Κατάργηση Spray Paint από σκυρόδεμα

Είτε πρόκειται για τον βανδαλισμό που έκανε τα σήματα σπρέι εμφανίζονται στο συγκεκριμένο πεζοδρόμιο, ή ήταν πειραματισμό κάποιο κατσίκι με ένα παλιό μπουκάλι σπρέι ή σε μια ταινία από σας - Το θέμα είναι, τα εν λόγω σήματα ψεκασμού έχουν εντυπωθεί εκεί και κέρδισαν » πας αν δεν κάνετε κάτι για να αφαιρέσετε σπρέι βαφής. Αλλά ξέρετε πώς να αφαιρέσετε σπρέι βαφής από σκυρόδεμα; Ας μην τους εαυτούς μας ανησυχούμε για αυτό επειδή το άρθρο αυτό είναι ιδιαίτερα προορίζεται για όσους θέλουν να ξέρουν πώς να αφαιρέσει σπρέι βαφής από σκυρόδεμα. Έτσι, πριν κάποιος άλλος ανακαλύπτει και προτομές σας για σπρέι ζωγραφικής του σκυροδέματος, ή bursts ένα αιμοφόρο αγγείο μάρτυρες της γκράφιτι, διαβάστε για να μάθετε περισσότερα σχετικά με την κατάργηση σπρέι βαφής από σκυρόδεμα. Διαβάστε παρακάτω για αφαίρεση λεκέδων.
Κατάργηση σπρέι βαφής
Νερό και Brush? Μετά το αρχικό σοκ σας έχει πεθάνει κάτω, πηγαίνετε ελέγξτε αν το χρώμα είναι προσωρινές ή μόνιμες. Αν είναι προσωρινό, στη συνέχεια, να καταργήσετε σπρέι βαφής δεν θα είναι ένα πρόβλημα καθόλου. Απλά το νερό σπρέι από ένα σωλήνα σωλήνα με μεγάλη πίεση και χρησιμοποιώντας μια πλαστική βούρτσα, απλά τρίψτε το χρώμα μακριά. Αλλά αν δεν είναι μόνιμη και τότε θα χρειαστεί να υιοθετήσουν κι άλλα μέτρα προς άρση των σπρέι βαφής και καθαρισμού της περιοχής.
Χρησιμοποιήστε ένα Sandblaster? Μερικές φορές, είναι πολύ δύσκολο να αρθούν σπρέι βαφής σε ανώμαλο σκυρόδεμα. Το χρώμα ψεκασμού τείνει να τρέξει και να κολλήσει σε όλες τις τρύπες και ρωγμές του σκυροδέματος. Σε μια τέτοια περίπτωση, θα μπορούσε κανείς να επισκεφθείτε ένα κατάστημα ενοικίασης κατασκευή και την ενοικίαση sandblaster. Φροντίστε να νοικιάσετε προστατευτικά γυαλιά και αναπνευστήρα, καθώς, αν δεν το έχουν πράξει ήδη. Πάρτε the sandblaster και τη χρήση λεπτώς τριμμένο άμμο για να ανατινάξει από το σπρέι βαφής που έχει ενσωματωμένο το ίδιο βαθιά μέσα στο σκυρόδεμα. Προσέξτε ότι πρέπει να φορούν προστατευτικό εξοπλισμό όπως γυαλιά, αναπνευστήρας και ρούχα που καλύπτουν πλήρως και να σας προστατεύει, επειδή αμμοβολή θα δημιουργήσει μια τοπική κίνδυνο αναπνοή, λαμβάνοντας έτσι προφυλάξεις πρέπει να είναι. Διαβάστε περισσότερα για το πώς να οικοδομήσουμε μια sandblaster.
Χημικός στριπτιζέζ? Αυτά τα προϊόντα καθαρισμού είναι διαθέσιμα σε μια ευρεία γκάμα σε όλα τα πολυκαταστήματα. Αγοράστε ένα γυμνό χημικών και εφαρμόζονται σε φυσικό βούρτσα (όχι πλαστικό, αυτό θα διαλυθεί). Στη συνέχεια, τρίψτε την περιοχή με την βούρτσα. Εναλλακτικά, μπορεί κανείς να χύσει και το υγρό πάνω στο σκυρόδεμα και τρίψτε με τη βούρτσα για να αφαιρέσετε σπρέι βαφής. Η χημική ουσία θα σπάσει το χρώμα και θα είναι ευκολότερο να το απομακρύνετε. Χημική διαβρωτικά λειτουργούν καλύτερα σε επιφάνειες που είναι σχετικά ομαλή σκυροδέματος. Αν και θα μπορούσαν να καταλήξουν παγίδευση των χρωμάτων ψεκασμού σε τρύπες και ρωγμές, εάν υπάρχουν. Σε αυτή την περίπτωση, χρησιμοποιήστε ένα καλώδιο βούρτσα για να αφαιρέσετε το χρώμα ψεκασμού με τρίψιμο μακριά.
