Σχέσεις στο Κολέγιο

Πολλοί από εμάς εμπειρία από πρώτο σοβαρό μας, ρομαντική σχέση κατά τη διάρκεια των ετών κολλεγίων μας. Αν κάνετε κάποια νέοι έχουν σχέσεις στο κέντρο ή στο γυμνάσιο καθώς επίσης, αλλά είναι περισσότερο από ένα κουτάβι αγάπη ή πάθος και όχι σταθερές σχέσεις με μέλλον. Σχέσεις στο κολέγιο πολύ έχουν υποστεί μια ριζική αλλαγή, με τους περισσότερους νέους που αναζητούν το φύλο και τη διασκέδαση παρά να βρει την αληθινή αγάπη τους με τους οποίους θα ήθελαν να εγκατασταθούν. Η νέα ελευθερία που βρήκε, η οποία αποτελεί ένα από τα προνόμια της ζωής κολλεγίων, είναι ο κύριος λόγος πίσω από μια τέτοια στάση. Casual χρονολόγηση, περιστασιακό σεξ, οι διαλύσεις, οι μεγάλης απόστασης σχέσεις, προσδιορίζοντας ένα πραγματικό πρόσωπο από ένα ψεύτικο ένα - όλα αυτά τα πράγματα μερικές φορές μπορεί να είναι πολύ εκφοβιστικό για ένα έτος χίλια εννιακόσια είκοσι παλαιές. Έτσι για να βοηθηθούν οι εν λόγω νέοι, εδώ είναι μερικές συμβουλές για το πώς να προχωρήσουμε μπροστά και να χειρίζονται τις σχέσεις στο κολέγιο. Διαβάστε περισσότερα για τη χρονολόγηση συμβουλές.
Συμβουλές για να Χειριστείτε σχέσεων College
Υγιείς Σχέσεις στο Κολέγιο
Υπάρχει μια επικίνδυνη τάση που συμβαίνουν μεταξύ των νέων αυτές τις μέρες, ανησυχούν απέναντι ρομαντικές σχέσεις στο κολέγιο. Νωρίτερα όλες τις σχέσεις που ξεκίνησε με τη χρονολόγηση, ακολουθούμενη από την αγάπη και, τέλος, το φύλο και το γάμο. Αυτές τις μέρες, οι νέοι επιδίδονται σε σεξουαλική επαφή, τότε σκέφτονται της χρονολόγησης, και μερικές φορές μπορεί να οδηγήσει στην αγάπη. Όταν ένα άτομο είναι μικρά, και ακολουθεί αυτή την πολύ τάση, μπορεί να μην είναι σε θέση να προσδιορίσει κατά πόσο αυτός βρίσκεται σε μια υγιή σχέση ή όχι. Έτσι, ακόμη και αν νομίζετε ότι έχετε βρει τον κ. σας ή κα δεξιά στο κολέγιο και σχεδιάζει να οικοδομήσει ένα κοινό μέλλον μαζί του, βεβαιωθείτε ότι είστε με το σωστό άτομο για μία υγιή σχέση. Εδώ είναι πώς να εντοπίσετε μια υγιή σχέση. ? Ένα πρόσωπο σε μια υγιή σχέση αισθάνεται υποστηρίζονται και φροντίδα. ? Τόσο οι εταίροι ενεργούν σαν ίσοι στη σχέση. ? Συνεργάτες αισθάνονται συναισθηματικά συνδεδεμένοι. ? Εταίροι έχουν τη δική τους ζωή παρά το γεγονός ότι στη σχέση. ? Συνεργάτες επικοινωνούν ελεύθερα και κανένας από αυτούς δεν προσπαθούν να κρίνουν ο ένας τον άλλο. ? Συνεργάτες εμπιστεύονται ο ένας τον άλλο και να είμαστε ειλικρινείς με τον άλλον. ? Συνεργάτες σέβονται ο ένας τον άλλο. ? Δεν υπάρχει καμία σωματική ή ψυχική κακοποίηση? Για να οικοδομήσουμε υγιείς σχέσεις, η επικοινωνία είναι πολύ σημαντική. Σεβόμενοι ο ένας τον άλλον, η επικοινωνία πρέπει, προθυμία για συμβιβασμό, διατηρώντας χαμηλές προσδοκίες, η αποδοχή της συντρόφου, όπως αυτός ή αυτή είναι, ότι επηρεάζεται από τις μεταξύ τους είναι μερικοί από τους τρόπους για να χτίσει υγιείς σχέσεις. Διαβάστε περισσότερα για την υγιεινή συμβουλές σχέσης.
