Δάκρυ Tattoo

Όταν πρόκειται για τατουάζ και η τέχνη του σώματος, πρέπει να υπάρχει κάποιο νόημα πίσω από αυτό. Τατουάζ είναι δημοφιλή σύμβολα και αντιπροσωπεύουν προσωπικότητα ενός ατόμου, το υπόβαθρο, την ιστορία και ακόμη και τη ζωή του. Teardrop τατουάζ είναι ένα τέτοιο συμβολικό τατουάζ το οποίο είναι στρατηγικά τοποθετημένο κάτω από το μάτι. Teardrop τατουάζ καλείται επίσης ως δάκρυ τατουάζ και έχει πολλές επιπτώσεις πίσω, ανάλογα με το εάν έχει τοποθετηθεί. Teardrop τατουάζ αποτελούν επίσης η απώλεια ενός αγαπημένου προσώπου ή ένα φίλο. Δεν υπάρχουν ειδικά σχέδια στα τατουάζ δάκρυ και αυτά τα τατουάζ κατά κύριο λόγο σχετίζεται με τις φυλακές και βάσανα. Αλλά η συγκεκριμένη έννοια πίσω από ένα τατουάζ δάκρυ δει σε ανθρώπους σήμερα μπορεί να διαφέρουν από την περιοχή τους και θα μπορούσαν να είναι πολλαπλά. Ας δούμε τις πολλαπλές σημασίες του τατουάζ δάκρυ ανάλογα με διάφορους παράγοντες όπως η θέση και του χρήστη.
Δάκρυ Έννοιες Tattoo
Teardrop τατουάζ είναι ως επί το πλείστον συνδέονται με κρατούμενους, κατάδικοι, γκάνγκστερ, τραμπούκοι, η ταλαιπωρία ή η απώλεια ενός αγαπημένου προσώπου. Αλλά για κάθε άτομο, ένα τατουάζ δάκρυ μπορεί να σημαίνει κάτι άλλο, ανάλογα με την τοποθεσία του τατουάζ δάκρυ του και ως σύμβολο αυτό θα πρέπει να αντιμετωπίζονται με τον ίδιο τρόπο. Μερικές φορές ένα τατουάζ δάκρυ μπορεί να συμβολίσει τη συμμετοχή σε συμμορία. Δάκρυ τατουάζ στη φυλακή σημαίνει ο αριθμός των δολοφονιών του κομιστή έχει στο ποινικό του μητρώο του. Πρόκειται για ένα τατουάζ που είναι επίσης και εμποτισμένα για κάθε πέντε χρόνια σκληρής χρόνου πάσχει ένα άτομο έχει υπηρετήσει στη φυλακή.
Teardrop τατουάζ μπορεί επίσης να σημαίνει ότι ένα άτομο έχει δολοφονηθεί κάποιος στη ζωή του / της εντός ή εκτός της φυλακής. Αν και τατουάζ δάκρυ έχουν πολλαπλές σημασίες, τα περισσότερα από τα τατουάζ δάκρυ που βλέπουμε στα mainstream κουλτούρα σήμερα, σημαίνει ότι ο κομιστής έχει σκοτώσει κάποιον. Διαβάστε περισσότερα στις πινακίδες συμμορία και τα σύμβολα.
Δάκρυ Tattoo Σημασία στην Αυστραλία? Στην αυστραλιανή φυλακές, τατουάζ δάκρυ είχε παράδοση πίσω τους. Στην πραγματικότητα θα εκπλαγείτε να ξέρετε ότι η πρώτη τατουάζ δάκρυ, το αρχικό, βρέθηκε στην Αυστραλία. Teardrop τατουάζ βίαια μελανωμένο μεταξύ Αυστραλίας κρατούμενοι με τροφίμους τους για την εξυπηρέτηση φορά στην φυλακή για να είναι παιδεραστές και τη σεξουαλική θύτες. Όταν ένας τρόφιμος σε μια αυστραλιανή φυλακή επρόκειτο να φυλακιστεί για το έγκλημα του, άλλοι τρόφιμοι θα έθετε βιαίως ένα τατουάζ δάκρυ κάτω από το δεξί μάτι όσο γίνεται ορατή ως αυτοί οι κρατούμενοι που χρησιμοποιείται για να είναι στην αριστερή πλευρά του κελιού φυλακής τους. Αλλά αυτή η πράξη είναι πολύ σπάνια στην αυστραλιανή φυλακές τον τελευταίο καιρό. Διαβάστε περισσότερα για τατουάζ gangsta.