Gel Stripper? Πολλοί άνθρωποι προτιμούν να χρησιμοποιούν ένα σόγια γέλη με βάση το στριπτιζέζ για να αφαιρέσετε σπρέι βαφής. Αυτό γίνεται με τη χρώση ή τη σφράγιση του σκυροδέματος. Πάρτε το πήκτωμα και να εφαρμοστεί σε όλο το σκυρόδεμα που είναι χρωματισμένο. Αφήστε το να μουλιάσει για 5-10 λεπτά ή όπως δίδεται στις οδηγίες και στη συνέχεια τρίψτε το με ένα πινέλο. Αυτά τα πηκτώματα βοηθούν στην απολέπιση του χρώματος σε αντίθεση με το σπάσιμο της βαφής κάτω. Επομένως, δεν υπάρχουν παρενέργειες όπως υπάρχουν από τη χρήση των διαβρωτικών χημικών. Χημική διαβρωτικά να καταλήξετε προσθέτοντας pits στο σκυρόδεμα ή να μπορεί να αναπτύσσει κηλίδες στην επιφάνεια από την οποία το σπρέι βαφής αφαιρέθηκε. Έτσι εάν δεν θέλετε να βλάψουν το σκυρόδεμα και θέλουν να υιοθετήσουν μια ασφαλέστερη μέθοδος για την απομάκρυνση σπρέι βαφής από σκυρόδεμα, στη συνέχεια, χρησιμοποιώντας σόγια γέλη με βάση είναι η καλύτερη επιλογή.
Διαλυτικά μπογιάς? Χρησιμοποιήστε οποιαδήποτε μπογιάς και περιχύνουμε το ψεκάζονται περιοχή. Στη συνέχεια, αφήστε το να μουλιάσει για 30-40 λεπτά. Στη συνέχεια, τρίψτε το με ένα σκληρό πινέλο. Κάποιος μπορεί βουτιά επίσης μια παλιά πετσέτα και σκουπίστε το χρώμα μακριά.
Πίεση Πλυντήρια? Δανεισμού ή να νοικιάσετε ένα πλυντήριο πίεσης. Αυτά είναι διαθέσιμα σε κάποιο κατάστημα υλικού (θα πρέπει να ρωτήσετε). Ρυθμίστε το επίπεδο ισχύος, σε τουλάχιστον 4.000 λίβρες ανά τετραγωνική ίντσα (PSI). Στη συνέχεια, την εξασφάλιση της περιστρεφόμενο στόμιο σωλήνα σφικτά τη ροδέλα και τη χρήση της υψηλής πίεσης ψεκασμού για να αφαιρέσετε σπρέι βαφής. Διαβάστε περισσότερα για πλυντήρια πίεσης.
Άλλες λύσεις? Εφαρμόστε μια διάταξη καθαρισμού του φούρνου επί τόπου, τότε αφήστε το να μείνετε για λίγο, πριν τρίψιμο μακριά. Κάποιος μπορεί επίσης να χρησιμοποιήσετε μία από αυτές τις χημικές ουσίες - μεθυλενίου Chloride, μεθυλ-αιθυλ-κετόνη, Υδροξείδιο του νατρίου ή Ξυλόλιο. Όλα αυτά πρέπει να εφαρμοστούν στη συνέχεια αφήνεται σε ηρεμία και στη συνέχεια να καθαρίζεται με μακριά.
Διαβάστε περισσότερα για? Σκυροδέματος Stain Διαγραφή? Πώς να αφαιρέσει το χρώμα από σκυρόδεμα? Αυτές ήταν μερικές από τις μεθόδους με τις οποίες μπορείτε να αφαιρέσετε μπογιά σπρέι από σκυρόδεμα. Αλλά αν κάποιος θέλει να αποτρέψει νέους λεκέδες από χρώση του σκυροδέματος, τότε απλά παλτό την περιοχή με ένα στεγανωτικό όπως η Αλειφατικοί Urethane. Αυτό θα εμποδίσει το χρώμα από να διαρρεύσει σε συγκεκριμένες ρωγμές και επίσης να αποτρέψει την αλλοίωση του χρώματος. Για το λεκέ όμως, ό, τι καλύτερο!