Μεγάλης απόστασης σχέσεις στο κολλέγιο
Εάν είστε σε μια σχέση με τον έρωτά του σχολείου σας και οι δύο από σας είναι τώρα σε διάφορα κολέγια σε διάφορες πόλεις, θα πάρει αρκετά μια προσπάθεια από τη μεριά σας για να χτίσουν και να διατηρήσουν τόσο μεγάλες αποστάσεις σχέσεων στο κολέγιο.
Προκειμένου να διατηρηθεί μια μακροχρόνια σχέση εξ αποστάσεως, δίνοντας σε κάθε άλλη φορά είναι πολύ σημαντικό. Μπορείτε να βασίζεστε στις τηλεφωνικές κλήσεις, γραπτών μηνυμάτων, e-mail και γράμματα για τον ίδιο. Προσπαθήστε να συναντηθεί μία φορά το μήνα για να κρατήσει ζωντανή τη σπίθα στη σχέση σας. Αποστολή κάθε λουλούδια άλλων, σημειώνει αγάπη και τα δώρα, είναι ένας άλλος τρόπος για να λέει ο ένας τον άλλον που σας ενδιαφέρουν, και σκέφτονται ο ένας τον άλλον. Η διατήρηση της εμπιστοσύνης μπορεί να είναι μια πρόκληση σε μια μεγάλης απόστασης σχέση. Έτσι, κρατώντας ο ένας τον άλλον καλά ενημερωμένοι για κάθε ζωή τους άλλους, τους φίλους, κλπ., μπορεί να βοηθήσει στην οικοδόμηση εμπιστοσύνης. Διαβάστε περισσότερα για το πώς να κάνει μια μεγάλης απόστασης εργασία σχέσης.
Επιζών Break-Up
Αν για κάποιο λόγο η σχέση σας έχει αποτύχει, αντί του αισθήματος άθλια και χαμηλή γι 'αυτό, ξεκινήστε την προσοχή στον εαυτό σας. Η άσκηση, χτυπήσει το γυμναστήριο, τρώνε υγιεινά τρόφιμα, επιδιώκουν νέες ασχολίες, κάνει ό, που κρατά ευτυχισμένους και αποσπούν την προσοχή από τη διάλυση. Συνδεθείτε με τους φίλους και την οικογένειά σας και να περάσετε χρόνο μαζί τους. Αν αισθάνεστε σαν να κλαίει, να το κάνει. Πάρτε χαρτί και γράψτε για όλα τα συναισθήματα που περνάτε. Αυτό θα σας βοηθήσει να επουλωθούν γρηγορότερα.
Διαβάστε περισσότερα για:? Χρονολόγηση Σχέσεις Συμβουλές? Χρονολογείται συμβουλές? Σχέσεις στο κολλέγιο, ακριβώς όπως τις σχέσεις έξω από αυτήν, μπορεί να καλλιεργηθεί και να κατασκευαστεί με πολλή αγάπη, την κατανόηση και τον αμοιβαίο σεβασμό. Παρά το γεγονός ότι του χρόνου το κολέγιο πρέπει να δοθεί στην οικοδόμηση μιας οικονομικά υγιείς και επιτυχημένο μέλλον, αν συναντήσετε σύντροφο της ζωής σας πάρα πολύ κατά τη διάρκεια, τότε δεν υπάρχει τίποτα σαν αυτό!