Μεταμφίεση Ιδέες Κόμμα

Νωρίτερα, η συνάντηση των δέκα έως δεκαπέντε φίλοι, θα πρέπει να θεωρηθεί ως ένα κόμμα! Ωστόσο, τώρα με την αλλαγή των εποχών, το βλέμμα ενός κόμματος έχει επίσης αλλάξει! Εκτός από τους φίλους, μουσική, χορός και πίτσα, αυτά τα πράγματα είναι σαν πρέπει, τώρα, όταν κάποιος λέει «μέρος» της λέξης, είναι δεδομένο ότι αυτά τα πράγματα θα είναι εκεί! Εκτός όμως από αυτά τα πράγματα, χρειάζεται επίσης ένα θέμα σήμερα. Νωρίτερα also θέμα κόμματα έγιναν, αλλά σπάνια. Τώρα, ο καθένας προσπαθεί να εμβολιάσει ένα θέμα στην κανονική κόμμα, είτε είναι συμβαλλόμενο μέρος ντους μωρών ή ένα κόμμα συνταξιοδότησης! Ένας θεματικός κόμμα δημιουργεί περισσότερο ενθουσιασμό από ένα πάρτυ, ειδικά εάν το θέμα είναι κάτι σαν ένα κόμμα μεταμφίεση! Το γεγονός ότι κανείς δεν μπορεί να αναγνωριστεί, δημιουργεί μια μυστηριακή ατμόσφαιρα! Τα ακόλουθα είναι λεπτομερείς ιδέες κόμμα μεταμφίεση που θα σας βοηθήσει να φιλοξενήσει ένα κόμμα μεταμφίεση με ευκολία. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα για πριγκίπισσα ιδέα κόμμα.
Κόμμα Ιδέες για μεταμφίεση
Προσκλήσεις? Καθώς το θέμα είναι μοναδική, οπότε θα πρέπει να τις προσκλήσεις! Μετά από όλα είναι οι προσκλήσεις που δημιουργεί το πρώτο κυματισμούς του ενθουσιασμού! Μπορείτε να κατεβάσετε έτοιμες πρόσκληση μασκαράτα πρότυπα στην αγορά ή μπορείτε επίσης να κατεβάσετε έναν από το Διαδίκτυο. Αλλά αν θέλετε να είναι μοναδικό, πτώση των παραπάνω ιδέες. Ένας από τους τρόπους για να έρθει επάνω με μοναδικές ιδέες πρόσκληση, είναι να σκεφτεί με το θέμα. Τώρα το θέμα για το εν λόγω μέρος είναι μεταμφίεση. Γιατί λοιπόν να μην στείλει μια πρόσκληση με τη μορφή μιας μάσκας η ίδια! Αγοράστε μερικά φθηνά μεγάλες μάσκες, κόψτε ένα μικρό διαμέρισμα σε αυτά και συγκαλύπτει την πραγματική πρόσκληση μέσα τους! Σε αυτές τις συγκινήσεις, μην ξεχάσετε να προσθέσετε όλες τις αναγκαίες λεπτομέρειες για το πάρτι! Εκτός από αυτά, θα μπορούσε να στείλει επίσης έναν παραδοσιακό τρόπο προσκαλώντας ανθρώπους, μια περγαμηνή. Αν είναι δυνατόν ένα μέλος της οικογένειάς σας από τους φίλους με την κύλιση, αυτός που μπορεί να διαβάσει τις μεταβείτε στην τυπική τόνο! Διαβάστε περισσότερα για τις προσκλήσεις κόμμα.
