο, γλυκοπατάτα, αχλάδια, κλπ. απλά ατμού / βράζουμε μέχρι να μαλακώσουν και πολτοποίηση τους στη συνέχεια, προσθέστε το γάλα και τη ζάχαρη για τη γεύση αν χρειάζεται. Ή τις ζωοτροφές πεδιάδα. Δεν είναι ένας πολύ καλός τρόπος να ξεκινήσετε με σπιτικό φαγητό μωρό; Διαβάστε περισσότερα για σπιτικές συνταγές παιδικές τροφές.
Σούπες
Γλυκοπατάτα και Plantain - Πάρτε ένα ψιλοκομμένο κρεμμύδι (μικρό) α και να προσθέσει σε αυτό μια σκελίδα λιωμένο σκόρδο. Στη συνέχεια, σοτάρετε στο ελαιόλαδο μέχρι να μαλακώσουν. Τώρα προσθέστε ένα peeled και κομμένο σε φέτες Plantain και μαγειρέψτε μέχρι it είναι ροδίσουν. Στη συνέχεια προσθέτουμε 2 φλιτζάνια ζωμό κότας και ένα φύλλο δάφνης για να το και αφήστε το να βράσει. Τώρα, προσθέστε 1 ξεφλουδισμένο και κομμένο σε φέτες γλυκοπατάτα σε αυτό. Στη συνέχεια, μείωση της φλόγας και και αφήστε να σιγοβράσει για περίπου 30 λεπτά. Αυτό θα επιτρέψει τα λαχανικά για να γίνει διαγωνισμός. Μετά ανακατέψτε το μείγμα μέχρι να είναι κρεμώδες. Στη συνέχεια το βάζουμε σε μια κατσαρόλα, προσθέτουμε ½ φλιτζάνι γάλα και αφήστε να σιγοβράσει για 10 λεπτά. Η σούπα είναι πλέον έτοιμη.
Καρότο και Φακές - Πάρτε μια μεγάλη κατσαρόλα και σοτάρετε ένα μικρό, ψιλοκομμένο κρεμμύδι μέχρι να μαλακώσουν. Στη συνέχεια, προσθέστε 1 φλιτζάνι ξεπλένονται και αποξηραμένα φακές, 1 φλιτζάνι αποφλοιωμένες και κύβους τα καρότα και τα 4 ½ φλιτζάνια νερό και αφήστε το να βράσει. Αφού αρχίσει να βράζει, κατεβάζουμε τη φωτιά, σκεπάζετε την κατσαρόλα και αφήστε το να σιγοβράσει για 1 ½ ώρες. Οι φακές θα γίνει μαλακό μετά από αυτό. Προσθέστε νερό για την επιθυμητή συνέπεια.
Δείπνα / γεύματα
Τυρί και λαχανικών - Mix ½ φλιτζάνι τυρί cottage, ¼ φλιτζάνι τσένταρ (ηπίως τριμμένο), 5 κουταλάκι γάλα,? φλιτζάνι τυρί κρέμα και ανακατεύουμε καλά μέχρι να δένουν απόλυτα. Μετά πάρτε 1 κουταλιά της σούπας ψιλοκομμένο καρότα και ¼ φλιτζάνι αρακάς και μαγειρέψτε τους. Μόλις αυτές είναι έτοιμες, ανακατέψτε το μίγμα το τυρί και ανακατεύουμε. Προσθέστε ένα ψεκάζει των παρμεζάνα για να το ολοκληρώσει μακριά.
Κολοκύθα και Κριθάρι - Heat 2 κ.γ. ελαιόλαδο σε ένα τηγάνι και προσθέτουμε ½ φλιτζάνι ψιλοκομμένο κολοκύθα και ½ ενός μικρού κρεμμύδι σε αυτό. Κατόπιν ανακατώστε τα τηγανητά, μέχρι να μετατρέψει μια χρυσή καφέ χρώμα. Στη συνέχεια προσθέτουμε ½ σκελίδα λιωμένο σκόρδο, 2 φύλλα φασκόμηλο, λίγο θυμάρι και ανακατεύουμε έως ότου όλα τα συστατικά είναι ένα σκούρο καφέ. Στη συνέχεια, προσθέστε 1 ½ φλιτζάνι ζωμό λαχανικών (έτοιμοι όπως κάθε άλλο υλικό.) Και το στραγγισμένο κριθάρι (προ-μουλιάσει για μία ώρα νωρίτερα), μετά από ζέση. Η μείωση της θερμότητας, καλύπτουν το σκάφος και αφήστε το μείγμα να σιγοβράσει για 20-30 λεπτά. Όταν όλα τα υλικά είναι ωραία και υγρό, το φαγητό είναι έτοιμο. Διαβάστε περισσότερα για τις ιδέες μεσημεριανό γεύμα για τα μικρά παιδιά.