Δάκρυ Tattoo Έννοια στις Ηνωμένες Πολιτείες? Στις ΗΠΑ, η έννοια ενός τατουάζ δάκρυ έχει αλλάξει δραστικά συγκεκριμένη χρονική περίοδο. Η αυστραλιανή παράδοση φυλακή μεταφέρθηκε στην αμερικανική κρατούμενους επίσης. Αρχικά, τατουάζ σταγονοειδούς χρησιμοποιήθηκαν για να αποδείξουν ότι ένα πρόσωπο φυλακίστηκε για τη δολοφονία κάποιου. Αν ο λόγος πίσω από να πάρει μελανωμένο ήταν αυτό, το δάκρυ θα αποτελούσε ένα αίσθημα βαθιά λύπη για την εν λόγω πράξη και οι κρατούμενοι θα πάρουν τέτοια τατουάζ μετά την έξοδο από τη φυλακή. Διαβάστε περισσότερα για τατουάζ γκέτο.
Αλλά την ίδια στιγμή στις Ηνωμένες Πολιτείες, οι άνθρωποι σε αστικές κόσμο (έξω κόσμο φυλακή) πήρε εμποτισμένα με αυτό το σχέδιο τατουάζ δάκρυ και είχε μια εντελώς διαφορετική λόγος για να πάρει ένα. Το τατουάζ δάκρυ, εκείνη την ίδια στιγμή, σήμανε και την απώλεια ενός αγαπημένου προσώπου. American άνδρες θα παίρνουν συνήθως εμποτισμένα με τατουάζ δάκρυ για να συμβολίσει την απώλεια των συζύγων τους ή κάποιο μέλος της οικογένειας. Ως εκ τούτου, το τατουάζ δάκρυ, από τότε, άρχισε να αποτελεί σύμβολο της μνήμης και μνημόσυνο. Διαβάστε περισσότερα για τα σχέδια τατουάζ μνημείο.
Teardrop Tattoo Σύμφωνα Eye Έννοια
Όπως ανέφερα προηγουμένως, η έννοια του τατουάζ δάκρυ εξαρτάται επίσης από το χρώμα και τη θέση του δάκρυ. Εάν το τατουάζ δάκρυ είναι ακριβώς με τη μορφή ενός προσχεδίου, αυτό σημαίνει ότι ένας φίλος του χρήστη σκοτώθηκε. Εάν ένα τατουάζ δάκρυ είναι χρωματισμένο εσωτερικό το περίγραμμα που αντιπροσωπεύει αυτός ο φίλος του κομιστή έχει σκοτωθεί και ο κομιστής έχει πάρει εκδίκηση του θανάτου του φίλου του. Διαβάστε περισσότερα για την ουσιαστική τατουάζ.
Ένα κενό δάκρυ έτσι συμβολίζει ότι ένα αγαπημένο πρόσωπο έχει σκοτωθεί ή τον φέροντα έχει πυροβόλησε με επιτυχία κάποιον άλλο. Ένα γεμάτο τατουάζ δάκρυ αντιπροσωπεύει το γεγονός ότι ένα αγαπημένο πρόσωπο έχει διαπράξει αυτοκτονία ή σκοτώθηκε από κάποια αιτία, εκτός από ένα φόνο. Θα μπορούσε να είναι ένα ατύχημα ή μια θανατική ποινή. Μια δερματοστιξία δάκρυ στο πρόσωπο με ένα άδειο κορυφή και ένα πλήρες κάτω συμβολίζει ότι ο κομιστής έχει λάβει εκδίκηση για το φόνο ενός αγαπημένου προσώπου. Ένα κενό τατουάζ δάκρυ στο πρόσωπό συμβολίζει επίσης το χρόνο ενός ατόμου που εξυπηρετείται στη φυλακή, η οποία είναι συνήθως ένα έτος τουλάχιστον. Teardrop τατουάζ μπορεί επίσης να είναι εμποτισμένα, ως ανάμνηση ενός αγαπημένου προσώπου που απεβίωσε ενώ ο κομιστής ήταν έγκλειστος. Σήμερα, πολλές διασημότητες στο mainstream, όπως Wayne Lil 'και η Amy Winehouse έχουν πάρει οι ίδιοι εμποτισμένα με τατουάζ δάκρυ και υπάρχουν πολλοί φανταχτερό στυλ στο οποίο μπορείτε να σχεδιάσετε ένα τατουάζ δάκρυ για τον εαυτό σας και στρατηγικά τοποθετήσετε κοντά στη γωνία του ματιού ή στο μάγουλο οστά, και φαίνεται να είναι αληθινά δάκρυα. Διαβάστε περισσότερα για προσωρινά τατουάζ πρόσωπο.
Ό, τι θα μπορούσε να είναι η συζήτηση και η διαμάχη για να πάρει εμποτισμένα με ένα τατουάζ δάκρυ, έχει σίγουρα ένα βαθύ νόημα για αυτόν που το φορά, και δεν πρέπει να κοίταξε κάτω διαφορετικά. Σήμερα, από το τατουάζ έχουν γίνει μια δήλωση μόδας μεταξύ των νέων σε όλο τον κόσμο, ένα τατουάζ δάκρυ μπορεί να είναι εμποτισμένες με μελάνη καθαρά για τη μόδα και διακοσμητικούς σκοπούς.