Διακόσμηση? Η διακόσμηση για το κόμμα μεταμφίεση εξαρτάται από το μασκάρεμα κόμμα σας είναι ακριβώς φιλοξενία. Υπάρχουν ορισμένα μεταμφίεσης μέρη, όπως είναι συμβαλλόμενο μέρος Mardi Gras μεταμφίεση, βικτοριανή κόμμα μασκαράτα ή ένα απλό κόμμα μεταμφίεση. Αν είστε φιλοξενεί ένα Mardi Gras κόμμα, χρησιμοποιήστε τα χρώματα του φεστιβάλ που είναι μοβ, πράσινο και χρυσό. Αφήστε τη μάσκα η οικοδέσποινα »να είναι χρυσό και πορφυρό χρώμα, προσπαθήστε να κάνουν τόσο ελκυστικές όσο μπορείτε. Οι άλλες διακοσμήσεις πρέπει επίσης να είναι σε αυτά τα χρώματα. Για ένα βικτοριανό κόμμα μεταμφίεση, χρησιμοποιούν όλα τα χρώματα, αλλά με μια βασιλική νότα. Ζητήστε από τους επισκέπτες του να φορέσει ροή φορέματα και σμόκιν. Σε ό, τι αφορά τα παράσημα, πορτρέτα χρήση και ψεύτικο δέρμα ζώου, αυτό θα δώσει ένα μυστηριώδες βλέμμα της όλη την ατμόσφαιρα! Εάν δεν έχετε ακόμα σκεφτεί ένα θέμα, μπορείτε να ζητήσετε από τους καλεσμένους σας να έρθει ντυμένος σαν βαμπίρ! Αυτό θα μπορούσε να είναι ένα από τα καλύτερα γλυκά 16 ιδέες κόμμα μεταμφίεση! Μπορείτε να πάρετε τη βοήθεια των δημοφιλών ταινιών βαμπίρ για τους χαρακτήρες. Η διακόσμηση θα πρέπει φυσικά να είναι κόκκινο και μαύρο! Κάντε χρήση του υπεριώδους φώτων και μαύρο ύφασμα ριγμένο πάνω πίνακες. Για οποιοδήποτε από τα παραπάνω θέματα, τα φτερά είναι ένα must! Μπορείτε να διανείμετε τα φτερά στην είσοδο ίδια! Διαβάστε περισσότερα για Sweet Sixteen ιδέες.
Διασκέδαση και Τροφίμων? Ο χορός είναι ένα must για κάθε μέρος, αλλά σε περίπτωση κόμματος μεταμφίεση, είναι πολύ πιο διασκεδαστικό! Σε ένα κόμμα μεταμφίεση, θα πρέπει να χορεύουν με τους ανθρώπους του οποίου το πρόσωπο, δεν μπορείτε να δείτε. Αυτό το αίσθημα του χορού με ένα άγνωστο ξένο είναι αρκετά συναρπαστικό! Μιλώντας για μουσική, για ένα κλασικό κόμμα μεταμφίεση, η μουσική πρέπει να είναι κλασικό βαλς. Οτιδήποτε έχει λίγο τόνο μυστηρίου σε αυτό, μπορεί να κάνει για ένα σύγχρονο κόμμα μεταμφίεση. Για τα παιχνίδια, το κλασικό παιχνίδι του «μάντεψε ποιος» είναι αρκετά διασκεδαστικό! Αυτό το παιχνίδι μπορεί να είναι το αποκορύφωμα του κόμματος! Πέρα από αυτό μπορείτε επίσης να έχετε μια επίδειξη μόδας μίνι, όπου η ψήφος τους επισκέπτες για το καλύτερο κοστούμι και τους bonus πόντους για τους περισσότερους κατάλληλο μάσκα. Θα μπορούσατε να εξυπηρετήσει τα τρόφιμα κατά τη διάρκεια του Fashion Show ίδια. Ζητήστε από τους σερβιτόρους, επίσης, να τεθεί σε μάσκες. Θα μπορούσατε να εξυπηρετήσει βασιλική των τροφίμων, όπως το φιλέτο μοσχάρι ή κοτόπουλο ψητό, μαζί με jalapeno και τροπικά ποτά και σαμπάνια! Αν είναι ένα κόμμα παιδιά, θα μπορούσατε να έχετε δραστηριότητες ζωγραφική προσώπου και για τα τρόφιμα, εξυπηρετεί το κανονικό μέρος των τροφίμων, όπως σάντουιτς και σόδα, αλλά με διαφορετική μορφή. Όπως για παράδειγμα, θα μπορούσατε να βάλετε τα σάντουιτς σε μάρκες τσάντα αντί για ένα πιάτο και σόδα σε ένα δοχείο με το γάλα αντί του γυαλιού ή μπορεί! Διαβάστε περισσότερα για παιχνίδια κόμμα.
Αυτές ήταν μερικές από τις καλύτερες ενήλικες και παιδιά ιδέες κόμμα μεταμφίεση. Κάντε κλικ πολλές φωτογραφίες των προσκεκλημένων και να τους μακριά ως υπέρ κόμμα! Είμαι βέβαιος ότι όλοι οι καλεσμένοι σας θα έχουν μια πάρα πολύ χρόνο, σε τέλειο μέρος μεταμφίεση σας!