Σνακ
Γλυκοπατάτα Fries? Peel ένα γλυκό πατάτας και κομμένα σε σχήμα πατάτες (1 / 4 ίντσες παχιά και 4 ίντσες μακρύ). Στη συνέχεια προσθέτουμε πολύ λίγο λάδι σε αυτές τις ταινίες. Στη συνέχεια, πασπαλίζουμε 2 κ.γ. κανέλα και ανακατέψτε μαζί για να αναμειχθεί καλά. Γραμμή ένα ταψί με χαρτί αλουμινίου. Τώρα τοποθετήστε όλες τις πατάτες πάνω σε ένα ενιαίο στρώμα. Στη συνέχεια, ψήνετε στους 180 βαθμούς C, 350 F βαθμούς για 45 λεπτά.
Διαβάστε περισσότερα για? Υγιεινή Διατροφή για τα μικρά παιδιά? Finger τρόφιμα για νήπια? Φύλαξη Σπιτική Βρεφικές Τροφές
Μόλις κάνετε τα πιάτα, τα σπιτικά παιδικές τροφές πρέπει να αποθηκευτούν για μελλοντική χρήση, ειδικά αν είστε προετοιμασία τους σε μεγάλες ποσότητες και δεν μπορεί να κρατήσει αυτό τον τρόπο ξανά και ξανά. Χρησιμοποιήστε οποιαδήποτε από αυτές τις μεθόδους για να αποθηκεύσετε σπιτικό φαγητό του μωρού.
Ice Cube - Τσάντες Πάγωμα? Βεβαιωθείτε ότι τα πλαίσια πάγο σωστά ξεπλένονται και να απολυμαίνονται πριν να γίνει αυτό. Ρίχνουμε το φαγητό μωρό στο παγάκια και καλύψτε με ένα πλαστικό περιτύλιγμα. Όταν είναι κατεψυγμένο, μεταφορά απλώς το στερεοποιημένο κύβους σε πλαστικές σακούλες και την ετικέτα τους.
Κερί Βίβλο? Τοποθετήστε όλα τα μικρά ποσά σπιτικό φαγητό του μωρού επάνω στα φύλλα μπισκότων που είναι καλυμμένα με λαδόκολλα και το πάγωμα. Στη συνέχεια, αποθηκεύσετε σε ένα ξεχωριστό δοχείο.
Ορισμένες γυάλινες φιάλες? Ορισμένες γυάλινες φιάλες οι οποίες ΕΙΔΙΚΑ πω ότι είναι OK για να παγώσει τα τρόφιμα σε αυτά, μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την κατάψυξη και αποθήκευση, σπιτικό φαγητό του μωρού. Αν δεν υπάρχει η διδασκαλία, στη συνέχεια, αποστασιοποιηθεί από γυάλινες φιάλες καθώς επεκτείνονται μέσα στο κρύο και μπορεί να συλλέξει μικρά θραύσματα γυαλιού στο σημείο τροφίμων που μπορεί να είναι δυνητικά επικίνδυνο. Διαβάστε περισσότερα για την υγιεινή των τροφίμων μωρό.
Δεν είναι όλες αυτές οι σπιτικές συνταγές παιδικές τροφές εύκολο να γίνουν; Και φανταστείτε την ικανοποίηση που θα πάρετε με την παρουσίασή τους από μόνοι σας. Έτσι προσπαθήστε κάνοντας κάποιες από αυτές σήμερα και δείτε το μωρό σας καθώς gurgles and Coos ενώ απολαμβάνετε τα νέα αυτά τα πιάτα!